انتخاب تقوی نژاد به عنوان رئیس جدید سازمان مالیاتی کشور

تشخیص خبر: در جلسه هیئت دولت صورت گرفت: تعیین رئیس جدید سازمان مالیاتی کشور/ دکتر روحانی:رعایت عدالت و شفافیت لازمه تقویت فرهنگ مالیاتی است.

دکتر روحانی رعایت عدالت و شفافیت را لازمه تقویت فرهنگ مالیاتی دانست و بر اجرای الکترونیکی محاسبه و اخذ مالیات به عنوان گام مهمی در جلب اعتماد مردم، عدالت مالیاتی، شفافیت و سلامت نظام مالیاتی تاکید کرد
در جلسه هیات دولت به ریاست حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری ، آقای تقوی نژاد به عنوان رییس جدید سازمان مالیاتی کشور از هیات وزیران رای اعتماد گرفت و اعضای دولت از خدمات رییس قبلی این سازمان قدردانی کردند.
به گزارش تشخیص خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ،رییس جمهوری با بیان اینکه اقتصاد سالم نیازمند حرکت به سمت تامین مالی هزینه های دولت با کاهش اتکا به نفت است، گفت: ما باید به گونه ای عمل کنیم که با افزایش سهم مالیات ها در بودجه دولت، بودجه مورد نیاز تحقق یابد.
دکتر روحانی در این جلسه که شامگاه یک شنبه برگزار شد، با یادآوری اینکه مقام معظم رهبری مالیات را امری لازم و واجب دانسته اند، اظهار داشت: در شرایط طبیعی، جامعه ای که از خدمات بهداشتی، درمانی، آموزشی و امنیتی و سایر خدمات بهره مند می شود، هزینه دریافت این خدمات را نیز می پردازد.
رییس جمهوری با تاکید بر تقویت فرهنگ مالیاتی، همه نهادهای آموزشی، تبلیغی و به ویژه صدا و سیما را به تلاش برای تقویت این فرهنگ توصیه نمود.
دکتر روحانی رعایت عدالت و شفافیت را لازمه تقویت فرهنگ مالیاتی دانست و بر اجرای الکترونیکی محاسبه و اخذ مالیات به عنوان گام مهمی در جلب اعتماد مردم، عدالت مالیاتی، شفافیت و سلامت نظام مالیاتی تاکید کرد.
رییس جمهوری خاطرنشان کرد: در شرایطی که برای تسریع در رونق اقتصادی تلاش می کنیم، نباید نرخ مالیات افزایش یابد و در عوض توسعه پایه مالیاتی و دایره شمول مالیات دهندگان در دستور کار قرار گیرد.
رییس جمهوری توفیق در استقرار نظام مالیاتی موفق را در گرو همکاری همه سازمان ها و دستگاه های اجرایی عنوان کرد.
در ادامه جلسه، اعضا کار بررسی «لایحه بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور» را دنبال کرده و مواد دیگری از این لایحه را تصویب نمودند.
پرداخت بدهی های دولت به بخش خصوصی و تعاونی با رعایت سیاست های کلی اصل ۴۴ و قانون اجرای سیاست های کلی اصل(۴۴)، موافقت با اختصاص مبلغ ۲۰۰ میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی بابت حمایت از شرکت های دانش بنیان و تجاری سازی اختراعات، موافقت با پرداخت کل هزینه های مربوط به تهیه و نصب کنتور حجمی یا هوشمند چاه های کشاورزی از محل اعتبارات ردیف های طرح «تعادل بخشی، تغذیه مصنوعی و کنترل سیل و دریافت آن از صاحب چاه ها طی مدت ۳۶ ماه بدون پرداخت سود، موافقت با معافیت کلیه مشمولان خدمت وظیفه عمومی با پرداخت جریمه مدت زمان غیبت از جمله مواد مصوب لایحه بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور بود.
ادامه مباحث به جلسه فوق العاده دولت در روز دوشنبه موکول شد. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۴/۰۹/۲۲
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
انتقال اموال گام مهم در راستای رفع ناترازی و احیای بانک ایران زمین
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
امکان ثبت نام دوره جدید خودروهای وارداتی اتو نوین از طریق حساب‌های وکالتی بانک سینا
مراسم قرعه‌کشی چهل‌و‌ششمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سپه برگزار شد
اهدای تندیس «مدیرعامل ارتباط‌گرا» به مدیرعامل رایتل در رویداد گراف‌دی
شناسایی و مدیریت آسیب‌پذیری‌های سایبری با سکوی جدید همراه اول
ثبت ارزش ۱۷.۳ همتی بازار مالی و مشتقه بورس کالا
ال‌جی الکترونیکس نوآوری مشتری‌محور خود را با تکیه بر میراثی دیرینه به میدان تایمز می‌آورد
امکان درخواست آنلاین تسهیلات در فراز بانک ایران‌ زمین
امکان دریافت و بازیابی آنلاین اطلاعات ورود به همراه بانک ایران زمین
بانک پارسیان میزبان برگزاری سمینار آموزشی مدرسین مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم
هدیه همراه اول به مشترکان استان مرکزی به مناسبت روز اراک
آغاز به کار چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با حمایت بانک ملی ایران / رییس جمهور: فیلم کوتاه صدای نسل امروز و نگاه آنان به جهان و آینده است
فرایند واگذاری شفا دارو بر مبنای الزامات قانونی و کارشناسی انجام شده است/ بانک ملی و آینده پویا نقشی در ارزش گذاری سهام، معرفی و تایید صلاحیت خریدار ندارند/ تایید صلاحیت خریداران شفادارو برعهده ارکان بازار سرمایه است
بانک ایران زمین؛ در مسیر مبادلات چکی امن تر و شفاف تر
پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران
ویترین تازه محصولات دیجیتال همراه اول در اصفهان
بازدید مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت از راهکارهای صنعتی و فناورانه رایتل
سیف: ذی‌نفعان روندهای فاسد مانع خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری می‌شوند
برگزاری دوره آموزشی سامانه حسام در بانک ایران زمین
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results