معاون بانک ایران زمین:
حل مشکلات محیط زیست نیامند عزم ملی است

تشخیص خبر : معاون عملیات بانکی، بانک ایران زمین، در سومین جشنواره روز جهانی جنگلبان با بیان این نکته که امروز یکی از مسائل مهم کشور موضوع محیط زیست و مشکلات این حوزه است،

اظهار داشت: بسیاری از مسائلی که ما امروز شاهد آن هستیم، با همراهی مردم، اصلاح الگوی مصرف، بازنگری در برخی قوانین و ارتقاء فرهنگ زیست محیطی قابل حل است. و این مهم نیازمند یک عزم ملی است.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از بانک ایران زمین ، هادی قدیمی معاون عملیات بانکی که در جمع جنگلبانان در محل سازمان جنگل ها و مراتع گفت: بانک ایران زمین در پنج سال گذشته حوزه مسئولیت اجتماعی خود را محیط زیست قرار داده است و در همین راستا سعی داشته ضمن همراهی با تلاشگران این حوزه با راه اندازی پویش‌های محیط زیستی، همکاران و مشتریان خود را نیز با خود همراه کند.

عضو هیات عامل بانک ایران زمین افزود: ما در سه سال گذشته همکاری بسیار نزدیکی با سازمان جنگل ها و تشکل مردم نهاد جمعیت حامیان زمین در راستای اجرای پویش محیط زیستی “من هم یک جنگلبانم” انجام داده است. همانطور که مستحضرید هر سال شاهد همه گیر شدن این پویش و پیوستن افراد بیشتری از اقشار مختلف هستیم که این خود نشانگر اهمیت موضوع و ارزشی است که مخاطبین برای این قشر تلاشگر یعنی جنگلبان گرامی دارند.

قدیمی با اشاره به این موضوع که یکی از مسائل مهم کشور، امروز موضوع محیط زیست و مشکلات آن است، گفت: واقعیت اینست که پرداختن به این موضوع به یک عزم ملی نیازمند است. بسیاری از مسائلی که ما امروز شاهد آن هستیم، با همراهی مردم، اصلاح الگوی مصرف، بازنگری در برخی قوانین، همراهی اقشار مختلف و ارتقاء فرهنگ زیست محیطی قابل حل است.

معاون عملیات بانکی، بانک ایران زمین گفت: کلید بسیاری از این مشکلات افزایش آگاهی و جلب مشارکت مردم نسبت به جنبه‌های مختلف محیط زیست و همراهی آنها در بهبود شرایط است.

قدیمی افزود: امروز شاهد تلاش جنگل‌بانان در عرصه‌های وسیع جنگلی کشور هستیم. عرصه‌هایی که گاه نظیر آنها در دنیا وجود ندارد. این نیروهای مخلص و تلاشگر که با تمامی کمبودها و سختی‌ها گاه از جان خود برای حفاظت از میراث طبیعی کشور می‌گذرند. اما نکته مهم این است که امر مهم حفاظت از جنگلها نمی‌تواند مختص یک گروه خاص باشد بلکه باید به دنبال مشارکت همه مردم و گروه‌ها در این امر باشیم.

قدیمی در انتها گفت: باید عرض کنم با گذشت سه سال از اجرای جشنواره من هم یک جنگلبانم شاهد بلوغ این پویش مردمی هستیم. این جشنواره با نشان دست، و پیام “من هم یک جنگلبانم” به دنبال فشردن دست یکایک مردم کشور برای حفظ تمامی عرصه‌های جنگلی کشور و تقدیر از بزرگ مردان این عرصه است.

وی در پایان بیان کرد: من به نمایندگی از بانک ایران زمین، روز جنگلبان رو به تمامی تلاش گران این عرصه تبریک می‌گویم و امیدوارم بتوانیم به نوبه خود قدم هایی در راستای همراهی با این عزیزان برداریم.

مراسم سومین جشنواره روز ملی جنگلبان و تقدیر از جنگلبان نمونه منابع طبیعی کشور عصر روز دوشنبه چهاردهم مرداد در سالن اجتماعات سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با حضور رییس سازمان جنگل‌ها، رییس پلیس پیشگیری ناجا، معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست، جنگلبانان نمونه سراسر کشور، تشکل‌های مردم‌نهاد حوزه منابع طبیعی و محیط زیست، فعالان حوزه رسانه، ورزشکاران، هنرمندان و پیشکسوتان منابع‌طبیعی برگزار شد. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۸/۰۵/۱۵
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
انتقال اموال گام مهم در راستای رفع ناترازی و احیای بانک ایران زمین
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
امکان ثبت نام دوره جدید خودروهای وارداتی اتو نوین از طریق حساب‌های وکالتی بانک سینا
مراسم قرعه‌کشی چهل‌و‌ششمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سپه برگزار شد
اهدای تندیس «مدیرعامل ارتباط‌گرا» به مدیرعامل رایتل در رویداد گراف‌دی
شناسایی و مدیریت آسیب‌پذیری‌های سایبری با سکوی جدید همراه اول
ثبت ارزش ۱۷.۳ همتی بازار مالی و مشتقه بورس کالا
ال‌جی الکترونیکس نوآوری مشتری‌محور خود را با تکیه بر میراثی دیرینه به میدان تایمز می‌آورد
امکان درخواست آنلاین تسهیلات در فراز بانک ایران‌ زمین
امکان دریافت و بازیابی آنلاین اطلاعات ورود به همراه بانک ایران زمین
بانک پارسیان میزبان برگزاری سمینار آموزشی مدرسین مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم
هدیه همراه اول به مشترکان استان مرکزی به مناسبت روز اراک
آغاز به کار چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با حمایت بانک ملی ایران / رییس جمهور: فیلم کوتاه صدای نسل امروز و نگاه آنان به جهان و آینده است
فرایند واگذاری شفا دارو بر مبنای الزامات قانونی و کارشناسی انجام شده است/ بانک ملی و آینده پویا نقشی در ارزش گذاری سهام، معرفی و تایید صلاحیت خریدار ندارند/ تایید صلاحیت خریداران شفادارو برعهده ارکان بازار سرمایه است
بانک ایران زمین؛ در مسیر مبادلات چکی امن تر و شفاف تر
پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران
ویترین تازه محصولات دیجیتال همراه اول در اصفهان
بازدید مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت از راهکارهای صنعتی و فناورانه رایتل
سیف: ذی‌نفعان روندهای فاسد مانع خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری می‌شوند
برگزاری دوره آموزشی سامانه حسام در بانک ایران زمین
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results