تشخیص خبر: مدیرعامل بانک سپه گفت: به سبب استحکام مالی و ترازنامهای بانک سپه، مأموریت ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح با هدف اصلاح ساختار بانکی به نخستین بانک ایرانی محول شد و این پروژه ملی تاکنون با موفقیت و بدون حاشیه عملیاتی شده است.
به گزارش تشخیص خبر به نقل از بانک سپه، جقازردی ضمن اعلام مطلب فوق، خاطرنشان کرد: بانک سپه در نزدیک یک قرن حضور خود در صنعت بانکداری کشور همواره از بانکهای دارای انضباط مالی و مؤثر در اقتصاد کشور بوده است و طبیعی است ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح برخی از شاخصهای این بانک را تحت تأثیر قرار دهد؛ ولی با برنامههای صورت گرفته از توانمندیهای بانکهای ادغامی برای بهبود شاخصهای عملکردی و افزایش سودآوری استفاده بهینه خواهد شد.
وی افزود: توجه ویژه به بهبود شاخصهای اثرگذار در سودآوری و تقویت مؤلفههای بهرهوری نیروی انسانی بهطور همزمان در چند سال اخیر از برنامههای محوری و کلان بانک سپه بوده است.
رئیس هیئتمدیره بانک سپه اظهار داشت: بانک سپه طی چند سال اخیر با شعار خدماترسانی مناسب به اقشار مختلف مردم با رویکرد کسب سود فعالیت کرده و با تقویت شاخصهای مؤثر در سودآوری به موفقیتهای مطلوبی در این زمینه دست یافته است.
* سودآوری؛ مهمترین شاخص ارزیابی عملکرد
مدیرعامل بانک سپه ضمن اشاره به تقویت ابزارهای ارزیابی عملکرد افراد و واحدها در این بانک، تصریح کرد: در ارزیابی عملکرد تکتک کارکنان و واحدهای مختلف بانک سپه، سودآوری یکی از مهمترین و شاخصهاست و این شاخص در درجهبندی شعب نقش کلیدی دارد.
وی در مورد جمعآوری شعب ناکارا گفت: در حوزه ساماندهی شعب سال گذشته ۱۳۰ شعبه ناکارا ادغام، ۱۳ شعبه جا بهجا و ۲۵ شعبه جمعآوری شد.
چقازردی افزود: برای کمک به سودآوری بیشتر بانک سپه سودده شدن تمامی شعب بعد از ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح در این بانک با جدیت دنبال خواهد شد.
* درآمدها و هزینهها با دقت کنترل میشود
مدیرعامل بانک سپه ضمن تأکید بر افزایش درآمدها و مدیریت هزینهها، گفت: این بانک در سال ۱۳۹۸ ضمن کاهش زیان به سودآوری رسید و با رعایت انضباط مالی و صرفهجویی در هزینهها در مقابل ۳۲ درصد رشد درآمد تنها ۵/۱۴ درصد رشد هزینه داشته است.
وی بانک سپه را یکی از موفقترین بانکها در شاخص میزان دستیابی به اقلام تأمین شده خواند و اظهار داشت: از ۲۰ شاخص مطرح شده در این حوزه، ۱۵ شاخص بالای ۹۰ درصد تحقق پیدا کرده و این موضوع، موفقیتی مهم و کلیدی برای بانک است.
* بانک سپه پیشرو در رعایت قوانین و مقررات
وی رعایت قوانین و مقررات را در بانک سپه مثالزدنی دانست و خاطرنشان کرد: این بانک به تکتک مصوبات ارزش گذاشته و به شایستگی آنها را رعایت کرده است و نمونه بارز آن عدم پرداخت سود مازاد به سپردههاست که به تفاوت بین نرخ مؤثر تسهیلات کمک کرده است.
چقازردی تأکید کرد: سپردهها با تأکید بر رعایت دقیق نرخهای سود ابلاغی و کاهش قیمت تمامشده منابع و بهبود ترکیب سپردهها و ثبات و پایداری آنها جذب شده است.
وی یادآور شد: بانک سپه با انضباط مالی که جزو مؤلفههای فرهنگسازمانی این بانک است در چارچوب مقررات و استانداردهای بانکداری کار میکند و بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته در افزایش سودآوری هم موفق خواهد بود.
* مدیریت بهینه منابع و مصارف
وی افزود: بانک سپه با تکیه بر مدیریت بهینه منابع و مصارف و با توجه به نقش حیاتی بازار بینبانکی در تأمین نقدینگی بانکها، همواره در موقعیت سپردهگذاری قرار داشته است.
مدیرعامل بانک سپه اظهار داشت: بانک سپه در کنار توجه به سودآوری خود را در کمک به توسعه اقتصادی کشور متعهد میداند باوجوداین تمام منابع هر استان با رعایت نسبت منابع به مصارف در همان استان و با رویکرد سودآوری مصرف میشود.
وی با اشاره به افزایش سهم سپردههای ارزانقیمت بانک سپه اشاره کرد و اظهار داشت: مانده تسهیلات اعطایی بانک در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۲۹ درصد رشد داشته است.
* افزایش ۳۳ درصدی درآمدهای ارزی
مدیرعامل بانک سپه به توانمندی و سابقه طولانی و موفق این بانک در انجام فعالیتهای ارزی، تصریح کرد: نخستین بانک ایرانی با تکیه بر نیروی انسانی متعهد و متخصص و شعب خارج از کشور در کسب درآمدهای ارزی همواره جزو برترینها در نظام بانکی کشور بوده است و در هر شرایطی از این مزیت به نحو مطلوب استفاده میکند.
رئیس هیئتمدیره بانک سپه افزود: حجم فعالیتهای ارزی بانک سپه در سال ۱۳۹۸ بهرغم قرار گرفتن نام این بانک در فهرست تحریمها، محدود شدن روابط کارگزاری و کاهش تخصیص ارز توسط بانک مرکزی بالغبر ۴ میلیارد و ۷۵۰ میلیون دلار بوده و درآمدهای ارزی ناشی از فعالیتهای ارزی بانک در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل از آن ۳۳ درصد رشد نشان میدهد.
نسبت مطالبات غیر جاری به تسهیلات تکرقمی شده است
چقازردی با اعلام تکرقمی شدن نسبت مطالبات غیر جاری به تسهیلات اعطایی بانک سپه، گفت: نسبت مطالبات غیر جاری به کل تسهیلات اعطایی بانک سپه با ۸٫۸ واحد درصد کاهش از ۱۵٫۶ درصد در پایان اسفندماه ۱۳۹۷ به ۶٫۸ درصد در پایان اسفندماه ۱۳۹۸ کاهش یافته است. وی اضافه کرد: این نسبت در سال ۹۸ نسبت به سال قبل از آن با کاهش ۲٫۴ واحد درصدی مواجه بوده است.
وی یادآور شد: کاهش نسبت مطالبات غیر جاری به تسهیلات زمینه اعطای تسهیلات جدید و افزایش سودآوری در بانک سپه را فراهم کرده است.
* سرعت در توسعه خدمات الکترونیکی
مدیرعامل بانک سپه توسعه خدمات الکترونیکی را یکی از راههای مهم افزایش سودآوری خواند و افزود: این بانک در زمینه خدماترسانی الکترونیکی بانک پیشرو در نظام بانکی بوده است و برای دستیابی مجدد به این جایگاه در چند سال اخیر توسعه سیستمها و سامانهها را به صورت جدی دنبال میکند.
وی ادامه داد: با استقرار سامانه جامع بانکداری یکی از پروژههای نرمافزاری پیچیده و بزرگ صنعت بانکداری کشور در بانک سپه با موفقیت عملیاتی شد و با ادامه روند توسعه خدماترسانی الکترونیکی زمینه استقرار بانکداری دیجیتال در این بانک فراهم شده است.
چقازردی مجموعه پروژههای فاز یکپارچگی نهایی در فرآیند ادغام، پروژه تدوین مدل کسبوکار بانک سپه، پروژه تدوین برنامه استراتژیک بانک سپه برای افق ۱۴۰۴، پروژه استقرار سامانه جامع بانکی یکپارچه و پروژه اجرای نقشه راه استقرار بانکداری دیجیتال را ازجمله پروژههای راهبردی بانک سپه در حوزه خدمات الکترونیکی برشمرد.
استفاده بهینه از اموال مازاد بر سودآوری
مدیرعامل بانک سپه به ضرورت مولدسازی دارایی به فروش املاک مازاد و واگذاری سهام بانک در شرکتهای تابع اشاره و خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ تعداد ۲۰۶ رقبه ملک به ارزش ۳۱۸۷ میلیارد ریال به فروش رسیده که نسبت به سال ۱۳۹۷ از لحاظ مبلغ ۸۳ درصد رشد داشته است.
* سرمایه بانک سپه ۱۰ برابر شده است
مدیرعامل بانک سپه در مورد میزان سرمایه پایه این بانک گفت: سرمایه پایه نخستین بانک ایرانی سال گذشته با ۱۰ برابر افزایش نسبت به سال قبل از آن به ۱۱۹ هزار ۵۳۲ میلیارد ریال رسید.
* قیمت روز شرکت «امید» کمتر از ۷۰ درصد ارزش ذاتی آن است
چقازردی اظهار داشت: شرکت مدیریت سرمایهگذاری امید در سال ۱۳۸۰ توسط بانک سپه با سرمایه اولیه ۶۵۰ میلیارد ریال به شکل سهامی خاص بهمنظور ساماندهی سهام شرکتهای تابع و وابسته بانک سپه و استفاده از ظرفیتهای بازار سرمایه کشور تأسیس و تمام سهام پرتفوی بانک شامل ۳۹ شرکت به ارزش هزار و ۱۵۷ میلیارد ریال به شرکت مذکور واگذار شد.
وی افزود: شرکت مدیریت سرمایهگذاری امید در آذرماه ۱۳۸۶ با سرمایه پایه ۴ هزار میلیارد ریال با نماد «وامید» در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد.
مدیرعامل بانک سپه خاطر نشان کرد: بر اساس آخرین ارزشگذاری انجامشده توسط کارشناسان رسمی دادگستری در سی و یکم فروردینماه سال جاری قیمت هر سهم شرکت مدیریت سرمایهگذاری امید ۶۶ هزار ریال برآورد شد.
وی افزود: با توجه به تعداد کل ۳۰ میلیارد برگه سهم سهام شرکت مدیریت سرمایهگذاری امید، این شرکت ۱۹۸ هزار میلیارد تومان ارزشگذاری شده است.
چقازردی گفت: حدود ۲۱ میلیارد و ۷۵ میلیون برگه سهم شرکت سرمایهگذاری امید در اختیار بانک سپه است و ارزش دارایی این بانک در سهام شرکت یادشده حدود ۱۳۹ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.
وی یادآور شد: در پایان معاملات روز پانزدهم آذرماه سال ۱۳۹۹ در بازار بورس تهران قیمت پایانی هر سهم شرکت سرمایهگذاری امید ۳۹٫۰۶۰ ریال ثبت شده است که بر اساس تحلیلهای انجامشده کمتر از ۷۰ درصد ارزش ذاتی (NAV) است.
* ارزش روز سهام بانک سپه در شرکت امید معادل ۴۰ درصد دارای های این بانک
مدیرعامل بانک سپه گفت: با توجه به قیمت پایانی هر سهم شرکت امید در معاملات روز پانزدهم آذرماه سال ۱۳۹۹ بازار بورس تهران ارزش کل بازار شرکت در حدود ۱۱۷ هزار میلیارد تومان و ارزش بازار سهام بانک در نماد «امید» ۸۲۳ هزار و ۱۸۶ میلیارد ریال بوده است.
بر این اساس و با توجه به جمع کل داراییهای بانک ثبتشده در صورتهای مالی سال ۱۳۹۸ حدود ۲۱۲ هزار میلیارد تومان ارزش روز سهام بانک در شرکت گروه مدیریت سرمایهگذاری امید حدوداً برابر ۴۰ درصد مجموع داراییهای بانک سپه است.
- رونمایی از بمب جدید استقلال: مذاکره مظلومی با انصاری فرد
- ۶ آبان؛ گشایش «آسمان حسین» در مسجد جمكران
- «آقای فرش ایران» هفته جاری رونمایی می شود
- ۱.در چه سنی نوع شخصیت کودک شروع به بروز میکند؟
- اتصال سامانه های چکاوک و بانکداری متمرکز بانک ملت
- وزیر نفت در صدر هیئتی به عمان سفر میکند
- تعریف الگوی زنجیره هدف در تامین مالی مسکن
- حضور فعال وزارت اقتصاد در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی الکامپ
- سی و ششمین قرعهکشی جوایز حسابهای پسانداز بانک ملی ایران برگزار شد
- شعبه شیخ صدوق بانک پارسیان دراصفهان افتتاح شد