حضور فعال وزارت اقتصاد در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی الکامپ

تشخیص خبر : ا آغاز به کار بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی الکامپ در روز دوشنبه ، بیست و سوم آذرماه جاری و پس از برگزاری مراسم افتتاحیه مسئولین دستگاههای اجرایی از غرفه وزارت امور اقتصادی و دارایی بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار تشخیص خبر، رضوی مشاور وزیر و رییس مرکز نوسازی و تحول اداری با اشاره به اینکه این نخستین بار است که وزارت امور اقتصادی و دارایی در نمایشگاه بین المللی الکامپ شرکت می کند، گفت: وزارت امور اقتصادی و دارایی به همراه سازمانهای تابعه از جمله گمرک جمهوری اسلامی ایران، سازمان امور مالیاتی کشور، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان بورس و اوراق بهادار و بیمه ایران در این نمایشگاه شرکت کرده است.
رضوی در ادامه گفت: در این نمایشگاه دستاوردها و فعالیت های وزارت اقتصاد و سازمانهای تابعه در حوزه دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات به مردم ارایه شده است تا عموم مردم از این دستاوردها و امکانات آگاهی یابند.
مشاور وزیر اقتصاد افزود: امسال حضور دولت و دستگاههای دولتی در نمایشگاه الکامپ تهران وسیع تر بوده به نحوی که استقبال بیشتری نیز از سوی مردم و علاقمندان به حوزه فناوری اطلاعات از نمایشگاه صورت گرفته است.
گفتنی است در جریان بازدید مسئولین کشور از بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی الکامپ، دکتر صفدری معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور نیز از غرفه وزارت اقتصاد بازدید کرد.
بر اساس این گزارش ،صفدری در این دیدار پس از آشنایی با سامانه مدیریت اموال و دارایی دولت که توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی طراحی و پیاده سازی شده است، به اهمیت این سامانه برای نظام مدیریتی کشور و بالاخص مدیریت اموال مازاد دستگاههای اجرایی اشاره کرده و از آن با عنوان سامانه ای راهبردی در حوزه مدیریت دارایی های دولت نام برد.
همچنین دوایی مرکزی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در دیدار از غرفه وزارت امور اقتصادی و دارایی ضمن تاکید بر نقش مهم وزارت امور اقتصادی و دارایی در مدیریت و هدایت مالی شرکت های حوزه فاوا و به طور مشخص شرکت های نوپا و دانش پایه افزود : باید مکانیزم های حمایتی و هدایتی مناسبی از سوی این دستگاه ایجاد شود تا فعالیت شرکتهای فعال در حوزه فناوری اطلاعات و دانش پایه تسهیل شود.
گفتنی است قائمی مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران نیز در بازدید از غرفه وزات اقتصاد و دستاورد های این وزارتخانه ضمن ابراز تمایل در استفاده از تجربیات وزارت امور اقتصادی و دارایی در حوزه نرم افزارهای آزاد متن باز و سیستم عامل سفارشی گفت: “میزان کاربران و سامانه های مورد استفاده شهرداری تهران در بستر های وابسته همچون سیستم عامل ویندوز قابل تعمق بوده ” و از آن به عنوان راهکاری برای خروج از وضعیت فعلی اشاره کرد.
بر اساس این گزارش، شاهپری معاون امور سیستم ها و دولت الکترونیک سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز ضمن ابراز تمایل به برگزاری کارگاههای مشترک بین وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی، به امکان انتقال تجربه های موثر در حوزه های فاوا و از جمله مسیر شناسایی و الکترونیکی کردن خدمات و مهاجرت به نرم افزارهای آزاد متن باز در سازمان مدیرت و برنامه ریزی تاکید کرد.
همچنین جهانگرد در بازدید از غرفه وزارت امور اقتصادی و دارایی از حضور موثر این وزارتخانه و سازمانهای تابعه تشکر و قدردانی کرد .

نوشته شده در تاریخ : ۹۴/۰۹/۲۴
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
اعلام ساعت کاری جدید بانک سپه
تغییر ساعت کار شعب بانک سینا در برخی استان‌ها
بانک سپه تمامی امکانات و قابلیت‌های خود را برای حمایت از تولیدکنندگان به کار گرفته است
رونمایی از ۸۶ امین سایت ۵G همراه اول در استان مازندران توسط وزیر ارتباطات
تکریم مقام والای معلم در دیدار با جانباز فرهیخته دکتر غلامرضا ذکیانی
روابط‌عمومی موفق؛ در گرو اعتمادسازی و وفادارسازی مشتریان است
بانک ملی ایران پیشرو در پرداخت وام قرض الحسنه / دسترسی مردم به منابع مالی تسهیل شد
بازدید علمی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی از صندوق قرض‌الحسنه شاهد،گامی مؤثر در پیوند دانش نظری و تجربه میدانی در نهادهای مالی اجتماعی
پرداخت بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان به داروخانه‌های غیردانشگاهی طرف قرارداد
مدیر عامل بانک سینا یکصدمین سالگرد تاسیس بانک سپه را تبریک گفت
خودکفایی بانک آینده در ناوگان پول‏رسان و پشتیبانی خودپردازها
ارایه ۸ پیشنهاد در رفع ناترازی های انرژی فولادی ها از سوی آقاجانلو/ نعمت زاده: در حال تهیه آیین نامه ای برای رفع ناترازی های صنایع معدنی هستیم
بانک سپه نقش اساسی در توسعه کشور داشته است/ این بانک در توسعه صنایع مختلف نقش مهمی دارد
پیام تبریک رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی به مناسبت صد سالگی بانک سپه
“بانک یکصد ساله سپه” پشتوانه مالی مردم و نگهبان عزت اقتصادی کشور است
اعلام بسته‌های رومینگ همراه اول مختص حجاج ایرانی
معاون اول رئیس جمهور: بانک سپه در صف اول بانک‌های توسعه‌ای کشور قرار دارد
دکتر ابراهیمی یکصدمین سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
تحول دیجیتال در صنعت پتروشیمی با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد تومانی همراه اول
باید هم‌پیمان شویم تا بانک سپه در آغاز سده دوم فعالیت خود به بانکی مردم پایه، هوشمند و در تراز انقلاب تبدیل شود
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak