مزیت اقتصادی صندوق پس انداز مسکن یکم

تشخیص خبر: تسهیلات خرید مسکن صندوق پس انداز مسکن یکم، علاوه بر مزایایی که از بابت سقف وام، نرخ سود و دوره بازپرداخت، برای متقاضیان واجدشرایط، به همراه دارد، تحت تاثیر اوضاع کنونی بازار ملک، حاوی یک مزیت جدید نیز می باشد که آن «بهره برداری همزمان از این تسهیلات و بازار پیش فروش واحدهای مسکونی» است.
به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، مسعود ایزدی مدیر روابط عمومی بانک مسکن با اعلام این خبر، گفت: با توجه به چشم اندازی که کارشناسان اقتصاد مسکن برای آینده کوتاه مدت و میان مدت قیمت مسکن پیش بینی کرده اند، در حال حاضر پیش خرید به یکی از بخش های پرتقاضای معاملات ملک تبدیل شده است به این علت که برخی متقاضیان مسکن، خرید زمان را به خرید سریع مسکن ترجیح می دهند تا با پیش خرید به قیمت ارزانتر از آپارتمان آماده، قسمتی از کسری مالی خود را سرفرصت تامین می کنند. در این حالت، خانه اولی ها (متقاضیان فاقد سابقه مالکیت) می توانند همزمان با پیش خرید، به افتتاح حساب و سپرده گذاری در صندوق پس انداز مسکن یکم نیز اقدام کنند تا با انطباق «طول زمان سپرده گذاری» و «طول مدت ساخت و تکمیل واحد پیش-فروشی»، حداکثر استفاده را از وام خرید مسکن، انجام دهند.
ایزدی با بیان اینکه، دریافت وام های ۸۰، ۶۰ و ۴۰ میلیون تومانی خرید مسکن از صندوق پس انداز مسکن یکم، به حداقل یکسال سپرده گذاری متقاضیان ساکن تهران، شهرهای بزرگ و شهرهای کوچک، نیاز دارد، تصریح کرد: مسلماً تسریع در افتتاح حساب، باعث دسترسی زودتر متقاضیان به این تسهیلات می شود و با اقداماتی که بانک مسکن ترتیب داده است، امکان افتتاح حساب با حداقل موجودی نیز فراهم آمده است.
مدیر روابط عمومی بانک مسکن همچنین خاطرنشان کرد: ساده ترین روش در پروسه استفاده از وام صندوق پس انداز مسکن یکم، سپرده گذاری یکساله و سپس شروع به جستجو برای خرید آپارتمان در موعد پرداخت وام است اما بهترین روش، انجام توام پیش خرید و سپرده گذاری در صندوق یکم است چرا که، متقاضیان وام، با پیش خرید واحد مسکونی در زمان افتتاح حساب در بانک مسکن، ریسک هر نوع افزایش قیمت مسکن در طول زمان سپرده گذاری را برای خود حذف می کنند و با این کار، از حداکثر قدرت مالی تسهیلات این صندوق جهت پوشش توان خرید خود، منتفع می شوند.
گفتنی است در حال حاضر در شهر تهران طبق آمارهای رسمی بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع واحد مسکونی، کمتر از ۴ میلیون تومان است و پیش فروش نیز با سطح قیمتی کمتر از واحدهای آماده، انجام می شود اما به هر میزان که قیمت مسکن در آینده، با نوسان روبرو شود، سهم وام از قدرت خرید نیز کم و زیاد خواهد شد.
بر همین اساس، مدیر روابط عمومی بانک مسکن به متقاضیان مصرفی مسکن توصیه کرد، با سپرده گذاری در صندوق پس انداز مسکن یکم، از مزایای متنوع این تسهیلات بهره مند شوند. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۴/۰۶/۲۹
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
فرصت جدید کارآموزی همراه اول برای ورود به قلب صنعت ارتباطات
یک تلاش ملی برای پایداری سامانه‌ها
گام تازه بانک ایران‌زمین برای ارتقای خدمات بانکداری دیجیتال
بانک ایران ‌زمین در مسیر بانکداری هوشمند
پرداخت ۲۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری توسط بانک سینا
رایتل با شعار «فراتر از ارتباط؛ متصل به آینده» در الکامپ حضور خواهد داشت
بانک ملی ایران اعلام کرد: اطلاعات حساب مشتریان در حال اصلاح و به‌روزرسانی است
ضربان باشگاه خوشنام در قلب جنوب شهر
مدیرعامل بانک سپه از افزایش ۵.۵ همتی ارزش بازار فرابورس خبر داد
خدمت تعطیل نمی‌شود؛ بانک ملی ایران پای کار مردم
همراه اول دانشجویان برتر را بورسیه می کند
حمایت بانک سپه از صنایع استان خوزستان در هفته دولت
سرتاسر آمل در مدار ۵G
رویکرد امید آفرین بانک پارسیان با اختصاص و ارائه تسهیلات قرض الحسنه به قشرهای هدف
نامه تقدیر و تشکر جمعی از سپرده گذاران و کارکنان بانک ایران زمین از ریاست محترم قوه قضاییه
توسعه ارتباطی چهارمحال‌وبختیاری با بهره‌برداری از ۴۴ پروژه همراه اول
بسته‌های ترکیبی با بیش از ۶۰ درصد تخفیف
اصلاح صورتحساب تراکنش‌های ۲۱ تیرماه ۱۴۰۵ بانک ملی ایران
افتتاح پروژه‌های توسعه شبکه رایتل در استان اصفهان
ال‌جی الکترونیکس؛ برنده جایزه بهترین ابزار/محصول هوش مصنوعی در جوایز IN2 SABRE آسیا-اقیانوسیه ۲۰۲۶
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results