موثقی نیا در بازدید از پروژه خط انتقال آب اعلام کرد:
مساعدت ایمیدرو برای رفع موانع پروژه خط انتقال آب خلیج فارس به اصفهان

تشخیص خبر: رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: این سازمان اقدامات لازم برای برطرف شدن مشکلات احداث خط انتقال آب خلیج فارس به اصفهان را انجام می دهد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمد رضا موثقی نیا که امروز به همراه معاون و مدیران ایمیدرو برای بررسی پروژه های معدن و صنایع معدنی یزد، وارد این استان شده، تصریح کرد: با توجه به اهمیت پروژه های انتقال آب از سواحل جنوبی به کشور برای وزارت صمت و ایمیدرو و نیز تامین آب مورد نیاز صنعت و معدن، این سازمان تمامی تلاش خود را برای رفع چالش های اجرای طرح ها از جمله تامین ورق فولادی به کار می گیرد.

به گفته وی، یکی از اقدامات ایمیدرو، رایزنی با شرکت های تولیدکننده ورق فولادی و رفع چالش های تامین این محصول، است.

وی یادآور شد: ایمیدرو راهبری اجرای پروژه های انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان را برعهده داشته است و مساعدت لازم را انجام خواهد داد. موثقی نیا تاکید کرد: تجربه و دانشی که در خط یک انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی به دست آمده، پشتوانه خطوط بعدی برای این سازمان و همچنین شرکت های سرمایه گذار و پیمانکاران می شود.

پیش از وی سید فرهاد قادریان رئیس قرارگاه آب استان اصفهان گفت: مسیر انتقال آب خلیج فارس به استان اصفهان نزدیک به هزار کیلومتر است که ۵۰۰ کیلومتر از این مسیر مربوط به خط سیرجان اصفهان است.

وی با بیان اینکه مسیرهای عبوری شامل چهار استان می شود، افزود: در حال حاضر به پیشرفت ۷۵درصدی در فاز یک این خط (سیرجان-اصفهان) دست یافته ایم و ضروری است که مساعدت های لازم برای تامین ورق فولادی مورد نیاز، انجام گیرد.

رئیس قرارگاه آب استان اصفهان، سرعت و حجم اجرای طرح فوق را قابل ملاحظه دانست و اظهار داشت: در این طرح شرکت های فولاد مبارکه، ذوب آهن به همراه صنایع پتروشیمی، سیمان و نیز استانداری و شهرداری اصفهان، سهامدار و بهره مند از این خط انتقال آب هستند. 

نوشته شده در تاریخ : ۰۲/۰۹/۱۹
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
ترسیم نقشه راه بانک ملی برای آینده توسط سیفی؛ از توسعه زیرساخت‌های فناوری تا اصلاح مدل کسب و کار
رونمایی طرح ملی کارت نشاط با حضور وزیر آموزش و پرورش و مشارکت بانک ایران ‌زمین
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی در بانک سپه برگزار شد
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا برگزار شد
آخرین وضعیت ارائه خدمات بانک ملی ایران؛ از واریز سود سپرده ها تا وصول چک
انتشار نسخه جدید برنامه کاربردی امید بانک سپه در بازارگاه‌های دیجیتال
مشارکت ۵.۵ میلیون کاربر در جام «همراه من»
شماره جدید ماهنامه «سفیر» منتشر شد
راه شهید ارتباطات ادامه خواهد یافت
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین
اعلام جزئیات دریافت ارز اربعین در شعب منتخب بانک سپه
دستیار هوشمند حقوقی در راه است
فروش ارز به زائرین اربعین حسینی در شعب منتخب بانک ملی ایران آغاز شد + لیست شعب منتخب
قدردانی مدیرعامل بانک سپه از حضور حماسی و بصیرت‌مدار ملت ایران در وداع با رهبر شهید امت
واریز سود سپرده‌های بلندمدت، فعال سازی خدمات چک و امکان مشاهده مانده حساب در بام؛ تداوم بازگشت خدمات بانک ملی ایران
رایتل با افزایش ظرفیت شبکه و راه‌اندازی ۴ سایت سیار، خدمات ارتباطی مراسم تشییع رهبر شهید را تقویت کرد
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید محصولات شرکت سایپا
خدمت رسانی گسترده بانک سپه از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در شهر مقدس قم
ببینید اینفوگرافیک اطلاع از روش‌های فعلی انتقال وجه در نرم افزار بام
بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از موکب خدمات رسانه‌ای همراه اول
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results