موثقی نیا در سومین همایش ملی پدافندغیرعامل تاکید کرد:
لزوم توجه به رونق تولید و تمرکز زدایی در توسعه پدافند غیرعامل بخش معدن و صنایع معدنی / تبیین دفاع اقتصادی از سوی رئیس سازمان پدافند غیرعامل

تشخیص خبر: رئیس هیات عامل ایمیدرو بر لزوم توجه به رونق تولید و تمرکز زدایی در توسعه پدافند غیرعامل بخش معدن و صنایع معدنی تاکید کرد.

به گزارش تشخیص خبر، محمدرضا موثقی نیا، رئیس هیات عامل ایمیدرو امروز در سومین همایش ملی پدافند غیرعامل وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر لزوم توجه به رونق تولید و تمرکز زدایی در توسعه پدافندغیرعامل بخش معدن و صنایع معدنی اظهار کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت تولید و رونق تولید در جنگ اقتصادی، یقینا بهترین راه مقابله با وابستگی و جنگ اقتصادی همین رونق تولید است.

وی افزود: بنابراین ایمیدرو رونق تولید را به عنوان بهترین و اثربخش ترین روش توسعه پدافندغیرعامل مورد توجه قرار می دهد.
موثقی نیا عنوان کرد: پروژه خطوط انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان و تفاهم نامه ( اولیه) وزارت صمت وزارت نیرو برای تولید ۱۰ هزار مگاوات برق فسیلی و ۵ هزار مگاوات برق تجدیدپذیر از جمله اقدامات ایمیدرو در حوزه پدافند غیرعامل است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: یکی از مسیرهای تقویت پدافند غیرعامل، تقویت بخش خصوصی و توسعه سرمایه در سطح کشور و پیشگیری از تمرکز است بنابراین باید تمرکززدایی در صنایع و معادن را مدنظر قرار داد.
وی یادآورشد: طی ۲۰ سال گذشته بالغ بر ۲۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری و ۱۰۰ هزار اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم در ایمیدرو صورت گرفته است.

دفاع اقتصادی
سردار غلامرضا جلالی،رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز در این همایش یکی از وظایف وزارت صمت در جنگ اقتصادی را دفاع اقتصادی دانست و اعلام کرد: تهدیدات ترکیبی اقتصادی در وزارت صمت ۴ مولفه مهم سایبری، شبکه های اجتماعی، رسانه و تغییر رفتار مردم را در بر می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از تهدیدهای عمده برای ایمیدرو و بخش معدن و صنایع معدنی در حوزه سایبری است بنابراین باید مدیران صنعت از حداقل دانش سایبری برخوردار باشند تا در تصمیم گیری آنها مشکلی پیش نیاید.
شناسایی ریسک و وابستگی ها، حفظ تداوم تولید، قابلیت برگشت پذیری پس از حادثه و حفظ و ارتقائ آمادگی از جمله مباحثی بود که در حوزه تطبیق موضوعات مهم پدافندغیرعامل با حوزه صنعت به آن اشاره شد.
رئیس سازمان پدافندغیرعامل کشور امن سازی اضطراری سایبری و ایجاد شهرکی برای تمرکز صنایع پرخطر را از اولویت های این سازمان اعلام کرد.

تهیه و تنظیم: علیرضا علی پور 

نوشته شده در تاریخ : ۰۲/۰۸/۰۹
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
اعلام جزئیات دریافت ارز اربعین در شعب منتخب بانک سپه
دستیار هوشمند حقوقی در راه است
فروش ارز به زائرین اربعین حسینی در شعب منتخب بانک ملی ایران آغاز شد + لیست شعب منتخب
قدردانی مدیرعامل بانک سپه از حضور حماسی و بصیرت‌مدار ملت ایران در وداع با رهبر شهید امت
واریز سود سپرده‌های بلندمدت، فعال سازی خدمات چک و امکان مشاهده مانده حساب در بام؛ تداوم بازگشت خدمات بانک ملی ایران
رایتل با افزایش ظرفیت شبکه و راه‌اندازی ۴ سایت سیار، خدمات ارتباطی مراسم تشییع رهبر شهید را تقویت کرد
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید محصولات شرکت سایپا
خدمت رسانی گسترده بانک سپه از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در شهر مقدس قم
ببینید اینفوگرافیک اطلاع از روش‌های فعلی انتقال وجه در نرم افزار بام
بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از موکب خدمات رسانه‌ای همراه اول
حضور مدیرعامل و جمعی از مدیران بانک ملی ایران در آیین وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران و بازدید از موکب‌های خدمت‌رسانی به زائرین
رایتل؛ همراه ارتباطات زائران در مراسم وداع با رهبر شهید
برپایی ۲۰ مرکز خدمت‌رسانی همراه اول در مسیر بدرقه رهبر شهید انقلاب
افزایش موکب های بانک سپه در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید امت به ۱۴ موکب
ارائه سرویس های بانکداری دیجیتال بانک ایران زمین در ایام وداع با رهبر شهید انقلاب
اختلال موقت خدمات مبتنی بر کارت بانک ملی ایران بامداد یکشنبه ۱۴ تیرماه
آخرین وضعیت خدمات بانک ملی ایران/ دامنه سرویس‌های فعال به‌تدریج در حال گسترش است
بازدید مدیرعامل بانک سپه از موکب‌های خدمات‌رسان بانک به زائران مراسم وداع و تشییع قائد شهید امت
همزمان با آغاز آیین تشییع رهبر شهید انقلاب موکب خدمات رسانه‌ای همراه اول آغاز به کار کرد
محل استقرار موکب‌های بانک سپه در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر قائد شهید امّت
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results