مدیر عامل بانک ایران زمین:
مهمترین دغدغه بانک ها ارتقاء امنیت حسابهای مشتریان است

تشخیص خبر: مدیرعامل بانک ایران زمین با اشاره به گسترش استفاده از اینترنت و تراکنش های مالی مبنی بر آن اظهار داشت: همواره ارتقاء سطح امنیت حسابها و پایین آوردن مخاطرات امنیتی مطابق با توسعه علم و تکنولوژی از جمله الزامات حوزه بانکی است.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی، عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران زمین در خصوص الزام به کارگیری رمز دوم پویا از ابتدای دی ۱۳۹۸ گفت: ابزارهای پرداخت الکترونیک و دیجیتال که توسط بانک ها در اختیار مشتریان قرار گرفته بسیاری از خدمات بانکی را به خارج از محیط شعب منتقل کرده است.
وی افزود: امنیت تراکنش ها در سمت بانک ها بسیار بالاست و ما از تمام امکانات و تکنولوژی های روز دنیا برای حفظ امنیت حساب ها و تراکنش ها استفاده می کنیم. اما در ماه های اخیر شاهد برخی سوء استفاده های از حساب های افراد هستیم. که بخشی از آنها به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی از سوی مشتریان است.
پورسعید افزود: یکی از اقداماتی که در حال حاضر با ابلاغ بانک مرکزی توسط بانک ها اجرایی شده است، راه اندازی رمز پویا (رمز دوم اینترنتی) است. که این اقدام می تواند بسیاری از موارد فیشینگ و سوء استفاده از حساب های مشتریان را کاهش دهد.
مدیر عامل بانک ایران زمین با اشاره به اینکه براساس اعلام پلیس فتا فیشینگ عامل شکل‌گیری یک‌سوم جرائم سایبری در کشور است گفت: به همین خاطر استفاده از رمز دوم یکبارمصرف به‌ جای رمز ثابت در دستور کار قرار بانک ها قرارگرفته است؛ به‌طوری‌که پیش‌بینی می‌شود با جایگزین شدن رمز یکبارمصرف از سوی تمامی بانک‌ها، می‌توان تعداد زیادی از این موارد را کاهش داد.
وی با بیان اهمیت نصب نرم افزار رمز ساز از سوی مشتریان برای جلوگیری از فیشینگ تصریح کرد: نرم‌افزار رمز ساز ایران زمین، یک برنامه تولید رمز جهت افزایش ضریب امنیتی عملیات مالی و غیرمالی در سامانه اینترنت بانک و نیز تراکنش‌های کارتی بانک ایران‌زمین است که قابل‌استفاده بر روی گوشی‌های همراه با سیستم‌عامل اندروید و IOS است.
مدیرعامل بانک ایران زمین، در انتها از مشتریان بانک ایران زمین خواست با رعایت موازین امنیتی و همراهی با پویش این بانک با نام “از پویا جویا شوید!” امنیت تراکنش های بانکی خود را افزایش دهند.
 

نوشته شده در تاریخ : ۹۸/۰۹/۱۷
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
عملیات خدمت رسانی اربعین ۱۴۰۵ بانک پارسیان کلید خورد
خدمت رسانی شعب کشیک بانک سپه به زائران اربعین حسینی در استان‌‌های مرزی
اعزام کاروان خودرویی خودپردازهای سیار بانک سینا به نقاط مرزی کشور به مناسبت اربعین
همراه من، همراه زائران اربعین با مجموعه‌ای از خدمات دیجیتال
آغاز عملیات آماده‌سازی و تجهیز موکب‌های بانک سپه جهت میزبانی از زائران اربعین ۱۴۰۵
اعزام کاروان خودرویی خودپردازهای سیار بانک سپه جهت ارائه خدمات بانکی به زائران اربعین حسینی
عرضه ۴۱۹ هزار تن محصول در بورس کالا
تسهیل ارتباطات زائران اربعین با عرضه بسته‌های متنوع رومینگ همراه اول
تصویب صورت‌های مالی ۱۴۰۴بانک پارسیان با تائید سهامداران/ سرمایه بانک پارسیان افزایش یافت و کفایت سرمایه ۷٫۲ درصد شد
۹۵ درصد درآمدهای بانک سینا از فعالیت‌های عملیاتی تامین شد
فراهم شدن امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی
اعلام فهرست شعب کشیک بانک سپه در استان‌ها / پنجشنبه، ۱ مردادماه
🚗 ثبت نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران
عملیات خدمت رسانی اربعین ۱۴۰۵ بانک پارسیان کلیدخورد
رایتل در صدر شاخص‌های کیفیت اینترنت همراه کشور
همراه اول با پایداری ۱۰۰ درصدی مکالمه در صدر اپراتورهای سیار
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد
معاون برنامه‌ریزی و تحول بانک ملی ایران معرفی شد/ تاکید سیفی بر حرکت بانک ملی ایران در مسیر تحول، افزایش بهره‌وری، اصلاح فرآیندها و توسعه بانکداری نوین
تمدید مهلت وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بانک سپه و صندوق تأمین خسارت‌های بدنی
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results