تشخیص خبر: نماینده سابق ایران در سازمان ملل با قدردانی از اقدام دستگاه دیپلماسی برای پیوستن ایران به پیمان شانگهای، گفت: عضویت در سازمان‌هایی چون شانگهای و گروه بریکس، ایران را به اقیانوس بیکران همکاری‌های اقتصادی متصل می‌کند. 

Related Posts
ششمین نمایشگاه فرهنگی و مذهبی کوچه های بنی
چاپ ۴۰۰ هزار تهران کارت گردشگری در نوروز
ضرر هنگفت شرکت های رایانه ای از نوسان
لبخند کرونا به بازار پلاستیکهای یک بار مصرف
چین: آمریکا به مسیر احترام به توافق هسته‌ای
تولید بیش از ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزارتن
حضور پررنگ بانک سپه در توسعه استان هرمزگان
فراخوان شناسایی تامین کنندگان تجهیزات و خدمات فاوا
هشدار درمورد وضعیت سالمندی در تهران
عملکرد کاملا مطلوب بانک ایران زمین در رعایت

ارتقا ایمنی دریانوردی/کشتیرانی ایمن تر در دریای خزر

تشخیص خبر :کشتیرانی در دریای خزر با تصویب نهایی پیش‌نویس پروتکل تامین ایمنی دریانوردی، ایمن‌تر می شود.

کشتیرانی در دریای خزر ایمن تر می شودبه گزارش تشخیص خبر به نقل از صداوسیما، هادی حق‌شناس معاون امور دریایی سازمان بنادر در چهارمین اجلاس بررسی همکاری‌های کشورهای حاشیه خزر در زمینه ایمنی دریانوردی در این دریا در تهران افزود: برای توسعه همکاری‌ های فنی و ایمنی و حفظ محیط زیست و ارتقاء کارایی حمل و نقل دریانوردی استفاده مناسب از ظرفیت های دریای خزر برای کشورهای حاشیه این دریا اهمیت زیادی دارد.
وی اضافه کرد: دریای خزر به عنوان بزرگترین دریای بسته جهان توسط پنج کشور ایران، جمهوری آذربایجان، روسیه، ترکمنستان و قزاقستان احاطه شده و با توجه به قرار گرفتن این دریا در مسیر کریدور شمال به جنوب، حفظ محیط زیست آن برای پنج کشور حاشیه دریای خزر اولویت دارد.
حق شناس گفت: برگزاری این اجلاس، بستر مناسبی برای تسریع در تدوین پروتکل تامین ایمنی دریانوردی دریای خزر و در نتیجه ارتقای سطح ایمنی دریانوردی با رعایت استانداردهای فنی و در چارچوب پروتکل‌های سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو) به وجود آورده است.
وی­ تاکید کرد: در پی عقد موافقتنامه همکاری در زمینه امنیت دریای خزر در سال ۲۰۱۰ میلادی در باکو و برگزاری اجلاس دوم در ترکمنستان و سومین اجلاس در تهران، اکنون پیش‌نویس این پروتکل در ۹ ماده تدوین شده که امیدواریم در این اجلاس به تایید نهایی نمایندگان پنج کشور حاشیه خزر برسد.

معاون سازمان بنادر و دریانوردی، تعیین چارچوب قوانین بین المللی قابل اجرا در دریای خزر و تبادل تجارب و مساعدت در آموزش برای افزایش تخصص کارکنان کنترل و نظارت فنی را از مهمترین محورهای این پیش‌نویس بین المللی برای دریای خزر اعلام کرد.

حق شناس افزود: بهسازی مکانیزم همکاری در زمینه کنترل بازرسی کشتی ها توسط کشورهای صاحب بندر و تدوین و پذیرش یادداشت تفاهم در مورد کنترل و بازرسی کشتی ها توسط کشورهای حاشیه خزر از دیگر بندهای این پیش‌نویس در اجلاس چهارم است.

گفتنی است؛­ چهارمین نشست بررسی همکاری های تامین ایمنی و امنیت دریانوردی در دریای خزر با حضور نمایندگانی از کشورهای جمهوری اسلامی ایران، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، روسیه و ترکمنستان امروز و فردا در هتل همای تهران برپاست.­

در این نشست، ایمنی دریانوردی شامل ایمنی تردد شناورها در دریای خزر و عملیات دریایی و نیز بهره برداری از ظرفیت های حقوقی دریاهای جهان، در خصوص کنترل و بازرسی کشتی ها در این آبراهه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

موضوع اصلی این نشست، بررسی همکاری کشورهای عضو در زمینه تامین ایمنی دریانوردی در دریای خزر و مذاکره برای بهره مندی از ظرفیت های حقوقی تعدادی از کنوانسیون های دریایی سازمان بین المللی دریانوردی در خصوص کنترل و بازرسی کشتی هاست.

ایمنی دریانوردی و بهسازی مکانیزم های تعامل در امور تجسس و نجات دریایی با لحاظ ویژگی های جغرافیایی و شرایط دریای خزر از دیگر مواردی است که در دستور کار اجلاس چهارم قرار دارد.

اجماع همسایگان، تنها راه اجرای قوانین دریانوردی در خزر است
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور گفت: قوانین دریانوردی و ایمنی مصوب سازمان بین المللی دریانوردی (IMO)،­ تنها به شرطی قابلیت اجرا در دریای خزر را دارد که توسط همه کشورهای ساحلی و همسایگان این دریا پذیرفته شده باشد.

هادی حق شناس در حاشیه چهارمین اجلاس تدوین پروتکل تامین ایمنی دریانوردی در دریای خزر در جمع خبرنگاران گفت: کنوانسیون های بین المللی مصوب سازمان جهانی دریانوردی (آیمو) مربوط به آبهای آزاد است و بر روی کشتی های متردد در آبهای آزاد به شرط این که به تایید دولتها برسد و آنها به کنوانسیون مربوطه ملحق شده باشند لازم اجراست.

وی با بیان اینکه تاکنون ۵۰ کنوانسیون بین المللی دریانوردی به تصویب رسیده است، تاکید کرد: در دریای خزر و هر دریای بسته شبیه به خزر، این قوانین و کنوانسیون ها به شرطی قابلیت اجرا دارد که در مراجع رسمی کشورهای حاشیه این دریا به تصویب رسیده باشد و متناسب با منافع این کشورها باشد.

معاون سازمان بنادر تاکید کرد: حفظ و ارتقای ایمنی دریانوردی در دریای خزر و حفاظت از محیط زیست آن،​ به عنوان بزرگترین دریاچه جهان اهمیت ویژه‌ای دارد و دستیابی به این هدف، اراده جدی و همکاری کشورهای منطقه در اعمال قوانین متحد و یکسان در قالب پروتکل چند جانبه را می‌طلبد.

وی افزود: به کارگیری تمهیدات در مواجهه با سوانح دریایی از جمله مسایلی است که در قالب تفاهم‌ نامه‌ های چند جانبه در ۲ سال گذشته مدنظر قرار گرفته است.

حق شناس همچنین گفت: خوشبختانه کشورهای همسایه خزر به این اتفاق نظر رسیده اند که باید هرچه زودتر پروتکل ایمنی این دریا منعقد شود و با توجه به اینکه بخش عمده این راه طی شده، تلاش می کنیم در این اجلاس بخش دیگری از پروتکل ایمنی دریانوردی را تکمیل کنیم که در این صورت، بخش مهمی از این راه طی شده است. 

متن کامل بیانیه وزیر خارجه آمریکا در مورد جزئیات رفع تحریم‌ها

تشخیص خبر: جان کری همزمان با روز تصویب توافق هسته‌ای بیانیه‌‌ای صادر کرده و در آن جزئیات رفع تحریم‌ها را مشخص کرده است.

خبرگزاری فارس: متن کامل بیانیه وزیر خارجه آمریکا در مورد جزئیات رفع تحریم‌ها

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روز ۱۸ اکتبر همزمان با «روز تصویب» توافق هسته‌ای، وزیر خارجه آمریکا با صدور بخشنامه‌ای جزئیات رفع تحریم‌های ایران را اعلام کرد.

وی در این بخشنامه تأکید کرده است که رفع این تحریم‌ها در راستای منافع امنیت ملی آمریکا است، اما تأکید کرده است که تحریم‌ها تنها زمانی برداشته می‌شوند که ایران تعهدات خود در برنامه اقدام مشترک را به طور کامل اجرایی کرده باشد. (جزئیات بیشتر)

در ادامه متن کامل این بخشنامه آمده است:

سند یافته‌ها و گواهی‌های رفع تحریم

حسب اختیاراتم به عنوان وزیر خارجه آمریکا، از جمله به واسطه اختیاراتی که به من تفویض شده، من مجوزها و گواهی‌های زیر را صادر می‌کنم:

(حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) پیرو بخش های ۱۲۴۴ (i)، ۱۲۴۵ (g)، ۱۲۴۶ (e) و ۱۲۴۷ (f) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران مورخ سال ۲۰۱۲ (عنوان فرعی D از عنوان دوازدهم از قانون عمومی، ۲۲ U.S.C شماره ۸۸۰۱ و مورد پس از آن) (قانون آزادی و منع اشاعه ایران)، من نظر قطعی خود را به این شرح اعلام می دارم که رفع اعمال تحریم ها تحت مفاد ذیل، تا حدی که برای اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) ضروری باشد، شامل تعهدات آمریکا در ارتباط با تحریم‌های شرح داده شده در بخش های ۱۷٫۱، ۱۷٫۲ و ۱۷٫۵ از ضمیمه ۵ متن برجام، به طور موثر همانطور که در بند آخر در ادامه آمده است، برای امنیت ملی آمریکا حیاتی است:

۱٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۱۲۴۴ (c)(1) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای:

a. تراکنش های اتباع غیرآمریکایی؛ و

b. تراکنش های اتباع آمریکایی برای فروش هواپیمای مسافربری تجاری و اجزا و قطعات یدکی برای چنین هواپیمایی، و خدمات مرتبط به ایران همانطور که در بخش ۵٫۱٫۱ از ضمیمه ۲ متن برجام شرح داده شده است، مشروط بر اینکه اداره کنترل دارایی های خارجی [در وزارت خزانه داری آمریکا] مجوزهای لازم را صادر کرده باشد؛ به استثنای هرگونه تراکنش های اشخاص مندرج در فهرست «SDN&BP» (فهرست افراد شامل تحریم‌ها) در اداره کنترل دارایی‌های خارجی (که از این به بعد به عنوان فهرست SDN به آن اشاره می شود)؛

۲٫(حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۱۲۴۴ (d) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای تراکنش های اتباع غیرآمریکایی، به استثنای تراکنش‌ها مربوط به اشخاص مندرج در فهرست SDN؛

۳٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۱۲۴۴ (h) (2) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای تراکنش‌های موسسات مالی خارجی، به استثنای تراکنش‌ها مربوط به اشخاص مندرج در فهرست SDN؛

۴٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش های ۱۲۴۵ (a)(2) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای تراکنش‌های اتباع غیرآمریکایی، به استثنای تراکنش‌های مربوط به اشخاص مندرج در فهرست SDN؛

۵٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۱۲۴۵ (a)(1)(B) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای تراکنش‌های اتباع غیرآمریکایی، به استثنای تراکنش‌های مربوط به اشخاص مندرج در فهرست SDN؛

۶٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۱۲۴۵ (a)(1) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای تراکنش‌های اتباع غیرایرانی برای فروش، تأمین، یا انتقال مستقیم یا غیرمستقیم مواد شرح داده شده در بخش ۱۲۴۵ (d) به داخل یا خارج از ایران، و برای خدمات مرتبط، مربوط به موادی که در ادامه به آنها اشاره می شود:

a. موادی که قرار است در ارتباط با بخش های انرژی، کشتیرانی یا کشتی سازی ایران مورد استفاده قرار گیرد، یا مجددا فروخته شود، مجددا جابه‌جا شود، یا به طریق دیگری برای کاربری نهایی در یک یا چندین بخش این چنین تأمین شده باشد؛

b. موادی که فروخته شده، تأمین شده، یا به فرد حقیقی یا حقوقی تحریم شده صرفا متعاقب قانون E.O. 13599 انتقال داده شده، یا مجددا فروخته شده، انتقال داده شده یا به طرق دیگری برای چنین فرد حقیقی یا حقوقی تأمین شده است؛ و

c. موادی که پیرو بخش ۱۲۴۵ (e)(3) مشخص شده تا همانطور که در آن بخش شرح داده شده، مورد استفاده قرار گیرد، یا مجددا فروخته شود، مجددا انتقال یابد، یا به نحوی دیگر برای استفاده در برنامه هسته‌ای ایران تأمین شود؛ به استثنای تراکنش‌های: (i) اشخاص مندرج در فهرست SDN؛ (ii) فروش، تأمین، یا جابه‌جایی مواد شرح داده شده در بخش ۱۲۴۵(d) که به تأیید کانال تدارکات ایجاد شده پیرو بند ۱۶ از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل و بخش ۶ از ضمیمه چهارم برجام نرسیده، در موردی که کانال تدارکات به کارگیرد؛ یا (iii) فروش، تأمین، یا انتقال مواد شرح داده شده در بخش ۱۲۴۵ (d) اگر مواد فروخته شده، تأمین شده، یا انتقال داده شده، یا مجددا فروخته شده، مجددا انتقال داده شده، یا به نحوی دیگر به صورت مستقیم یا غیرمستقیم تأمین شده، برای استفاده در ارتباط با برنامه موشک های بالستیک یا نظامی ایران؛

۷٫ (حساس اما طبقه‌بندی نشده) بخش ۱۲۴۵ (c) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای تراکنش‌های اتباع غیرآمریکایی که طبق بخش ۱۲۴۵ (a)(1) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران آنطور که در بندهای ۴ تا ۶ فوق اشاره شده، ذیل چشم‌پوشی‌ها قرار می‌گیرند، به استثنای تراکنش‌های اشخاص مندرج در فهرست SDN؛

۸٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۱۲۴۶ (a)(1)(A) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای مجوز خدمات تضمینی یا بیمه یا تمدید بیمه اتباع غیرآمریکایی مرتبط با فعالیت‌هایی که شامل ایران نیز می شود، آنچنان که در بخش ۱۷٫۱ و ۱۷٫۲ و ۱۷٫۵ از ضمیمه ۵ از متن برجام آمده است، به استثنای تراکنش‌های مربوط به اشخاص مندرج در فهرست SDN؛

۹٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۱۲۴۶ (a)(1)(B)(i) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای مجوز خدمات تضمینی یا بیمه‌ای یا تمدید بیمه توسط اتباع غیرآمریکایی، به استثنای تراکنش‌های مربوط به افراد مندرج فهرست SDN؛

۱۰٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۱۲۴۶ (a)(1)(B)(ii) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای مجوز خدمات تضمینی یا بیمه‌ای یا تمدید بیمه توسط اتباع غیرآمریکایی که طبق بند ۱۲۴۵ (a)(1)(B) و (C) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران آنطور که در بندهای ۵ و ۶ فوق اشاره شده، ذیل چشم‌پوشی‌ها قرار می‌گیرند، به استثنای افراد مندرج در فهرست SDN؛

۱۱٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۱۲۴۶ (a)(1)(C) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای مجوز خدمات تضمینی یا بیمه‌ای یا تمدید بیمه توسط اتباع غیرآمریکایی به یا برای هر شخص یا موسسه‌ای که تنها بر اساس قانون E.O 13599 مسدود شده‌اند، به استثنای اشخاص مندرج در فهرست SDN؛

۱۲٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۱۲۴۶ (a) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران برای مجوز خدمات تضمینی، بیمه یا تمدید بیمه توسط اتباع آمریکایی برای فروش هواپیماهای مسافربری و قطعات و خدمات مربوطه به ایران آنطور که در بند ۵٫۱٫۱ از ضمیمه دوم برجام آمده، مشروط بر اینکه دفتر کنترل دارایی‌های خارجی مجوزهای مشروطه را صادر کرده باشد، به استثنای اشخاص مندرج در فهرست SDN؛

۱۳٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۱۲۴۷ (a) از قانون آزادی و منع اشاعه ایران تا حدی که برای تراکنش‌های موسسات مالی خارج لازم است، به استثنای تراکنش‌های مربوط به اشخاص مندرج در فهرست SDN.

(حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) متعاقب بخش ۱۲۴۵ (۵)(d) از قانون مجوز دفاعی سال مالی ۲۰۱۲ (قانون عمومی ۱۱۲-۸۱)، آنطور که اصلاح شده، من گواهی می‌دهم رفع اجرای تحریم‌های ذیل بخش ۱۲۴۵ (۱)(d) تا حدی که برای اجرای برجام لازم است، از جمله تعهدات ایالات متحده مربوط به تحریم‌های توصیف‌شده در بخش‌های ۱۷٫۱، ۱۷٫۲ و ۱۷٫۵ از ضمیمه ۵ برجام، برای تراکنش‌های موسسات مالی خارجی با بانک مرکزی ایران، به استثنای تراکنش‌های مربوط به اشخاص مندرج در فهرست SDN (لیست افراد تحریم‌شده آمریکا) که مطابق آنچه در بند پایانی زیر آمده اجرایی می‌شود، در راستای منافع امنیت ملی ایالات متحده است.

(حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) متعاقب بخش ۲۱۲ (d)(1) و ۲۱۳ (b)(1) از قانون حقوق بشر سوریه و کاهش تهدید ایران (قانون عمومی ۱۱۲-۱۵۸) و بند ۴ (c)(1)(A) از قانون تحریم‌های ایران به سال ۱۹۹۶ (قانون عمومی ۱۷۲-۱۰۴، ۵۰ USC، نکته ۱۷۰۱)، من صدور رفع اجرای تحریم‌های ذیل قوانین زیر برای افراد و موسساتی که در فعالیت‌های شرح داده شده در بندهای ۱ تا ۳ زیر شرکت داشته یا قرار است شرکت داشته باشند، را به نحوی که در بند آخر زیر اعلام شده، برای منافع امنیت ملی ایالات متحده بسیار مهم می‌دانم:

۱٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۲۱۲ (a) از قانون حقوق بشر سوریه و کاهش تهدید ایران برای تراکنش‌های اتباع غیرآمریکایی، در صورتی که تراکنش‌ها برای فعالیت‌های شرح‌داده شده در بندهای ۴٫۲٫۱ و ۴٫۴ از ضمیمه ۲ برجام بوده و اشخاص مندرج در فهرست SDN در آن دخیل نباشند.

۲٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۲۱۳ (a) از قانون حقوق بشر سوریه و کاهش تهدید ایران برای تراکنش‌های اتباع غیرآمریکایی، در صورتی که تراکنش‌ها برای فعالیت‌های شرح‌داده‌شده در بند ۴٫۱٫۵ و ۴٫۱٫۷ از ضمیمه ۲ برجام بوده و اشخاص مندرج در فهرست SDN در آن دخیل نباشند.

۳٫ (حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) بخش ۵ (a) از قانون تحریم‌های ایران برای تراکنش‌های اتباع غیرآمریکایی در صورتی که تراکنش‌ها برای فعالیت‌های شرح‌داده‌شده در بخش‌های ۴٫۲٫۱، ۴٫۳٫۱، ۴٫۳٫۲ و ۴٫۳٫۶ از ضمیمه دوم برجام بوده و اشخاص مندرج در فهرست SDN در آن دخیل نباشند.

(حساس ولی غیرطبقه‌بندی‌شده) چشم‌پوشی‌ها و یافته‌های فوق الذکر پس از تائیدیه وزیر خارجه مبنی بر اینکه ایران اقدامات مرتبط با هسته‌ای مشخص شده در بندهای ۱۵٫۱ تا ۱۵٫۱۱ از ضمیمه ۵ برجام را به نحو راستی‌آزمایی شده از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، انجام داده، اجرایی خواهند شد.

جان کری

وزیر امورخارجه آمریکا

مورخ ۱۸ اکتبر ۲۰۱۵ 

۱.در چه سنی نوع شخصیت کودک شروع به بروز میکند؟

تشخیص خبر : الف. حدود ۳ ماهگی
ب. حدود ۱۰ ماهگی
ج. حدود ۱۸ ماهگی
پاسخ: ب. در حدود ۱۰ ماهگی مهارتهای اجتماعی کودک شکوفا میشود و ذهن او توسعه پیدا میکند. کودک شما میتواند صداها را تکرار کند، برای جلب توجه شما ژست بگیرد و زمانی که احساس ناراحتی میکند، آن را نشان دهد. او ممکن است بترسد، خجالت بکشد اما این که او چگونه در صندلی ماشین مینشیند یا واکنشش وقتی پوشکش را عوض میکنید، چگونه است، ایده خوبی درباره رشد شخصیت او به شما خواهد داد.

لف. حدود ۳ ماهگی
ب. حدود ۱۰ ماهگی
ج. حدود ۱۸ ماهگی
پاسخ: ب. در حدود ۱۰ ماهگی مهارتهای اجتماعی کودک شکوفا میشود و ذهن او توسعه پیدا میکند. کودک شما میتواند صداها را تکرار کند، برای جلب توجه شما ژست بگیرد و زمانی که احساس ناراحتی میکند، آن را نشان دهد. او ممکن است بترسد، خجالت بکشد اما این که او چگونه در صندلی ماشین مینشیند یا واکنشش وقتی پوشکش را عوض میکنید، چگونه است، ایده خوبی درباره رشد شخصیت او به شما خواهد داد.

لف. حدود ۳ ماهگی
ب. حدود ۱۰ ماهگی
ج. حدود ۱۸ ماهگی
پاسخ: ب. در حدود ۱۰ ماهگی مهارتهای اجتماعی کودک شکوفا میشود و ذهن او توسعه پیدا میکند. کودک شما میتواند صداها را تکرار کند، برای جلب توجه شما ژست بگیرد و زمانی که احساس ناراحتی میکند، آن را نشان دهد. او ممکن است بترسد، خجالت بکشد اما این که او چگونه در صندلی ماشین مینشیند یا واکنشش وقتی پوشکش را عوض میکنید، چگونه است، ایده خوبی درباره رشد شخصیت او به شما خواهد داد. 

آخرین اخبار
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید خودروهای داخلی
اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در استان تهران
لیست شعب کشیک بانک سپه در تهران برای روزهای ۲۱ و ۲۲ آذر ماه
ارتقاء تجربه webOS Gaming با گیم‌های بهینه‌سازی شده برای کنترل‌های مجیک ال‌جی
معرفی مدیرعامل همراه اول به‌عنوان کارفرمای سلامت‌محور ملی سال ۱۴۰۳
کسب رتبه ممتاز در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه مجتمع فولاد صنعت بناب
مدیرعامل گروه فناوری اطلاعات بهپویان هوشمند امید منصوب شد
تحقق تجربه زندگی دیجیتال در ایران‌مال با همکاری همراه اول
با همکاری همراه اول و وزارت بهداشتبرنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع با رویکردی نوین اجرایی می‌شود
اسامی برندگان هشتمین سوگواره عکاسی محرم ایران زمین اعلام شد
مهلت وکالتی نمودن حساب مشتریان بانک سپه در طرح فروش خودروهای وارداتی تمدید شد
هم‌افزایی ال‌جی و AMBARELLA در حوزه حمل‌و‌نقل، برای پیشبرد راهکارهای ایمنی مبتنی بر هوش مصنوعی مربوط به محیط داخلی خودرو
پیشتازی بانک ملی ایران در اعطای وام قرض الحسنه با پرداخت بیش از ۶۶۵ هزار فقره در ۸ ماه
اقدامات ۱۰ حوزه استراتژیک بانک پارسیان در توسعه اجتماعی و اقتصادی
افزایش تولید، اولویت اصلی چادرملو خواهد بود
دیدار جداگانه مدیرعامل چادرملو با امامان جمعه یزد و اردکان
بهره برداری از ۲۳۰۰ مگاوات برق صنایع و معادن تا آبان با راهبری ایمیدرو
اختصاص هزار میلیارد ریال برای بازسازی و بهسازی مجموعه ورزشی شهید شهابی بافت