اجرای طرح تشدید برخورد با عوامل غیر مجاز تفکیک پسماند در منطقه ۷

تشخیص خبر : شهردار منطقه ۷ از اجرای طرح تشدید برخورد با عوامل غیر مجاز تفکیک پسماند در راستای رفع نازیبایی بصری شهر خبر داد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، دکتر سعید طلوعی با اعلام این مطلب افزود: این طرح به همت معاونت خدمات شهري و محيط زيست و با سرپرستي مديريت پسماند و همكاري شهرداران شب نواحي پنجگانه منطقه با بهره گيري از سه دستگاه خاور و يك دستگاه نيسان در تمامي پهنه منطقه اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه این طرح تا بهبود وضعيت منطقه به صورت مستمر ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: فرهنگ تفکیک پسماند از مبدأ چند سالی است که تا حدودی جای خود را میان شهروندان بازکرده است اما باز شاهد این مهم هستیم که برخی از شهروندان پسماندهای خود را به صورت مخلوط در یک کیسه می‌گذارند.
شهردار منطقه ۷ یادآور شد: همین امر سبب شده است تا فضا برای جولان عده ای افراد سودجو برای جداسازی غیر قانونی و غیر بهداشتی ضایعات خشک از میان پسماندهای شهروندان و مخازن پسماند سطح شهر فراهم شود که نازیبایی بصری را به وجود می‌آورد.
وی با بیان اینکه این افراد با فروش ضایعات خشک به انبارهای غیرمجاز و بازیافت غیر اصولی آن‌ها موجبات به خطر افتادن سلامت شهروندان را ایجاد کرده‌اند، اظهار داشت: زباله گردهای سطح شهر که مبادرت به جمع آوری ضایعات خشک به صورت غیرمجاز می‌کنند به نوعی منبع تغذیه کارگاه‌ها و انبارهای غیر مجاز هستند که باید با آن‌ها به صورت جدی برخورد شود.
دکتر طلوعی با اشاره به اینکه زباله گردها کیسه‌های حاوی زباله را در معابر عمومی پاره کرده و مواد قابل بازیافت آن را جمع آوری می‌کنند، بیان کرد: پسماندها و زباله ها منشاء بسیاری از ویروس ها، میکروب ها و آلودگی ها می باشند و زمانی که عوامل مرتبط با واحدهای غیرمجاز جمع آوری پسماند خشک نسبت به تخلیه سطل های زباله به منظور یافتن پسماندهای قابل بازیافت اقدام می نمایند، زباله ها به داخل معابر و محل زندگی شهروندان پرتاب شده و در ادامه مشکلات عدیده ای را به همراه دارند. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۵/۰۵/۲۴
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
شرایط آزادی بانوان زندانی  حوادث رانندگی با حمایت مالی بانک سپه فراهم شد
امضای تفاهم‌نامه همکاری رایتل و دانشگاه تربیت مدرس در حوزه تحول دیجیتال و هوش مصنوعی
عملیات خدمت رسانی اربعین ۱۴۰۵ بانک پارسیان کلید خورد
خدمت رسانی شعب کشیک بانک سپه به زائران اربعین حسینی در استان‌‌های مرزی
اعزام کاروان خودرویی خودپردازهای سیار بانک سینا به نقاط مرزی کشور به مناسبت اربعین
همراه من، همراه زائران اربعین با مجموعه‌ای از خدمات دیجیتال
آغاز عملیات آماده‌سازی و تجهیز موکب‌های بانک سپه جهت میزبانی از زائران اربعین ۱۴۰۵
اعزام کاروان خودرویی خودپردازهای سیار بانک سپه جهت ارائه خدمات بانکی به زائران اربعین حسینی
عرضه ۴۱۹ هزار تن محصول در بورس کالا
تسهیل ارتباطات زائران اربعین با عرضه بسته‌های متنوع رومینگ همراه اول
تصویب صورت‌های مالی ۱۴۰۴بانک پارسیان با تائید سهامداران/ سرمایه بانک پارسیان افزایش یافت و کفایت سرمایه ۷٫۲ درصد شد
۹۵ درصد درآمدهای بانک سینا از فعالیت‌های عملیاتی تامین شد
فراهم شدن امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی
اعلام فهرست شعب کشیک بانک سپه در استان‌ها / پنجشنبه، ۱ مردادماه
🚗 ثبت نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران
عملیات خدمت رسانی اربعین ۱۴۰۵ بانک پارسیان کلیدخورد
رایتل در صدر شاخص‌های کیفیت اینترنت همراه کشور
همراه اول با پایداری ۱۰۰ درصدی مکالمه در صدر اپراتورهای سیار
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد
معاون برنامه‌ریزی و تحول بانک ملی ایران معرفی شد/ تاکید سیفی بر حرکت بانک ملی ایران در مسیر تحول، افزایش بهره‌وری، اصلاح فرآیندها و توسعه بانکداری نوین
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results