برگزاری جشنواره «توبانک» همزمان با کنسرت‌های علیرضا قربانی

تشخیص خبر: توبانک، شعبه مجازی بانک گردشگری، جشنواره‌ای ویژه را همزمان با برگزاری کنسرت‌های علیرضا قربانی برگزار می‌کند.

توبانک، شعبه مجازی بانک گردشگری، علاوه بر حمایت از این برنامه، جشنواره‌ای ویژه را همزمان با برگزاری کنسرت‌های علیرضا قربانی برگزار می‌کند. این رویداد با هدف تقویت تعامل با مشتریان و ایجاد تجربه‌ای متفاوت از خدمات بانکی در بستر فرهنگی و هنری از سوی باشگاه مشتریان بانک گردشگری طراحی شده است.

بر این اساس، تمامی دارندگان حساب فعال (با موجودی بیش از ۲۰۰ هزار تومان در زمان خرید بلیت) در توبانک، که بلیت کنسرت را از طریق اپلیکیشن توبانک یا سایت ایران‌تیک تهیه کرده باشند، به‌صورت خودکار در قرعه‌کشی هر شب شرکت داده می‌شوند.

جوایز این جشنواره که در شب‌های اجرای کنسرت اهدا می‌شود، شامل ۲۰ جایزه نقدی به مبلغ ۵۰ میلیون ریال، ۱۰ امتیاز ویژه برای دریافت وام ۱ میلیارد ریالی و ۲۰ امتیاز ویژه برای دریافت وام ۵۰۰ میلیون ریالی است. برندگان امتیاز ویژه امکان دریافت وام با شرایط مشخص توبانک را بدون نوبت و با اولویت ویژه خواهند داشت.

قرعه‌کشی هر شب پیش از آغاز کنسرت انجام می‌شود و اسامی برندگان از طریق نمایشگر اصلی سالن و پیامک اعلام خواهد شد. شرکت در این قرعه‌کشی نیاز به ثبت‌نام جداگانه ندارد و صرفاً با تطبیق اطلاعات حساب توبانک و خرید بلیت از مسیرهای مشخص، به‌صورت خودکار انجام می‌گیرد.

هدف از این رویداد، ارائه نمونه‌ای از تلفیق خدمات دیجیتال مالی با تجربه‌های فرهنگی است. تجربه‌ای که می‌تواند تصویری تازه از بانکداری نوین و ارتباط آن با سبک زندگی کاربران ارائه دهد.

برای خرید بلیت کنسرت علیرضا قربانی و استفاده از خدمات مختلفی بانک گردشگری می‌توانید با مراجعه به نشانی اینترنتی https://tobank.ir به راحتی «توبانک» را نصب و از خدمات گوناگون آن استفاده کنید. 

نوشته شده در تاریخ : ۰۴/۰۳/۰۳
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



 
آخرین اخبار
حمایت هدفمند بانک ملی ایران از تولید؛ از صنایع بزرگ تا بنگاه‌های کوچک
مراسم معارفه معاون فناوری اطلاعات و بانکداری دیجیتال بانک سپه برگزار شد
رتبه دوم بانک پارسیان در پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن میان بانک‌های خصوصی
جشن اعتماد؛ اهدای صدها هزار جایزه در جشنواره قرض‌الحسنه بانک سپه
وکالتی‌کردن حساب در بانک ملی ایران جهت ثبت نام برای قرعه کشی خودروهای وارداتی
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین
نرخ حق الوکاله بانک سپه برای سال ۱۴۰۵ سه درصد تعیین شد
برپایی ایستگاه فرهنگی بانک سپه در مسیر راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی بهمن‌ماه ۱۴۰۴ فراهم شد
افتتاح پروژه‌های ارتباطی رایتل در استان هرمزگان با حضور وزیر ارتباطات
آغاز ثبت‌نام پانزدهمین دوره کارآموزی همراه اول
بهره‌برداری از طرح‌های توسعه شبکه همراه اول در استان هرمزگان
پیام مدیرعامل بانک سپه به مناسبت فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب و دعوت از آحاد مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
معدن، مقصد تازه سرمایه‌های خرد از مسیر بورس کالا
بهره مندی بیش از ۱۸۴ هزار نفر از تسهیلات بانک کارگشایی در ۱۰ ماه ابتدای سال / اقشار محروم و نیازمند زیر چتر حمایتی بانک کارگشایی
پرداخت بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات جهش تولید مسکن از سوی بانک سپه
نسخه‌ جدید اپلیکیشن فراز بانک ایران‌ زمین بارگذاری شد
بانک سپه ۶۴۹ طرح سفرهای استانی رئیس‌جمهور را تأمین مالی کرد
معرفی مودم‌های رایتل / راهکاری اقتصادی و کاربردی برای خانواده‌ها
مدیرعامل بانک سپه فرارسیدن نیمه شعبان و هفته گرامیداشت سربازان گمنام امام زمان‌(عج) را تبریک گفت
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak