با صدور پیامی
مدیر‌عامل بانک سپه فرارسیدن روز خبرنگار را تبریک گفت

تشخیص خبر: مدیرعامل بانک سپه با صدور پیامی فرا رسیدن ۱۷ مردادماه، روز خبرنگار را به اصحاب رسانه تبریک گفت.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، متن پیام دکتر آیت اله ابراهیمی مدیر عامل بانک سپه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسیدن “هفدهم مرداد ماه ” سالروز شهادت ” شهید محمود صارمی ” خبرنگار شجاع و دلاور خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران که ” روز خبرنگار ” و هنگامه تجلیل از مجاهدان عرصه خبر و رسانه نام گرفته را گرامی داشته و این روز را به آحاد خبرنگاران متعهد و رسالت شناس میهن اسلامی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

بی تردید نقش آفرینی‌های سترگ و قابل ستایش اصحاب خبر و رسانه در آگاهی بخشی به جامعه و تزریق روح دانایی و توانایی به افکار عمومی که با معرفت، مهارت،‌تدبیر، ‌خلاقیت، ابتکار، هوشمندی، هوشیاری و رفتار و اخلاق حرفه ای‌ همراه و مردمان میهن عزیزمان ‌را در مسیر پیشرفت، تعالی و اقتدار به پیش می‌برد ؛ پشتوانه مطمئنی برای جلوگیری از سایه افکنی پدیده شوم غفلت و بی خبری بر سپهر ایران زمین به شمارمی رود.

فرصت را مغتنم شمرده، با تبریک و تهنیت صمیمانه روز خبرنگار به آحاد اصحاب رسانه متعهد و رسالت شناس میهن اسلامی؛ از همت و تلاش‌های ارزنده یکایک فعالان ارجمند جامعه رسانه ای ایران عزیز، در به تصویر کشیدن خدمات گسترده و متنوع بانک سپه به عنوان نخستین بانک ایرانی در منظومه بانکی کشور و نیز ارتقا و تحکیم اعتبار و منزلت این مجموعه نزد ایرانیان افتخارآفرین قدردانی می کنم.

دوام توفیق و سربلندی اصحاب شریف رسانه در تحقق رسالت و مسئولیت خطیر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی ، تحت الطاف خداوندی‌، عنایات خاصه حضرت بقیه الله الاعظم (ارواحنا فداه) و رهنمودهای مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) را آرزومندم.

آیت اله ابراهیمی

مدیرعامل بانک سپه 

نوشته شده در تاریخ : ۰۲/۰۵/۱۷
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
سامسونگ از لباسشویی‌های سری Bespoke AI مجهز به فناوری AI Home رونمایی کرد
قطعی موقت واحد ارتباط مردمی بانک ملی ایران
بازگشت ساعات کاری شعب و ادارات مرکزی بانک آینده به روال عادی
انتصاب جدید در صبانور
افزایش سهم بازار مهم‌ترین برنامه بانک سینا در سال ۱۴۰۴ است
در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست
کارنامه درخشان چادرملو با وجود محدودیت انرژی؛ عبور از برنامه‌ها و ثبت چند رکورد
طنین همدلی و امید؛ آغاز سال کاری جدید
ارتقای جایگاه بهداشت، ایمنی و محیط زیست در ایمیدرو
قدردانی فرید دهقانی از کادر مدیریتی، فنی و بازیکنان چادرملو اردکان
پیام تبریک دکتر علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا به مناسبت عید سعید فطر
دیدار نوروزی مدیر عامل صبانور
سامسونگ چطور دستگاه‌های Galaxy را از تهدیدات سایبری محافظت می‌کند؟
نشریه دیجیتال ارتباط ایران زمین منتشر شد
پیام تبریک مدیرعامل بانک ملی ایران به مناسبت عید سعید فطر
عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر
اجرای طرح ویژه وصول مطالبات همراه با بخشودگی در بانک ایران زمین تمدید شد
ادعای هک اطلاعات بانک سپه تکذیب شد
مدیرعامل بانک سپه آغاز سال نو و فرارسیدن عید نوروز را تبریک گفت
طنین همدلی و نوای تعهد؛ گردهمایی پایانی صندوق قرض‌الحسنه شاهد، تجلی قدردانی و انگیزه‌ای برای فردا
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak