حضور همراه اول با راهکارهای نوین دیجیتال در الکامپ ۱۴۰۴

تشخیص خبر: اپراتور اول با شعار «هیچکس تنها نیست» و با محوریت معرفی سرویس‌های Telco و Techco، از سوم تا ششم مهرماه در سالن ۳۵ نمایشگاه بین‌المللی تهران حضور دارد و تازه‌ترین دستاوردهای دیجیتال خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌دهد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از مرکز ارتباطات، توسعه برند و رویدادهای بین‌المللی همراه اول، نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور به عنوان اپراتور پیشران اقتصاد دیجیتال و پرچمدار توسعه نسل‌های نوین ارتباطی ایران، امسال با تمرکز بر نوآوری‌های تازه در حوزه‌های مخابراتی و فناوری، تلاش می‌کند تصویری روشن‌تر از آینده دیجیتال ارائه کند.

همراه اول در این رویداد تلاش می‌کند با تکیه بر تجربه «Immersive» که هویت بصری تازه این اپراتور را شکل داده است، پلی میان دنیای واقعی و مجازی ایجاد کند و زمینه‌ای برای کشف، آفرینش و ارتباطات نوین فراهم آورد. هویت بصری جدید همراه اول ضمن وفاداری به میراث برند، تصویری مدرن‌تر، پویاتر و خلاقانه‌تر از این اپراتور ارائه می‌دهد و تجربه‌ای متفاوت از حضور در نمایشگاه الکامپ را برای بازدیدکنندگان رقم می‌زند.

برای این منظور، بخش‌های تخصصی متعددی از جمله «۵G و اتصال‌پذیری»، «اینترنت اشیاء»، «پرتفوی مخابراتی»، «کانال‌ها و پشتیبانی مشترکان»، «شبکه و مراکز داده»، «راه‌کارهای سازمانی»، «زندگی دیجیتال»، «سرمایه‌گذاری هوشمند»، «هوش مصنوعی و آینده»، «راه‌کارهای هوشمند» و «نسل Z» را تدارک دیده است تا بازدیدکنندگان به‌طور هدفمند با تازه‌ترین محصولات و خدمات آشنا شوند.

در دل این بخش‌ها، مجموعه‌ای از سرویس‌های جدید و آینده‌محور نیز معرفی می‌شوند؛ سرویس‌هایی مبتنی بر متاورس، eSIM، گیمیفیکیشن، سامانه‌های هوشمند لجستیک، هوش مصنوعی، گیمینگ، چت‌بات و همچنین مدل‌های زبانی فارسی بومی که هر یک می‌تواند بخشی از مسیر تحول دیجیتال کشور را تسهیل کند.

این مجموعه خدمات و نوآوری‌ها نشان خواهد داد که همراه اول قصد دارد نقش پررنگ‌تری در توسعه زیست‌بوم دیجیتال ایران ایفا کند و هم‌زمان فرصت‌های تازه‌ای برای توانمندسازی کسب‌وکارها و صنایع فراهم آورد. این اپراتور که سال‌هاست به‌عنوان پیشران تحول دیجیتال شناخته می‌شود، امسال نیز در الکامپ بر جایگاه خود به‌عنوان موتور هوشمندسازی و توانمندساز اقتصاد دیجیتال کشور تأکید دارد و با ارائه محصولات و خدمات نوین در حوزه‌های Telco و Techco مسیر آینده ارتباطات و فناوری را برای مخاطبان به تصویر می‌کشد.

بازدیدکنندگان نمایشگاه می‌توانند از سوم تا ششم مهرماه با حضور در سالن اختصاصی ۳۵ از نزدیک با تازه‌ترین دستاوردهای همراه اول آشنا شوند. همچنین غرفه‌های محیطی این اپراتور در نمایشگاه امکان خرید مستقیم سیم‌کارت، مودم و گوشی تلفن همراه را نیز برای علاقه‌مندان فراهم کرده است. 

نوشته شده در تاریخ : ۰۴/۰۶/۳۱
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
انتشار نسخه جدید برنامه کاربردی امید بانک سپه در بازارگاه‌های دیجیتال
مشارکت ۵.۵ میلیون کاربر در جام «همراه من»
شماره جدید ماهنامه «سفیر» منتشر شد
راه شهید ارتباطات ادامه خواهد یافت
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین
اعلام جزئیات دریافت ارز اربعین در شعب منتخب بانک سپه
دستیار هوشمند حقوقی در راه است
فروش ارز به زائرین اربعین حسینی در شعب منتخب بانک ملی ایران آغاز شد + لیست شعب منتخب
قدردانی مدیرعامل بانک سپه از حضور حماسی و بصیرت‌مدار ملت ایران در وداع با رهبر شهید امت
واریز سود سپرده‌های بلندمدت، فعال سازی خدمات چک و امکان مشاهده مانده حساب در بام؛ تداوم بازگشت خدمات بانک ملی ایران
رایتل با افزایش ظرفیت شبکه و راه‌اندازی ۴ سایت سیار، خدمات ارتباطی مراسم تشییع رهبر شهید را تقویت کرد
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید محصولات شرکت سایپا
خدمت رسانی گسترده بانک سپه از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در شهر مقدس قم
ببینید اینفوگرافیک اطلاع از روش‌های فعلی انتقال وجه در نرم افزار بام
بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از موکب خدمات رسانه‌ای همراه اول
حضور مدیرعامل و جمعی از مدیران بانک ملی ایران در آیین وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران و بازدید از موکب‌های خدمت‌رسانی به زائرین
رایتل؛ همراه ارتباطات زائران در مراسم وداع با رهبر شهید
برپایی ۲۰ مرکز خدمت‌رسانی همراه اول در مسیر بدرقه رهبر شهید انقلاب
افزایش موکب های بانک سپه در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید امت به ۱۴ موکب
ارائه سرویس های بانکداری دیجیتال بانک ایران زمین در ایام وداع با رهبر شهید انقلاب
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results