برگزاری هفتمین سمینار سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی با حمایت همراه اول

تشخیص خبر: دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران با حمایت همراه اول، هفتمین سمینار سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی را برگزار کرد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، هفتمین «سمینار سواد رسانه ای و اطلاعاتی» با موضوع «مرزهای دیجیتال نوین اطلاعات؛ شناخت و تمایز بین مرز داده های ملی و جهانی» به مناسبت هفته جهانی سواد رسانه ای، امروز دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ با حمایت همراه اول در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار شد.

این سمینار یک روزه، که با ارائه سخنرانی های کلیدی سعیدرضا عاملی و یونس شکرخواه از چهره های علمی و دانشگاهی درباره «ظرفیت های کوانتومی داده ها، هوش مصنوعی عمومی و خلق جهان های موازی: رمزگذاری های جدید» و «هفته جهانی سواد رسانه ای و اطلاعاتی؛ چشم انداز معاصر دیجیتال» همراه بود، فضایی برای یادگیری و گفتگو درباره مرزهای دیجیتال جدید و چالش های آن ایجاد کرد.

همراه اول نیز پس از قرائت پیام اختصاصی یونسکو، پنل تخصصی با عنوان «واقع نمایی دیجیتال و توهم داده های غیرهوشمند؛ اهمیت آموزش سواد دیجیتال در مدیریت ظرفیت های هوش مصنوعی و تقویت امنیت سایبری» برگزار و توجه حاضران را به جنبه های آموزشی و مدیریتی هوش مصنوعی جلب کرد.

همچنین پنل های متنوع دیگری نیز درباره موضوعات «حکمرانی داده در ایران و جهان»، «سواد رسانه‌ای و ارتباطات سیاسی»، «سواد رسانه ای و هوش مصنوعی» و «سواد رسانه‌ای در حوزه های فرهنگی اجتماعی» برگزار شد و بر اهمیت آشنایی با ابعاد گوناگون رسانه ای و اطلاعاتی تاکید کرد.

این سمینار با هدف ارتقای آگاهی عمومی و تقویت «سواد دیجیتال» در مواجهه با چالش های حوزه دیجیتال و حوزه رسانه همچون اخبار جعلی و تبلیغات نادرست شکل گرفته و فرصتی فراهم آورده است تا استادان و پژوهشگران بتوانند تجارب خود را به اشتراک بگذارند و در مسیر ایجاد فضای دیجیتالی آگاهانه تر و مسوولانه تر، نقش موثری ایفا کنند.

در دنیای امروز، داشتن «سواد دیجیتال» و سایر سوادهای مرتبط نه تنها یک مهارت مفید بلکه ضروری است؛ زیرا این توانایی به افراد امکان می دهد تا درک بهتری از اطلاعات پیرامون خود داشته باشند؛ از سوءاستفاده اطلاعاتی جلوگیری و در فضای دیجیتال به شکل مسوولانه تری عمل کنند.

تلاش بر این است که با بررسی این مسائل، گامی در راستای دستیابی به نظام اطلاعاتی آزاد و کثرت گرا، ترویج توسعه پایدار، مشمولیت، برابری، گفتگوی بین فرهنگی، و پاسداری از دموکراسی برداشته شود.

نوشته شده در تاریخ : ۰۳/۰۸/۰۷
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
پیام تسلیت مدیرعامل بانک سینا به مناسبت شهادت جمعی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دانشمندان و مردم شریف کشور
مدیرعامل بانک ملی ایران فرا رسیدن عید غدیر را تبریک گفت
همکاری و هم‌افزایی برای تحول در صنعت سلامت!
رونمایی از محصول جدید بانک سینا در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی
لیست شعب کشیک بانک سپه در روز پنجشنبه بیست و دوم خردادماه
تصویب صورت‌های مالی همراه اول در مجمع ۱۴۰۴؛ سودآوری مستمر و رهبری بازار ادامه دارد
رونمایی از «سایرابات»؛ چت‌بات هوشمند بانک تجارت با همکاری همراه اول
بازرسی مشترک تأمین اجتماعی و اصناف / اصلاح آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت ذی‌نفعان
رفتارهای متناقض سیاستگذاران در حوزه خودرو، اعتماد سهامداران را به خطر انداخته است
نخستین مسابقه تحلیل بنیادی نماد همراه اول به ایستگاه پایانی رسید
نقش‌آفرینی بانک پارسیان در توسعه سلامت کشور با حضور فعال در ایران هلث ۱۴۰۴
نقش‌آفرینی تخصصی بانک ایران‌زمین در بازار سرمایه
برنامه معدن و صنایع معدنی در تحقق هدف ۸۹۳ میلیون دلاری بومی سازی طی سال ۱۴۰۴
حضور پررنگ بانک سینا در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی
نمایش توانمندی‌های مالی همراه اول در هفدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه
ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت دهه ولایت
معرفی بسته‌های رومینگ همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴
برگزاری نخستین جلسه شورای اقامه نماز صندوق قرض‌الحسنه شاهد
بانک ملی ایران، در میان برترین برندهای مشتری‌مدار کشور
دکتر شکر خواه: هدف گذاری بانک پارسیان ایفای نقش موثر در زیست بوم دانش بنیان کشور است
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak