کسب ۶ رتبه برتر توسط روابط عمومی بانک سپه

تشخیص خبر : خبر، مصاحبه و گزارش نشریات بانک سپه در پانزدهمین جشنواره ملی انتشارات برترین شدند.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از بانک سپه، پانزدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی با مشارکت واحدهای روابط عمومی سراسر کشور به همت انجمن متخصصان روابط عمومی و با همکاری دانشگاه‌ها، روابط عمومی وزارتخانه‌ها، سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی برگزار شد که بانک سپه در بخش های نشریه داخلی (گزارش) رتبه اول، نشریه داخلی (مصاحبه ) رتبه اول ، نشریه داخلی (خبر) رتبه اول نشریه داخلی (مقاله) رتبه دوم، تحلیل محتوا رتبه دوم در سطح ملی را از آن خود کرد و همچنین در بخش نشریه داخلی (سرمقاله ) از روابط عمومی این بانک تقدیر شد.
غلامرضا اسکندری رئیس اداره کل روابط عمومی بانک سپه درباره پانزدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی گفت: این جشنواره با هدف آشنایی با اصول و استانداردهای نشر الکترونیک و مکتوب در روابط عمومی و ارائه آثار و تجارب موفق، توسعه و ارتقای سطح توانمندی ها و مهارت های مدیران و کارشناسان روابط عمومی در حوزه فعالیت های انتشاراتی و همچنین فرهنگ سازی مناسب و تکریم و معرفی نخبگان و الگوهای برتر در حوزه انتشارات، در ۱۰ بخش و دو سطح ملی و استانی برگزار شد که به لطف خدا، تلاش و تشریک مساعی همکاران؛ بانک سپه بار دیگر توانست شایستگی های خود را این بار در حوزه انتشارات اثبات کند.
وی تصریح کرد: بی شک برنامه ریزی و برنامه محوری از ضروریات کسب موفقیت و دستیابی به اهداف و شاخص های مورد نظر است و با همین اصول امروز شاهد خبرهای خوبی در بانک سپه هستیم.
اسکندری خاطرنشان کرد: خوشبختانه مأموریت ملی و خطیر ادغام پنج بانک و مؤسسه وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه نیز به سرانجام رسید و هم اکنون با نهایی شدن پروژه ملی ادغام، بانک بزرگ سپه بیش از گذشته تلاش خواهد کرد تا در همه حوزه ها بویژه عرصه کلان اقتصادی کشور جزء برترین ها قرار گیرد. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۹/۱۰/۰۸
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در بانک سپه برگزار شد
کاهش تولید نفت اوپک به نفع کانادا شد
تغییر در مدیریت مجتمع معدنی چادرملو
آغاز عملیات اجرايي اکتشاف و بهره برداری از معدن جدید چادرملو
مدیرعامل بانک سپه فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را تبریک گفت
اشتغال ۵ هزار نفر با راه اندازی طرح های ایمیدرو در سال جاری
جشنواره قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌ انداز بانک سپه تا پایان شهریورماه تمدید شد
تقدیر شورای هماهنگی بانک ها از خدمات ویژه بانک سپه به زائران اربعین حسینی
حرکت روی خط دانش؛ افق جدید ایمیدرو
اهتزاز پرچم بانک ایران زمین بر فراز قله دماوند
پرداخت بیش از ۱۱۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه در ۵ ماه نخست سال جاری
برندگان قرعه کشی “پویش مردمی حیدری‌ام” بانک سپه اعلام شد
در آغاز کار دولت، شرایط در بخش‌هایی حتی از دوران جنگ هم سخت‌تر بود
چادرملو درخدمت زائران کربلا
اعلام ساعت کاری بانک ایران زمین
احداث فراسرزمینی دومین کارخانه ایرانی تولید آهن اسفنجی
درخشش بانک سپه در سومین دوره جشنواره روابط‌عمومی و مسئولیت اجتماعی
“البرز مرکزی” امسال ۱۲۰هزار تن کنسانتره زغالسنگ تولید می کند
جهش ۲۷ درصدی تولید خودرو کشور/ بیشترین رشد تولید برای “ون‌”
شماره مردادماه نشریه ارتباط ایران زمین منتشر شد
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak