برگزاری گردهمایی سراسری روسای شعب استانی

تشخیص خبر : گردهمایی سراسری روسای شعب استان‌های اصفهان، قم، مرکزی و چهار محال و بختیاری با حضور مدیر استانی و تمامی شعب منطقه برگزار شد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین : محمدرضا سبزواری مدیر منطقه ای بانک ایران زمین با ارائه آمار و اطلاعات به تشریح عملکرد شعب در ۶ ماه گذشته پرداخت و ابراز امیدواری کرد با ایجاد روحیه وفاق، همبستگی و همدلی و همگام با سایر همکاران در دستیابی به اهداف از هیچ کوششی فرو گزار نکرده و مصمم تر از گذشته و با قدرت به حرکت خود ادامه می دهیم.
وی با اشاره به وضعیت اقتصادی بازار ارز و طلا به رشد شعب درنیمه نخست سال ۹۷ پرداخت و توجه ویژه به مشتریان و شناسائی خواسته های مشتریان را عامل موثر در حفظ منابع دانست و ظرفیت‌های موثر و حجم انبوه قومیت‌ها را از فرصت‌های طلایی هر استان برشمرد و با بیان شاخص‌های رقابت، محیط سالم و پویا را موجب شکوفائی استعداد‌ها و ارتقاء کیفیت عنوان و افزود نرخ سود به تنهایی ابزار مناسبی برای تجهیز منابع و جلب اعتماد و اطمینان در عموم جامعه نیست و صرفاً در سایه تلاش و عملکرد هوشمندانه می‌توان به موفقیت پایدار دست یافت.
وی در ادامه با تشریح سیاست های بانک در دستیابی به اهداف و چشم انداز بانکداری دیجیتال در افق ۱۴۰۰ به اهمیت آماده سازی زیر ساخت، تبلیغ و آگاه کردن مشتریان از خدمات متنوع بانکداری الکترونیک بالاخص تنوع ویترین خدمات بانک در زمینه دارندگان پایانه های فروش و ارائه خدمات در حوزه درگاه الکترونیک، اینترنت بانک، موبایل بانک، سامانه یاقوت(تلفن بانک) ، صدور ضمانت نامه ، گشایش اعتبار اسنادی پرداخت و گفت بانک ایران زمین از حیث ابزار و تجهیزات منابع نسبت به سایر بانک های رقیب در شرایط مناسبی قرار دارد و توجه همکاران را به جذب منابع ارزان قیمت به خصوص در زمینه افتتاح حساب جاری برای اشخاص معتبر و ارائه خدمات مطلوب به مشتری و نکاتی در زمینه برند سازی از طریق این خدمات جلب نمود.
سبزواری در ادامه سخنان خود اظهار داشت: در این شرایط حساس هرچند تلاش شعب قابل تحسین است ولی کافی نبوده و انتظار می رود جزء رتبه های برتر کشور باشیم و این امر محقق نخواهد شد مگر با برنامه ریزی، تدبیر و اندیشه در امور و به ویژه انجام هزینه و فایده درخواست‌های مشتریان و استفاده از ابزارهای تحلیلی مانند سامانه داشبورد مدیریتی و سایر ابزارها در جهت شناسایی نقاط ضعف و برنامه‌ریزی به‌منظور پوشش آن و تقویت نقاط قوت تا در صورت ایجاد تلاطم و نوسان بتوانیم تهدید‌ها را به فرصت تبدیل نموده و بهترین وضعیت را ترسیم نمائیم.
 

نوشته شده در تاریخ : ۹۷/۰۷/۱۶
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
اعلام جزئیات دریافت ارز اربعین در شعب منتخب بانک سپه
دستیار هوشمند حقوقی در راه است
فروش ارز به زائرین اربعین حسینی در شعب منتخب بانک ملی ایران آغاز شد + لیست شعب منتخب
قدردانی مدیرعامل بانک سپه از حضور حماسی و بصیرت‌مدار ملت ایران در وداع با رهبر شهید امت
واریز سود سپرده‌های بلندمدت، فعال سازی خدمات چک و امکان مشاهده مانده حساب در بام؛ تداوم بازگشت خدمات بانک ملی ایران
رایتل با افزایش ظرفیت شبکه و راه‌اندازی ۴ سایت سیار، خدمات ارتباطی مراسم تشییع رهبر شهید را تقویت کرد
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید محصولات شرکت سایپا
خدمت رسانی گسترده بانک سپه از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در شهر مقدس قم
ببینید اینفوگرافیک اطلاع از روش‌های فعلی انتقال وجه در نرم افزار بام
بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از موکب خدمات رسانه‌ای همراه اول
حضور مدیرعامل و جمعی از مدیران بانک ملی ایران در آیین وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران و بازدید از موکب‌های خدمت‌رسانی به زائرین
رایتل؛ همراه ارتباطات زائران در مراسم وداع با رهبر شهید
برپایی ۲۰ مرکز خدمت‌رسانی همراه اول در مسیر بدرقه رهبر شهید انقلاب
افزایش موکب های بانک سپه در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید امت به ۱۴ موکب
ارائه سرویس های بانکداری دیجیتال بانک ایران زمین در ایام وداع با رهبر شهید انقلاب
اختلال موقت خدمات مبتنی بر کارت بانک ملی ایران بامداد یکشنبه ۱۴ تیرماه
آخرین وضعیت خدمات بانک ملی ایران/ دامنه سرویس‌های فعال به‌تدریج در حال گسترش است
بازدید مدیرعامل بانک سپه از موکب‌های خدمات‌رسان بانک به زائران مراسم وداع و تشییع قائد شهید امت
همزمان با آغاز آیین تشییع رهبر شهید انقلاب موکب خدمات رسانه‌ای همراه اول آغاز به کار کرد
محل استقرار موکب‌های بانک سپه در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر قائد شهید امّت
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results