سالاری در جمع کارکنان ستادی سازمان عنوان کرد:
در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست

تشخیص خبر: در ابتدای سال جدید، معاونان، مدیران و کارکنان ستادی سازمان تأمین اجتماعی با مصطفی سالاری، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این سازمان دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری در جمع معاونان، مدیران کل و کارکنان این سازمان، با اشاره به وضعیت مالی تأمین اجتماعی در سال گذشته، اظهار داشت: در آغاز دوره مدیریتی جدید در مهرماه سال ۱۴۰۳ با کسری نقدینگی حدود ۸۵ هزار میلیارد تومانی مواجه بودیم، اما با دریافت ۵۷ هزار میلیارد تومان سهام با ارزش و سایر منابع بویژه وصول بخشی از مطالبات از دولت تا پایان سال، تراز مالی سازمان به وضعیت مطلوب رسید.

سالاری با ابراز قدردانی از زحمات کارکنان تأمین اجتماعی در سراسر کشور و همراهی شرکای اجتماعی این سازمان، افزود: با وجود این چالش‌ها، موفق شدیم پرداخت تعهدات درمانی را تا حدی سامان دهیم؛ به طوری که حتی در روز و ساعات پایانی سال نیز با تلاش همکاران ستادی و استان‌ها، پرداخت بخشی از معوقات به تمام مراکز طرف قرارداد انجام شد و مهم‌تر اینکه می‌خواستیم بار دیگر این پیام را منتقل کنیم که تأمین اجتماعی نه ورشکسته و نه بدعهد است و اگر مشکلات و تاخیری در انجام تعهدات داشتیم به دلیل شرایط خاص کشور و بروز موانع در وصول مطالبات سازمان از بخش‌های مختلف بود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش به برنامه‌های سال جدید اشاره کرد و افزود: امسال با پیش‌بینی وصول ۱۸۵ هزار میلیارد تومان از دولت، در مقایسه با حدود ۱۳۰ هزار میلیارد تومان سال گذشته که بخشی نقدی و بخشی در قالب سهام سهام بود؛ با هفت مصوبه جدید درآمدی و البته کنترل مصارف، برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

سالاری با تقدیر از حمایت‌های دکتر پزشکیان رییس جمهور، دکتر قالیباف رییس مجلس، دکتر میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سازمان تأمین اجتماعی و همراهی هیئت مدیره سازمان در پیگیری‌های مؤثر در اموری نظیر وصول مطالبات از دولت، اخذ سهام باکیفیت به عنوان دیون و تعامل با دستگاه‌های ذیربط و نیز همکاری‌های مستمر کانون بازنشستگان خاطرنشان کرد: این همکاری و وفاق الگویی برای سال جدید است تا با مدیریت بهتر، کیفیت خدمت‌رسانی خود را به ذینفعان سازمان ارتقا دهیم.

نوشته شده در تاریخ : ۰۴/۰۱/۱۷
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
رونمایی کارت رفاهی «گام» بانک ملی ایران برای اعطای تسهیلات تا ۵۰۰ میلیون تومان/ تاکید سیفی بر حرکت هدفمند شبکه بانک ملی ایران در مسیر تحقق اهداف و ارتقای عملکرد
پرداخت ۵۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات جهش تولید مسکن از سوی بانک سپه
بانک پارسیان صدرنشین بانک‌های خصوصی در پرداخت تسهیلات فرزندآوری
رقابت فینالیست‌های تورنمنت گیمینگ همراه اول بر سر جایزه میلیاردی
پرداخت ۲۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایتی و تکلیفی توسط بانک سپه
بهره‌گیری از ابزارهای نوین تأمین مالی با ماهیت ضد تورمی برای تامین مالی اقتصاد ضروری است
راهنمای سرمایه‌گذاری در صندوق ارزی «ملی کیمیا» / از شرایط خرید تا نحوه محاسبه و‌ پرداخت
تغییر دامنه رسمی وب‌سایت و سامانه اینترنت‌بانک سپه
انتقال اموال گام مهم در راستای رفع ناترازی و احیای بانک ایران زمین
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
امکان ثبت نام دوره جدید خودروهای وارداتی اتو نوین از طریق حساب‌های وکالتی بانک سینا
مراسم قرعه‌کشی چهل‌و‌ششمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سپه برگزار شد
اهدای تندیس «مدیرعامل ارتباط‌گرا» به مدیرعامل رایتل در رویداد گراف‌دی
شناسایی و مدیریت آسیب‌پذیری‌های سایبری با سکوی جدید همراه اول
ثبت ارزش ۱۷.۳ همتی بازار مالی و مشتقه بورس کالا
ال‌جی الکترونیکس نوآوری مشتری‌محور خود را با تکیه بر میراثی دیرینه به میدان تایمز می‌آورد
امکان درخواست آنلاین تسهیلات در فراز بانک ایران‌ زمین
امکان دریافت و بازیابی آنلاین اطلاعات ورود به همراه بانک ایران زمین
بانک پارسیان میزبان برگزاری سمینار آموزشی مدرسین مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم
هدیه همراه اول به مشترکان استان مرکزی به مناسبت روز اراک
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results