مدیرعامل بانک سینا در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس:
امروز با توجه به شرایط اقتصادی باید گره‌گشای مشکلات مردم باشیم

تشخیص خبر: دیرعامل بانک سینا در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با تجلیل از رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان، بر ضرورت تداوم روحیه ایثار و مسئولیت‌پذیری در عرصه اقتصادی تأکید کرد و گفت: باید با مردم‌داری و ایفای مسئولیت اجتماعی، در مسیر گره‌گشایی از مشکلات مردم گام برداریم.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی بانک سینا، دکتر علی ابدالی در این مراسم که با حضور جمعی از مدیران و کارکنان بانک سینا برگزار شد، اظهار داشت: هفته دفاع مقدس فرصتی برای یادآوری رشادت‌ها، شجاعت‌ها و دلاوری‌های شهدا، جانبازان، رزمندگان و آزادگان و همچنین تجدید بیعت با آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و رهبری است.
مدیرعامل بانک سینا با اشاره به مسئولیت کارکنان نظام بانکی در شرایط اقتصادی کشور، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی اقتصاد کشور بانک‌ها در خط مقدم قرار دارند و باید وظیفه خود را در این عرصه به‌درستی انجام دهند.
وی ادامه داد: هدف غایی بانک باید این باشد که بتوانیم کمکی برای مردم باشیم، گره‌ای از مشکلات آنان باز کنیم و در حد توان، به حرکت و رونق اقتصاد کشور کمک کنیم.
دکتر ابدالی با اشاره به فرآیندهای غیرحضوری بانکداری و افتتاح حساب، اظهار کرد: ممکن است فردی سالمند باشد، سواد کافی نداشته باشد یا در آن روز شرایط جسمی مناسبی نداشته باشد. در چنین شرایطی، صرف تأکید بر اجرای فرآیندها کافی نیست و همکاران می‌توانند با راهنمایی و همراهی، مسیر دریافت خدمات را برای مشتری تسهیل کنند. این همان مردم‌داری و بخشی از وظیفه‌ای است که برعهده ما قرار دارد.
وی افزود: در این شرایط ما به عنوان کارکنان بانک باید در پشت کانتر شعبه، مسئولیت خود را در قبال مردم ایفا کنیم. 

نوشته شده در تاریخ : ۰۵/۰۷/۰۵
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
حمایت گسترده بانک سپه از تشکیل خانواده و جوانی جمعیت/پرداخت ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات در نیمه نخست سال ۱۴۰۵
گام جدید بانک ایران زمین در جهت افزایش اطمینان در مبادلات چکی
«ملی ۳۶۰»؛ قاب تازه بانک ملی ایران
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین
پرداخت وام ازدواج در بانک ملی ایران طی ۶ ماه از مرز ۲۶ همت عبور کرد
تأکید بر دیپلماسی، صلح منطقه‌ای و حل و فصل مسائل از مسیر گفت‌وگو
امروز با توجه به شرایط اقتصادی باید گره‌گشای مشکلات مردم باشیم
حمایت بانک ایران‌ زمین از خانواده‌ها با تداوم پرداخت تسهیلات فرزندآوری
شرایط برد گیمرها در مسابقات ۲ میلیارد تومانی همراه اول
واکنش دبیر شورای عالی نوجوانان و جوانان کشور به سخنرانی رئیس‌جمهور در سازمان ملل
هشتاد و هفتمین شماره نشریه الکترونیکی «ارتباط ایران‌ زمین» منتشر شد
«کوله‌ات را کامل بچین»؛ پیشنهادهای ویژه همراه اول برای آغاز سال تحصیلی
۱۰ شرکت برتر بورس کالا معرفی شدند
نوآوری هماهنگ با شما: چگونه ال‌جی تجربه «خانه مجهز به هوش مصنوعی» را در IFA 2026 رقم زد
نوسازی مسیر بانک ایران زمین برای حضور مؤثرتر در اقتصاد کشور
مجمع عمومی سالانه بانک ملی ایران با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد
رونمایی از نسل جدید محصولات فناورانه بانک سپه با حضور وزیر اقتصاد
پیش‌ثبت‌نام محصولات بهمن موتور با انتخاب حساب وکالتی بانک ملی ایران
آغاز نبرد گیمرهای سراسر کشور در تورنمنت بزرگ همراه اول
چک دیجیتال بانک ایران‌ زمین؛ تجربه‌ای امن، سریع و بدون کاغذ
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results