اعزام هیاتی از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به مولداوی برای شناسایی فرصت‌های تجاری فاوا

تشخیص خبر : اردیبهشت‌ماه هیاتی از شرکت‌های عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور برای بازدید از امکانات و فرصت‌های تجاری کشور مولداوی به این کشور سفر خواهند کرد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، اتخاذ این تصمیم از نتایج برگزاری نشستی است که با حضور ناصرعلی سعادت رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، باقر بحری عضو شورای مرکزی و رئیس کمیسیون بین‌الملل سازمان نصر کشور و کانو رئیس انجمن شرکت‌های IT کشور مولداوی برگزار شد. نحوه همکاری، شناسایی فرصت‌ها و امکانات سرمایه‌گذاری و حضور شرکت‌های علاقه‌مند از کشور مولداوی در ایران موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور ضمن ابراز علاقه‌مندی در خصوص برقراری روابط تجاری میان دو کشور درزمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، گفت: این روش فرصت تجاری مناسبی را برای شرکت‌های هر دو کشور فراهم می‌کند، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور نیز هماهنگی‌های لازم برای اعزام تیمی منسجم از شرکت‌های علاقه‌مند انجام می‌دهد تا با برقراری تعامل دوجانبه مسیر تجارت میان دو کشور ایجاد و البته تسهیل شود.
سعادت با اشاره به وضعیت مناسب کشور در زمینه پروانه‌ها و صدور مجوزهای فعالیت در حوزه فاوا در کشور، گفت: دولت در چند سال اخیر با افزایش چند برابری پهنای باند و اتخاذ سیاست‌های جدید در زمینه صدور پروانه‌های جدید FCPدر حوزه ارتباطات ثابت و همین‌طور با ایجاد فضای مناسب برای سرمایه‌گذاری در بخش دیتاسنترها برای تولید سرویس‌های متنوع شرایط مناسبی را برای فعالیت در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور ایجاد کرده است.
او در ادامه با اشاره به سابقه طولانی فعالیت در حوزه نرم‌افزار در کشور، افزود: در حوزه نرم‌افزار نیز شرکت‌های ایرانی در زمینه تولید راهکارهای بومی به‌خصوص در زمینه امنیت اطلاعات و فناوری اطلاعات که از حساسیت بالایی برخوردار است، فعالیت می‌کنند.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در این نشست قوانین و روندهای سرمایه‌گذاری خارجی در کشور را برای رئیس انجمن شرکت‌های IT کشور مولداوی توضیح داد و او را از وجود قانون تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری (FIPPA) مطلع ساخت.
رئیس انجمن شرکت‌های IT کشور مولداوی نیز با اشاره به امکانات کشورش، افزود: کشور مولداوی ازنظر وسعت و جمعیت کوچک است و همین مزیتی را ایجاد می‌کند تا بسیاری از طرح‌های بزرگ فناوری اطلاعات و ارتباطات در دنیا ابتدا به‌صورت پایلوت در کشور مولداوی اجرا شود و همین مسئله‌ای است تا این کشور در این حوزه رشد و پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای را تجربه کند.
کانو بابیان اینکه انجمن شرکت‌های IT کشور مولداوی از سال ۲۰۰۸ تاسیس شده است به اهداف و برنامه‌های این انجمن اشاره کرد و افزود: هدف انجمن ما توسعه صادرات، برقراری تعاملات بین‌المللی، ارتقا شرایط تجاری، بهبود وضعیت اقتصادی و تامین منافع در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور مولداوی است و این هدف‌ها را بازارهای جهانی دنبال می‌کنیم.
او با اشاره به شرایط مساعد همکاری میان دو کشور گفت: فرصت‌های مناسبی برای تعامل و برقراری ارتباط دوجانبه میان دو کشور ایران و مولداوی وجود دارد که باید با برقراری تعامل بیشتر شناسایی و سپس تقویت شوند.
در ادامه این نشست قرار بر این شد تا ضمن انجام هماهنگی‌های لازم هیاتی از شرکت‌های عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور برای بازدید از امکانات و فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تجاری کشور مولداوی در اردیبهشت‌ماه اعزام شود تا مسیرهای تجارت میان دو کشور برقرار شود.
 

نوشته شده در تاریخ : ۹۴/۱۱/۲۰
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
اعلام فهرست شعب کشیک بانک سپه در استان‌ها / پنجشنبه، هفتم خرداد‌ماه
تمدید خودکار تاریخ انقضای کارت‌های بانکی بانک سینا
بانک سینا جزو بانک‌های با کفایت سرمایه بالا و همواره با تراز مثبت در شبکه بانکی
افتتاح پروژه‌های ارتباطی رایتل در آذربایجان شرقی
هم افزایی سازمان مدیریت صنعتی و وزارت جهادکشاورزی درجهت تقویت برنامه های راهبردی و تخصصی
همکاری دیجیتال همراه اول و بهزیستی برای ساخت «بنای مهربانی»
مدیرعامل بانک سپه فرارسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر را گرامی داشت
هدف‌گذاری جدید بانک سینا برای افزایش سهم بازار
درخشش میراث کهن بانکی در موزه بانک ملی/تقدیر انجمن موزه از بانک ملی ایران
همکاری بانک پارسیان و دیجی‌پی برای تسهیل تأمین مالی مشتریان کلید خورد/ تسهیلات ۱۰۰میلیون تومانی خریدکالا در ۲۰ دقیقه
انتخاب مدیرعامل بانک سینا به عنوان مدیر برندساز
سیفی: نوسازی مستمر زیرساخت‌ها، شرط بقا در رقابت بانکی است/ معرفی معاونت جدید فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین
جهش همه‌جانبه بانک سینا در ۱۴۰۴ با یک تلاش جمعی و بازآرایی هدفمند
پرداخت بیش از ۵۱۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه طی سال ۱۴۰۴
۴۳۵ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال جاری پرداخت می شود
انتشار نسخه جدید نرم‌افزار امید بانک سپه در بازارگاه‌های دیجیتال
جزئیات دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال پیش از جام جهانی
مدیرعامل بانک سپه دومین سالروز شهادت آیت الله رئیسی را تسلیت گفت
آیین افتتاح و رونمایی از پوستر اولین دوره دکترای حرفه‌ای مدیریت امور نمایشگاهی/ گامی راهبردی در توانمندسازی مدیران صنعت نمایشگاهی کشور
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results