پیام تبریک سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور به “آذری جهرمی” وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات

تشخیص خبر : سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور انتصاب شایسته محمدجواد آذری جهرمی را به ایشان و خانواده فناوری اطلاعات و ارتباطات تبریک گفت.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، سازمان به‌عنوان نهاد قانونی حمایت، نظم بخشی و ساماندهی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با ابراز خوشنودی از انتخاب شایسته رئیس‌جمهور محترم و رای اعتماد خانه ملت به جناب آقای مهندس “محمدجواد آذری جهرمی” آماده است تا با به اشتراک گذاشتن دانش، تجربه و توان فنی تمامی اعضای خود همراه و همدل با وزیر جدید در راه رسیدن به اهداف برنامه ششم توسعه در کنار ایشان گام بردارد.
انتخاب وزیری جوان برای وزارتخانه‌ای که متولی صنعت جوان گرا و رو به رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات است، نقطه عطفی در تاریخ وزرای منتخب جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور طبق عملکرد سه سال گذشته خود از تغییر رویکردها در اعتماد به نسل جوان استقبال می‌کند و صمیمانه‌ترین تبریکات خود و بدنه صنف را به ایشان اعلام می‌کند.
امید است ایشان در راس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همگام با دولت دوازدهم در مسیر پیشرفت و تعالی این عرصه همسو با آبادانی کشور و با پیروی از رهنمودهای خردمندانه رئیس محترم جمهور، بانی تحولات مثبت و تأثیرگذار در این عرصه باشد.
سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور به عنوان متولی کلیه فعالیتهای مجاز حوزه فاوا اعم از فروشگاه ها، شرکتها و مشاوران توان فعالیت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های خرد و کلان صنعت فاوا را دارد و امیدواریم ایشان در تصدی سمت وزارت با اتکا به سند اقتصاد مقاومتی و دیگر قوانین موجود با اعتماد به بخش خصوصی و واگذاری کار مردم به مردم و با اصلاح قوانین دست و پاگیر، مسیر را برای فعالان این عرصه هموار سازد.
انتخاب ایشان نویددهنده محیطی پویا و ایجاد فضای امید و تلاش برای فعالان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات است، برایشان مزید توفیقات در جهت رشد و شکوفایی عرصه فاوای کشور را مسئلت داریم.

ناصرعلی سعادت
رئیس سازمان 

نوشته شده در تاریخ : ۹۶/۰۵/۳۰
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
تحول خدمات بانکی با فراز بانک ایران زمین
بانک سینا در تقسیم سود رکورد زد
همراه اول به دنبال نسل تازه بنیان‌گذاران استارتاپی
بانک ایران ‌زمین در مسیر جوان ‌گرایی، تخصص و کارآمدی
قائم مقام مدیرعامل بانک ملی ایران معرفی شد
ربات جعلی «بانک ملی»؛ رباتی که تلگرام و حساب بانکی را مورد هدف قرار می‌دهد
افتتاح و بهینه‌سازی پروژه‌های ارتباطی رایتل در استان گلستان؛ توسعه پوشش و ارتقای کیفیت شبکه
توسعه ارتباطی گلستان با سرمایه‌گذاری ۲۷۰۰ میلیاردی همراه اول
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین
امکان ثبت نام دوره جدید خودروهای وارداتی اتو نوین از طریق حساب‌های وکالتی بانک سینا
رهنمون‌سازی خراسان شمالی در مسیر ایران دیجیتال
مدیرعامل رایتل: ۱۷ سایت مخابراتی در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید / راهبرد جدید رایتل حرکت به سمت اپراتور صنعت است
جابه‌جایی ۲.۸ میلیون تن کالا در بورس کالا
پرداخت بیش از ۱۷ هزار فقره وام فرزندآوری در بانک ملی ایران
بسته ویژه همراه اول برای قدردانی از مشترکان در ۳۲ سالگی
نصب نیروگاه خورشیدی در ۱۴۰ شعبه و ساختمان بانک سپه
روایتِ یک سرزمین است، یادِ یک نسل و افتخارِ یک ملت
آدرس دسترسی به برخی خدمات بانک ملی ایران به‌روزرسانی شد
سهم ۴۶ درصدی بانک ملی ایران در تأمین ارز اربعین ۱۴۰۵/ پرداخت بیش از ۶۹ میلیارد دینار ارز به زائرین اربعین توسط بانک ملی ایران
بروزرسانی سامانه‌های بانک سپه در بامداد جمعه ۲۳ مردادماه
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results