سرانجام سازمان لیگ اعلام کرد
رسمی؛ تمام بازی های باشگاهی فوتبال ایران لغو شد

تشخیص خبر : تمامی بازی های فوتبال باشگاهی ایران در همه رده ها رسما لغو شد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از “ورزش سه”، در شرایطی که دو کشور چین و کره و همچنین ژاپن همزمان برای مقابله با بیماری کرونا رقابت های فوتبال خود را برای اولین بار در تاریخ به تعویق انداخته اند، سرانجام سازمان لیگ ایران هم پس از برگزاری ۲ هفته از رقابت های باشگاهی بدون حضور تماشاگران، تصمیم جدیدی در این زمینه گرفت.

بنابر شنیده ها دبیرکل فدراسیون فوتبال نامه ای به سرپرست فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ زده بود و خواستار تعویق رقابت های لیگ شده بود. همچنین از وزارت ورزش نیز خبر رسیده بود که امروز جلسه ای با حضور مدیران فوتبال در این وزارتخانه برگزار شده در همین راستا برقرار بوده است.

خبرهای خبرنگار ورزش سه حاکی از این است که برخلاف تصور عده ای از هواداران فوتبال، سازمان لیگ برتر مخالف تعویق مسابقات نبوده اما در این زمینه منتظر چراغ سبز نهادهای بالا دستی بود. این اتفاقی است که نه فقط در ایران در کشورهای دیگر نیز در حال انجام است و مقامات برگزاری و دولت ها بر سر انجام یا بدون تماشاگر کردن بازی ها با هم کشمکش دارند.

پس از گمانه زنی های فراوان، بالاخره سازمان لیگ اعلام کرد بنا به درخواست فدراسیون فوتبال و این سازمان و موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا در ورزش، مستقر در فدراسیون پزشکی ورزشی، به جهت حفظ سلامت بازیکنان، مربیان، و عوامل برگزاری مسابقات باشگاهی، نمایندگان رسانه های گروهی، مسابقات هفته بیست و دوم لیگ برتر، هفته جاری لیگ دسته اول و رقابت های لیگ های دسته دوم( از روز سه شنبه) و سوم برگزار نمی گردد و این رقابت ها به تعویق می افتد.

در این شرایط و با خلوت شدن فوتبال قاره ای، فدراسیون فوتبال ایران نیز اقدام به عقب انداختن مسابقات کرد و تمامی رقابت های باشگاهی را به تعویق انداخت. البته نکته اینجاست که این تصمیم موقتی است و سرنوشت رقابت ها به صورت کامل مشخص نشده است. باید دید تصمیمات بعدی چه زمانی و به چه نحو درباره فوتبال ایران اتخاذ خواهد شد. مطمئنا ابلاغیه های هفتگی و موقت نمی تواند خوشایند تیم های باشگاهی باشد و روند آماده سازی آنها را دچار اختلال خواهد کرد. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۸/۱۲/۱۲
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
ترسیم نقشه راه بانک ملی برای آینده توسط سیفی؛ از توسعه زیرساخت‌های فناوری تا اصلاح مدل کسب و کار
رونمایی طرح ملی کارت نشاط با حضور وزیر آموزش و پرورش و مشارکت بانک ایران ‌زمین
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی در بانک سپه برگزار شد
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا برگزار شد
آخرین وضعیت ارائه خدمات بانک ملی ایران؛ از واریز سود سپرده ها تا وصول چک
انتشار نسخه جدید برنامه کاربردی امید بانک سپه در بازارگاه‌های دیجیتال
مشارکت ۵.۵ میلیون کاربر در جام «همراه من»
شماره جدید ماهنامه «سفیر» منتشر شد
راه شهید ارتباطات ادامه خواهد یافت
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین
اعلام جزئیات دریافت ارز اربعین در شعب منتخب بانک سپه
دستیار هوشمند حقوقی در راه است
فروش ارز به زائرین اربعین حسینی در شعب منتخب بانک ملی ایران آغاز شد + لیست شعب منتخب
قدردانی مدیرعامل بانک سپه از حضور حماسی و بصیرت‌مدار ملت ایران در وداع با رهبر شهید امت
واریز سود سپرده‌های بلندمدت، فعال سازی خدمات چک و امکان مشاهده مانده حساب در بام؛ تداوم بازگشت خدمات بانک ملی ایران
رایتل با افزایش ظرفیت شبکه و راه‌اندازی ۴ سایت سیار، خدمات ارتباطی مراسم تشییع رهبر شهید را تقویت کرد
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید محصولات شرکت سایپا
خدمت رسانی گسترده بانک سپه از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در شهر مقدس قم
ببینید اینفوگرافیک اطلاع از روش‌های فعلی انتقال وجه در نرم افزار بام
بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از موکب خدمات رسانه‌ای همراه اول
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results