شتاب ارتباطات در همدان با سرمایه‌گذاری ۳۰۵ میلیارد تومانی همراه اول

تشخیص خبر: همراه اول با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۰۰ میلیارد تومانی، همزمان با سفر وزیر ارتباطات به استان همدان، پروژه‌های نسل نوین و توسعه شبکه خود را افتتاح کرد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از مرکز ارتباطات، توسعه برند و رویدادهای بین‌المللی همراه اول، در جریان سفر استانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان همدان، مجموعه‌ای از پروژه‌های توسعه‌ای همراه اول امروز دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ با دستور ستار هاشمی به‌صورت ویدیو کنفرانسی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

پروژه‌هایی که نشان‌دهنده تداوم سرمایه‌گذاری بزرگ‌ترین اپراتور تلفن همراه کشور در تقویت زیرساخت‌های ارتباطی این خطه است.

همراه اول از آغاز دولت چهاردهم تاکنون مبلغ ۳۰۵ میلیارد تومان در طرح‌های توسعه شبکه تلفن همراه استان همدان سرمایه‌گذاری کرده است.

این سرمایه‌گذاری‌ها با هدف ارتقای کیفیت ارتباطات، افزایش ظرفیت شبکه و فراهم‌سازی امکان دسترسی شهروندان به سرویس‌های مبتنی بر فناوری‌های نوین انجام شده است.

در قالب این پروژه‌ها، یک سایت نسل پنجمی (۵G) دیگر در مرکز شهر همدان افتتاح شد و تعداد سایت‌های مبتنی بر این نسل به ۱۰ رسید تا مشترکان این استان بتوانند تجربه‌ای نوین و سرعتی چشمگیر در استفاده از خدمات دیجیتال داشته باشند.

همچنین یک سایت ارتباطی مبتنی بر نسل‌های نوین در شهرستان رزن به بهره‌برداری رسید که بر اساس آن، جمعیت ۹۰۴ نفری روستای عین‌آباد، تحت پوشش پایدار اینترنت پرسرعت قرار گرفت.

امین بخشی‌زاده نماینده همراه اول در آیین افتتاح پروژه‌های ارتباطی با بیان اینکه ۷۵۳ سایت دایر در استان همدان داریم که ۵۰۰ سایت از آن، جاده ای و روستایی است؛ این خود گواهی است که نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور نگاه ویژه‌ای به ارتباطات روستایی و توسعه عدالت ارتباطی دارد.

همچنین در این رویداد گفته شد که در جنگ ۱۲ روزه سال گذشته، سایت سوباشی اپراتور اول تلفن همراه کشور مورد اصابت قرار گرفت و نخستین شهید حوزه ارتباطات در آن مقطع، تقدیم انقلاب اسلامی شد.

این اقدامات همراه اول که در راستای سیاست توسعه فراگیر ارتباطات، کاهش شکاف دیجیتال در مناطق کم‌برخوردار و ارتقای کیفیت خدمات در مرکز استان همدان انجام شده است، مورد توجه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گرفت و ستار هاشمی از مجموعه زحمات همراه اول تقدیر و تشکر ویژه کرد و عنوان کرد، این سفر توفیقی بود که بتوانیم خدمت خانواده شهید احمدی نیز برسیم که سال گذشته به مقام والای شهادت نائل آمدند.

نوشته شده در تاریخ : ۰۵/۰۴/۰۸
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
عملیات خدمت رسانی اربعین ۱۴۰۵ بانک پارسیان کلید خورد
خدمت رسانی شعب کشیک بانک سپه به زائران اربعین حسینی در استان‌‌های مرزی
اعزام کاروان خودرویی خودپردازهای سیار بانک سینا به نقاط مرزی کشور به مناسبت اربعین
همراه من، همراه زائران اربعین با مجموعه‌ای از خدمات دیجیتال
آغاز عملیات آماده‌سازی و تجهیز موکب‌های بانک سپه جهت میزبانی از زائران اربعین ۱۴۰۵
اعزام کاروان خودرویی خودپردازهای سیار بانک سپه جهت ارائه خدمات بانکی به زائران اربعین حسینی
عرضه ۴۱۹ هزار تن محصول در بورس کالا
تسهیل ارتباطات زائران اربعین با عرضه بسته‌های متنوع رومینگ همراه اول
تصویب صورت‌های مالی ۱۴۰۴بانک پارسیان با تائید سهامداران/ سرمایه بانک پارسیان افزایش یافت و کفایت سرمایه ۷٫۲ درصد شد
۹۵ درصد درآمدهای بانک سینا از فعالیت‌های عملیاتی تامین شد
فراهم شدن امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی
اعلام فهرست شعب کشیک بانک سپه در استان‌ها / پنجشنبه، ۱ مردادماه
🚗 ثبت نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران
عملیات خدمت رسانی اربعین ۱۴۰۵ بانک پارسیان کلیدخورد
رایتل در صدر شاخص‌های کیفیت اینترنت همراه کشور
همراه اول با پایداری ۱۰۰ درصدی مکالمه در صدر اپراتورهای سیار
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد
معاون برنامه‌ریزی و تحول بانک ملی ایران معرفی شد/ تاکید سیفی بر حرکت بانک ملی ایران در مسیر تحول، افزایش بهره‌وری، اصلاح فرآیندها و توسعه بانکداری نوین
تمدید مهلت وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بانک سپه و صندوق تأمین خسارت‌های بدنی
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results