سازمان نظام صنفی رایانه ای خواستار بازنگری تعرفه گمرکی لپ تاپ شد

تشخیص خبر : سازمان نظام صنفی رایانه ای موضوع بازنگری تعرفه واردات لپ تاپ را از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیگیری می کند.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، حمید توسلی، عضو هیات مدیره این سازمان با اعلام خبر فوق گفت: سازمان نظام صنفی رایانه ای با ارائه مستندات و گزارش های آماری به وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات، وضعیت فعلی بازار نوت بوک و آسیب های ناشی از افزایش تعرفه گمرکی نوت بوک از ۴ به ۱۵ درصد را طی سال های اخیر بررسی کرده است.
توسلی در این رابطه ادامه داد: این گزارش و جداول آماری آن نشان می دهد اهداف حمایت از تولید داخلی لپ تاپ با افزایش تعرفه گمرکی آن نه تنها محقق نشده بلکه درکنار کاهش واردات قانونی نوت بوک ، حجم کالای قاچاق را در کشور افزایش داده است.
به گفته توسلی، براساس آمار موجود، افزایش تعرفه نوت بوک از ۴ به ۱۵درصد طی ۵ سال گذشته، منجربه کاهش واردات آن از مبادی قانونی شده است.
عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران درخصوص موضوع افزایش تعرفه گمرکی لپ تاپ و آسیب های آن بر بازار این کالا گفت: بیش از ۴ سال از حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان های ذی ربط ازموضوع تولید لپ تاپ درکشور می گذرد و متاسفانه این افزایش تعرفه تنها باعث شد شرکت های پاسخگوی این حوزه به مرور از چرخه عرضه نوت بوک خارج شوند و فروشگاه های کوچکتر جای آنها را بگیرند که آنها هم بدلیل عدم توان رقابت با کالای قاچاق که بسیار ارزان تر از قیمت کالای رسمی تمام می شود، در حال خروج از این بازار هستند.
او با اشاره به آسیب های افزایش تعرفه گمرکی نوت بوک ادامه داد: افق های پیش روی آن زمان این بود که ظرف مدت کوتاهی تولیدات داخلی بتوانند ۷۰ % نیاز کشور را به این کالای اساسی در سبد خانواده جامعه ایرانی تامین کنند و به همین خاطر تعرفه نوت بوک در دو مرحله از ۴ به ۱۰ و سپس ۱۵درصد افزایش یافت .
توسلی در این رابطه ادامه داد: اما شرایط بازار به گونه ای دیگر پیش رفت و سیاست های آن زمان وزارتخانه و سازمان های متبوعش به بار ننشست.
عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با اشاره به خروج بسیاری از شرکت های سخت افزاری از بازار نوت بوک کشور طی ۴ سال گذشته تاکید کرد: علی رغم تقاضا برای خرید لپ تاپ در کشور، بسیاری از شرکت های بزرگ و قانونی فعال در حوزه نوت بوک به دلیل عدم توانایی رقابت با واردکنندگان غیررسمی، از این بازار خارج شدند.
توسلی در این رابطه ادامه داد: افزایش تعرفه نوت بوک برای حمایت از تولید داخلی نه تنها باعث تامین نیاز این کالا در کشور نشد بلکه به دلیل افزایش قیمت، عملا نوت بوک را از سبد کالای خانواده ها حذف کرد.
عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با اشاره به پیگیری های این سازمان از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای بازنگری تعرفه گمرکی نوت بوک گفت: در نامه و ارائه گزارش ها به وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات درخواست کرده ایم تا زمینه طرح موضوع بازنگری تعرفه گمرکی نوت بوک با حضور یک نفر نماینده دارای حق رای از وزارت ارتباطات و همچنین یک نفر نماینده دارای حق رای از سازمان نظام صنفی رایانه ای در کمیته ماده یک آیین نامه اجرایی قانون مقررات و صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت را فراهم کنند.

نوشته شده در تاریخ : ۹۶/۱۱/۲۹
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
ترسیم نقشه راه بانک ملی برای آینده توسط سیفی؛ از توسعه زیرساخت‌های فناوری تا اصلاح مدل کسب و کار
رونمایی طرح ملی کارت نشاط با حضور وزیر آموزش و پرورش و مشارکت بانک ایران ‌زمین
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی در بانک سپه برگزار شد
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا برگزار شد
آخرین وضعیت ارائه خدمات بانک ملی ایران؛ از واریز سود سپرده ها تا وصول چک
انتشار نسخه جدید برنامه کاربردی امید بانک سپه در بازارگاه‌های دیجیتال
مشارکت ۵.۵ میلیون کاربر در جام «همراه من»
شماره جدید ماهنامه «سفیر» منتشر شد
راه شهید ارتباطات ادامه خواهد یافت
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین
اعلام جزئیات دریافت ارز اربعین در شعب منتخب بانک سپه
دستیار هوشمند حقوقی در راه است
فروش ارز به زائرین اربعین حسینی در شعب منتخب بانک ملی ایران آغاز شد + لیست شعب منتخب
قدردانی مدیرعامل بانک سپه از حضور حماسی و بصیرت‌مدار ملت ایران در وداع با رهبر شهید امت
واریز سود سپرده‌های بلندمدت، فعال سازی خدمات چک و امکان مشاهده مانده حساب در بام؛ تداوم بازگشت خدمات بانک ملی ایران
رایتل با افزایش ظرفیت شبکه و راه‌اندازی ۴ سایت سیار، خدمات ارتباطی مراسم تشییع رهبر شهید را تقویت کرد
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید محصولات شرکت سایپا
خدمت رسانی گسترده بانک سپه از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در شهر مقدس قم
ببینید اینفوگرافیک اطلاع از روش‌های فعلی انتقال وجه در نرم افزار بام
بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از موکب خدمات رسانه‌ای همراه اول
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results