مدیر عامل بانک ایران زمین:
هر کدام از ما به عنوان عضوی از جامعه در برابر محیط زیست مسئولیم

تشخیص خبر : مدیرعامل بانک ایران زمین ضمن تبریک روز درختکاری و با اشاره به مسئولیت افراد جامعه نسبت به محیط زیست گفت: یکی از راهکارهای بهبود شرایط زیست محیطی کشور آگاه سازی و ارتقا فرهنگ توجه مردم به محیط است.

به گزارش تشخیص خبر از روابط عمومی بانک ایران زمین، عبدالمجید پورسعید در گفت و گویی که به مناسبت روز درخت کاری انجام پذیرفت، اظهار داشت: اگر نگاهی به اخبار رسانه‌ها داشته باشیم، می بینیم که حال و روز محیط زیست کشور که نقش موثری در توسعه، تولید و پیشرفت کشور دارد، خوب نیست.
وی افزود: در سالهای اخیر با رشد و گسترش تکنولوژی و فضای آنلاین حساسیت مردم نسبت به این موضوع افزایش یافته است.
مدیر عامل بانک ایران زمین، با اشاره به نقش موثر رسانه‌ها در آگاه سازی جامعه اظهار داشت: رسانه‌ها، ضمن برجسته سازی مسائل محیط زیستی و آگاهی بخشی درباره خطراتی که متوجه محیط زیست است، با اعلام سیاست ها، در افزایش پاسخگویی تصمیم گیران به مسائل زیست محیطی موثر است.
پورسعید با اشاره به کمپین‌های محیط زیستی که توسط مردم در فضای شبکه‌های اجتماعی ایجاد می‌شوند گفت: شبکه های اجتماعی به عنوان یک عامل موثر در افزایش حساسیت و انجام کار جمعی و همه گیر می‌تواند یکی از راههای افزایش مشارکت و آگهی مردم باشد.
وی با اشاره به روز درخت کاری گفت: با تبریک به مناسبت این روز به نظر من هرکس می‌تواند با کاشت یک نهال در مقابل منزل و یا خانه خود همراه با کودکان ضمن بزرگداشت این روز، به استقبال بهار برود.

پورسعید با اشاره به اینکه بانک ایران زمین در راستای حفاظت از محیط زیست نوروز چاپ سررسید نخواهد داشت، از دوستداران محیط زیست دعوت کرد در بهار سال ۱۳۹۷ همچون سالهای گذشته در کمپین محیط زیستی #همین_یک زمین بانک ایران زمین مشارکت کنند.
کمپین محیط زیستی بانک ایران زمین همه ساله با آغاز بهار با هدف پاکسازی محیط زیست بصورت مسابقه عکس و نقاشی برگزار و هدایایی از طرف بانک ایران زمین به برگزیدگان اهدا می شود. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۶/۱۲/۱۵
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
تحول خدمات بانکی با فراز بانک ایران زمین
بانک سینا در تقسیم سود رکورد زد
همراه اول به دنبال نسل تازه بنیان‌گذاران استارتاپی
بانک ایران ‌زمین در مسیر جوان ‌گرایی، تخصص و کارآمدی
قائم مقام مدیرعامل بانک ملی ایران معرفی شد
ربات جعلی «بانک ملی»؛ رباتی که تلگرام و حساب بانکی را مورد هدف قرار می‌دهد
افتتاح و بهینه‌سازی پروژه‌های ارتباطی رایتل در استان گلستان؛ توسعه پوشش و ارتقای کیفیت شبکه
توسعه ارتباطی گلستان با سرمایه‌گذاری ۲۷۰۰ میلیاردی همراه اول
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین
امکان ثبت نام دوره جدید خودروهای وارداتی اتو نوین از طریق حساب‌های وکالتی بانک سینا
رهنمون‌سازی خراسان شمالی در مسیر ایران دیجیتال
مدیرعامل رایتل: ۱۷ سایت مخابراتی در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید / راهبرد جدید رایتل حرکت به سمت اپراتور صنعت است
جابه‌جایی ۲.۸ میلیون تن کالا در بورس کالا
پرداخت بیش از ۱۷ هزار فقره وام فرزندآوری در بانک ملی ایران
بسته ویژه همراه اول برای قدردانی از مشترکان در ۳۲ سالگی
نصب نیروگاه خورشیدی در ۱۴۰ شعبه و ساختمان بانک سپه
روایتِ یک سرزمین است، یادِ یک نسل و افتخارِ یک ملت
آدرس دسترسی به برخی خدمات بانک ملی ایران به‌روزرسانی شد
سهم ۴۶ درصدی بانک ملی ایران در تأمین ارز اربعین ۱۴۰۵/ پرداخت بیش از ۶۹ میلیارد دینار ارز به زائرین اربعین توسط بانک ملی ایران
بروزرسانی سامانه‌های بانک سپه در بامداد جمعه ۲۳ مردادماه
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results