گفتگو با محمدباقر اثنی عشری رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور؛
پیگیر نیازهای ارزی شرکت‌های فاوا هستیم

تشخیص خبر : تنها یک روز پس از صدور حکم ریاست سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور به نام محمدباقر اثنی عشری به دست رئیس‌جمهور در حاشیه مراسم افطار سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان اصفهان با او به گفتگو نشستیم.

در این گفتگوی کوتاه به برنامه‌های رئیس جدید سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در جهت تحکیم جایگاه سازمان، پیگیری مسائل ارزی شرکت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، نحوه حمایت از کسب‌وکارهای نوپا و تعامل صنف با دولت پرداخته شد.

به‌عنوان رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در جهت تحکیم جایگاه سازمان و رونق کسب‌وکار اعضای صنف چه برنامه‌هایی دارید؟
در چهارچوب‌هایی که قبل از انتخابات اعلام شد در حال تدوین برنامه‌هایی هستیم جایگاه نظام صنفی رایانه‌ای جایگاه محکمی است. این سازمان جزو معدود تشکل‌هایی است که حکم رئیس آن را رئیس‌جمهور ابلاغ می‌کند. درواقع نهادی است مردم‌نهاد، هیات مدیره نظام‌های استانی ، شورای مرکزی و رئیس سازمان با رای مردم و حاکمیت انتخاب می‌شود و جایگاه مستحکمی دارد. در این دوره برنامه داریم وفاق صنفی را گسترش دهیم. شعاری که داشتیم پیش به‌سوی اقتصاد دیجیتال بوده که در نمایشگاه الکامپ امسال نیز با همین شعار “اقتصاد دیجیتال با توان ایرانی” به جلو حرکت خواهیم کرد خوشبختانه به نظر می‌رسد فضای خوبی پیش رو است و همچنین دولت و مردم درک کرده‌اند که موتور پیشران توسعه در کشور ICT است.

در خصوص مسائل ارزی و مشکلاتی که برای شرکت‌های عضو به وجود آمده است چه اقداماتی انجام‌شده است؟
ما یک سری مکاتبات با وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات و دفتر ریاست جمهوری داشته‌ایم، دفتر رئیس‌جمهور نامه‌ای نوشته‌اند به آقای سیف رئیس بانک مرکزی که در خصوص مسائل ارزی شرکت‌های IT با نظر مساعد رسیدگی کنند جناب آقای جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز امروز دستوری داده‌اند که نسبت به مسئله نیازهای ارزی شرکت‌های ICT رسیدگی شود که این مورد پیگیری و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ ها برنامه خاصی دارید؟
بزرگ‌ترین و مهم‌ترین اتفاقی که در کشور برای استارتاپ ها می‌افتد برگزاری نمایشگاه الکامپ است که در فضایی در مقیاس ملی حضور می‌یابند و با یکدیگر، با مخاطبان، مردم و سرمایه‌گذاران آشنا می‌شوند. چهار سال پیش در نمایشگاه الکامپ ۸۰ شرکت در یک بخش از سالن ۱۸ حضور داشتند. سال ۹۵ در کل سالن ۱۸ حضور داشتند و در سال ۹۶ سالن‌های شماره ۸ و ۹ که جزو سالن‌های خوب نمایشگاه است به استارتاپ ها اختصاص داشت و امسال احتمالا سالن‌های ۸ و ۹ تکمیل خواهند شد و در نظر داریم سالن‌های شماره ۱۰ و ۱۱ را نیز اضافه کنیم. امسال استقبال خیلی خوب بوده، نکته قابل‌توجه این است که تعداد زیادی از استارتاپ ها که در سال پیش با یک میز شرکت کرده بودند امسال در یک غرفه حضور پیدا خواهند کرد که نشان می‌دهد در یک سال گذشته رشد خوبی داشته‌اند و الکامپ برایشان جذاب بوده است .

جهت تعامل بیشتر بخش خصوصی و دولت چه راه‌کارهایی در نظر دارید؟
در دولت جدید خوشبختانه این ارتباط ارگانیک و سازمانی وجود دارد و برای مثال همان‌طور که شاهد هستیم مدیران ارشد استان اصفهان در مراسم افطار سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان اصفهان حضور چشمگیری داشتند که این درواقع تعامل است و نشان می‌دهد جایگاه سازمان را به رسمیت می‌شناسند و این نمونه‌ خیلی خوبی است. منشا قدرت ما از نظام صنفی رایانه‌ای استان‌ها است.

خبرنگار : میثم علی پور

نوشته شده در تاریخ : ۹۷/۰۳/۱۹
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
ترسیم نقشه راه بانک ملی برای آینده توسط سیفی؛ از توسعه زیرساخت‌های فناوری تا اصلاح مدل کسب و کار
رونمایی طرح ملی کارت نشاط با حضور وزیر آموزش و پرورش و مشارکت بانک ایران ‌زمین
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی در بانک سپه برگزار شد
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا برگزار شد
آخرین وضعیت ارائه خدمات بانک ملی ایران؛ از واریز سود سپرده ها تا وصول چک
انتشار نسخه جدید برنامه کاربردی امید بانک سپه در بازارگاه‌های دیجیتال
مشارکت ۵.۵ میلیون کاربر در جام «همراه من»
شماره جدید ماهنامه «سفیر» منتشر شد
راه شهید ارتباطات ادامه خواهد یافت
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین
اعلام جزئیات دریافت ارز اربعین در شعب منتخب بانک سپه
دستیار هوشمند حقوقی در راه است
فروش ارز به زائرین اربعین حسینی در شعب منتخب بانک ملی ایران آغاز شد + لیست شعب منتخب
قدردانی مدیرعامل بانک سپه از حضور حماسی و بصیرت‌مدار ملت ایران در وداع با رهبر شهید امت
واریز سود سپرده‌های بلندمدت، فعال سازی خدمات چک و امکان مشاهده مانده حساب در بام؛ تداوم بازگشت خدمات بانک ملی ایران
رایتل با افزایش ظرفیت شبکه و راه‌اندازی ۴ سایت سیار، خدمات ارتباطی مراسم تشییع رهبر شهید را تقویت کرد
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید محصولات شرکت سایپا
خدمت رسانی گسترده بانک سپه از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در شهر مقدس قم
ببینید اینفوگرافیک اطلاع از روش‌های فعلی انتقال وجه در نرم افزار بام
بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از موکب خدمات رسانه‌ای همراه اول
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results