مدیر عامل چادرملو: در مراسم معارفه مدیر باشگاه ورزشی چادرملو

تشخیص خبر: با تمام توان در جهت بستر سازی و توسعه ورزش تلاش می کنیم.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، در مراسم معارفه علی عطایی مدیر باشگاه ورزشی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو که در سالن اجتماعات این شرکت با حضور معاونان و مدیران برگزار شد . مهندس طاهر زاده مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اشاره به نو پا بودن باشگاه ورزشی چادرملو گفت : برآنیم تا با اراده ای قوی گامی مستحکم در جهت ارتقای سطح ورزش بالاخص در استان یزد برداریم .

وی تاکید کرد : یکی از اهداف اصلی این باشگاه باید تلاش در جهت ایجاد کانون پرورش استعداد ها و تجلی و شکوفایی ظرفیت های نهفته جوانان و نوجوانان استان همراه با تعمیم فرهنگ ورزش باشد .

مدیر عامل چادرملو تصریح کرد : لازمه نیل به این اهداف، ایجاد بستر های مناسب در حد بالاترین استاندارد ها برای رشد و توسعه پایدار و ایجاد زیر ساختاهای مناسب است تا بتوان زمینه رشد و تعالی استعداد ها در تمامی رشته های ورزش منطقه را ارتقاء بخشیم .

وی با بیان اینکه : حمایت از ورزش به نوعی سرمایه گذاری برای تربیت نسلی پویا و جامعه ای با نشاط است که آنرا تکلیف خود می دانیم و برای تحقق آن در حد توان و ظرفیت خود تلاش خواهیم نمود تصریح کرد : در حال حاضر کاستی هایی در زیر ساخت های ورزش حرفه ای شهرستان اردکان و استان یزد وجود دارد که در صدد بهسازی و ساخت اماکن مناسب هستیم اما تا به ثمر رسیدن این اقدامات از ظرفیت های موجود کشور برای آمادگی لازم در جهت حضور قدرتمند و در شأن مردم شریف و علاقمندان ورزش شهرستان اردکان و استان یزد و نام چادرملو ، در رقابت های ورزشی کشور و بین المللی بهره خواهیم برد .

بر اساس همین گزارش در ادامه این مراسم علی عطایی مدیر باشگاه ورزشی چادرملو ضمن تشکر از اعتماد هیات مدیره و مدیر عامل چادرملو به ایشان برای هدایت این باشگاه گفت : با همه تجربه و توان تلاش خواهیم کرد علاوه بر گسترش و احیای ورزش شهرستان اردکان و استان یزد با حرکت در مسیر استعداد یابی و توسعه زیر ساختها ، زمینه های تقویت ورزش کارگری را نیز ارتقا بخشیم .

گفتنی است عطایی تا پیش از این انتصاب، معاون باشگاه پرسپولیس بود . 

نوشته شده در تاریخ : ۰۱/۰۵/۲۶
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
آغاز به کار چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با حمایت بانک ملی ایران / رییس جمهور: فیلم کوتاه صدای نسل امروز و نگاه آنان به جهان و آینده است
فرایند واگذاری شفا دارو بر مبنای الزامات قانونی و کارشناسی انجام شده است/ بانک ملی و آینده پویا نقشی در ارزش گذاری سهام، معرفی و تایید صلاحیت خریدار ندارند/ تایید صلاحیت خریداران شفادارو برعهده ارکان بازار سرمایه است
بانک ایران زمین؛ در مسیر مبادلات چکی امن تر و شفاف تر
پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران
ویترین تازه محصولات دیجیتال همراه اول در اصفهان
بازدید مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت از راهکارهای صنعتی و فناورانه رایتل
سیف: ذی‌نفعان روندهای فاسد مانع خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری می‌شوند
برگزاری دوره آموزشی سامانه حسام در بانک ایران زمین
بانک پارسیان برگ برنده رو کرد/ ۴ دستاورد در۶ ماه
بانک سینا در جمع سه بانک برتر بورسی از نظر نسبت تقسیم سود
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین
مدیرعامل بانک ملی ایران در یازده سالگی بله تاکید کرد: چابکی استارتاپی، رمز تبدیل «بله» به سوپراپلیکیشن ملی
ثبت ارزش ۱۵ همتی بازار مالی و مشتقه بورس کالا
آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران
حضور همراه اول با تازه‌ترین محصولات و دستاوردهای فناورانه در نمایشگاه مانوین
همراه اول از نسخه ارتقاءیافته سوپراپلیکیشن «شاد» رونمایی کرد
رشد ۳۸۹ درصدی مبلغ تسهیلات اشتغالزایی بانک ملی ایران در نیمه نخست ۱۴۰۵
پرداخت بیش از دو برابر سهمیه تسهیلات ازدواج در بانک ایران زمین
نخستین کنفرانس ملی تشریفات مدیران برگزار می شود
آغاز سی‌ویکمین المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران در بخش آقایان / سیفی: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی بانک ملی ایران است
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results