دبیر شورای عالی فضای مجازی پس از افتتاح نمایشگاه الکامپ:
سازمان نصر، الکامپ پر رونقی را برپا کرده است/ حمایت از استارتاپ‌ها در برنامه ماست

تشخیص خبر : بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ با حضور ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور و ناصرعلی سعادت رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور امروز افتتاح شد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور پس از افتتاح مراسم به بازدید از سالن‌های شرکت‌های بخش خصوصی، دولت الکترونیکی و الکام‌استارز پرداخت.

فیروزآبادی همچنین در جمع خبرنگاران، با اشاره به برگزاری سه دوره پیاپی نمایشگاه الکامپ با مدیریت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور گفت: خوشحالیم که بخش‌خصوصی و صنف فعال است و نمایشگاه خوب و پررونقی برپا شده است.

وی با اشاره به برپایی سالن الکام‌استارز در نمایشگاه الکامپ گفت: حمایت از استارتاپ‌ها یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که در برنامه شورای عالی فضای مجازی هم وجود دارد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور ادامه داد: روند اقتصاد جهانی هم به سمت اقتصاد دانایی محور مبتنی بر استارتاپ‌ها در حرکت است و این گروه می‌توانند پتانسیل‌ها را به ویژه در حوزه ICT، تبدیل به فعلیت کنند.

فیروزآبادی گفت: شورای عالی فضای مجازی الزامات شبکه ملی اطلاعات را تصویب کرده و وظایف بیش از ۳۰ سازمان را تعیین تکلیف کرده است. اخیرا هم برای هر سازمان در حال برگزاری جلسات توجیحی در مرکز ملی فضای مجازی هستیم.

وی درباره فاز سوم شبکه ملی اطلاعات که قرار است روز یکشنبه در نمایشگاه الکامپ افتتاح شود نیز توضیح داد: براساس الزامات تعیین شده، شبکه ملی اطلاعات به صورت فازبندی شده در حال توسعه است و در این فاز بحث ایمن‌سازی شبکه مورد توجه است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور درباره سند نظام پیشگیری از حوادث سایبری نیز گفت: با توجه به حوادث زیادی که برای شهروندان و سازمان‌ها و نهادها اتفاق افتاده است، سندی برای پیشگیری از این نوع حوادث تدوین شده که به زودی در شورای عالی فضای مجازی مطرح می‌شود. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۶/۰۴/۳۰
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
امضای تفاهم‌نامه همکاری رایتل و دانشگاه تربیت مدرس در حوزه تحول دیجیتال و هوش مصنوعی
عملیات خدمت رسانی اربعین ۱۴۰۵ بانک پارسیان کلید خورد
خدمت رسانی شعب کشیک بانک سپه به زائران اربعین حسینی در استان‌‌های مرزی
اعزام کاروان خودرویی خودپردازهای سیار بانک سینا به نقاط مرزی کشور به مناسبت اربعین
همراه من، همراه زائران اربعین با مجموعه‌ای از خدمات دیجیتال
آغاز عملیات آماده‌سازی و تجهیز موکب‌های بانک سپه جهت میزبانی از زائران اربعین ۱۴۰۵
اعزام کاروان خودرویی خودپردازهای سیار بانک سپه جهت ارائه خدمات بانکی به زائران اربعین حسینی
عرضه ۴۱۹ هزار تن محصول در بورس کالا
تسهیل ارتباطات زائران اربعین با عرضه بسته‌های متنوع رومینگ همراه اول
تصویب صورت‌های مالی ۱۴۰۴بانک پارسیان با تائید سهامداران/ سرمایه بانک پارسیان افزایش یافت و کفایت سرمایه ۷٫۲ درصد شد
۹۵ درصد درآمدهای بانک سینا از فعالیت‌های عملیاتی تامین شد
فراهم شدن امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی
اعلام فهرست شعب کشیک بانک سپه در استان‌ها / پنجشنبه، ۱ مردادماه
🚗 ثبت نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران
عملیات خدمت رسانی اربعین ۱۴۰۵ بانک پارسیان کلیدخورد
رایتل در صدر شاخص‌های کیفیت اینترنت همراه کشور
همراه اول با پایداری ۱۰۰ درصدی مکالمه در صدر اپراتورهای سیار
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد
معاون برنامه‌ریزی و تحول بانک ملی ایران معرفی شد/ تاکید سیفی بر حرکت بانک ملی ایران در مسیر تحول، افزایش بهره‌وری، اصلاح فرآیندها و توسعه بانکداری نوین
تمدید مهلت وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results