انتصاب دکتر علی صالح آبادی به سمت مدیرعامل شرکت گروه سرمایه گذاری امید

تشخیص خبر: مراسم معارفه دکتر علی صالح آبادی مدیرعامل جدید شرکت گروه سرمایه گذاری امید برگزار شد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه؛ مراسم تکریم دکتر سیدبابک ابراهیمی سرپرست پیشین و معارفه دکتر علی صالح آبادی مدیرعامل جدید شرکت گروه سرمایه گذاری امید با حضور دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بانک سپه، اعضای هیئت مدیره شرکت امید و مدیران شرکت های زیرمجموعه هلدینگ امید در ساختمان سپهبد شهید قاسم سلیمانی بانک سپه برگزار شد.

دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و خیر مقدم به اعضای حاضر در مراسم با تقدیر از دکتر سیدبابک ابراهیمی سرپرست پیشین شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، ابراز داشت: ایشان از مدیران توانمند و متخصصی هستند که با تعامل و همکاری مناسب با همکاران خود توانستند طی دوران حضور در این شرکت منشا اقدامات مفید و سازنده ای باشند.

دکتر ابراهیمی در ادامه ضمن ابراز خرسندی از حضور دکتر صالح آبادی در شرکت امید، اظهار داشت: دکتر صالح آبادی دارای سوابق و تجارب بسیار ارزشمندی در حوزه مالی و اقتصادی کشور هستند و عهده دار مسئولیت های بزرگی در بازار پول و سرمایه بوده اند که مطمئنا شرکت امید با توجه به قابلیت ها و توانمندی های ایشان مسیر رشد و ترقی را به سرعت طی خواهد کرد.

در ادامه، دکتر سیدبابک ابراهیمی سرپرست پیشین شرکت امید ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دوران تصدی در این شرکت و با تقدیر و تشکر از همه همکاران خود، گفت: تمامی دستاوردهای بزرگ شرکت امید با تلاش و همراهی یکایک همکاران میسر شد و امیدواریم روند موفقیت ها با حضور مدیر توانمند و با تجربه ای چون دکتر صالح آبادی شتاب بیشتری گیرد.

دکتر علی صالح آبادی مدیرعامل جدید شرکت سرمایه گذاری امید نیز با تجلیل از تلاش های سرپرست پیشین این شرکت، گفت: مجموعه مدیران و کارکنان بانک سپه و شرکت امید جزو بهترین های نظام بانکی و اقتصادی کشور هستند. از اینرو امیدواریم با همکاری و هم افزایی تمامی همکاران بتوانیم موضوع بهینه سازی پرتفوی شرکت امید را محقق کنیم و آینده درخشان تری برای آن رقم بزنیم.

در پایان این مراسم، دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه حکم انتصاب دکتر صالح آبادی را به سمت مدیرعاملی شرکت گروه سرمایه گذاری امید به وی اهدا کرد و با اهدای لوح تقدیر از تلاش های دکتر سیدبابک ابراهیمی سرپرست سابق شرکت سرمایه گذاری امید تقدیر کرد. 

نوشته شده در تاریخ : ۰۱/۱۲/۰۴
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
بازدید مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت از راهکارهای صنعتی و فناورانه رایتل
سیف: ذی‌نفعان روندهای فاسد مانع خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری می‌شوند
برگزاری دوره آموزشی سامانه حسام در بانک ایران زمین
بانک پارسیان برگ برنده رو کرد/ ۴ دستاورد در۶ ماه
بانک سینا در جمع سه بانک برتر بورسی از نظر نسبت تقسیم سود
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین
مدیرعامل بانک ملی ایران در یازده سالگی بله تاکید کرد: چابکی استارتاپی، رمز تبدیل «بله» به سوپراپلیکیشن ملی
ثبت ارزش ۱۵ همتی بازار مالی و مشتقه بورس کالا
آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران
حضور همراه اول با تازه‌ترین محصولات و دستاوردهای فناورانه در نمایشگاه مانوین
همراه اول از نسخه ارتقاءیافته سوپراپلیکیشن «شاد» رونمایی کرد
رشد ۳۸۹ درصدی مبلغ تسهیلات اشتغالزایی بانک ملی ایران در نیمه نخست ۱۴۰۵
پرداخت بیش از دو برابر سهمیه تسهیلات ازدواج در بانک ایران زمین
نخستین کنفرانس ملی تشریفات مدیران برگزار می شود
آغاز سی‌ویکمین المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران در بخش آقایان / سیفی: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی بانک ملی ایران است
اختصاص خط اعتباری ۱۷ همتی بانک پارسیان برای اقتصاد دانش‌بنیان کشور
۲۰۴۸ گیمر به مرحله بعد مسابقات همراه اول رسیدند
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس : واگذاری «شفادارو» توسط بانک ملی، گامی ضروری برای تحول و ارتقای صنعت داروسازی است
شفادارو؛ آزمون پایبندی به قانون یا میدان جولان سلایق غیر کارشناسی !
توسعه زیرساخت شناسایی ذی‌نفعان؛ گامی برای تسهیل حضور گسترده‌تر مشتریان
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results