طیب‌نیا:
رشد اقتصادی مستمر هدف اصلی اقتصاد مقاومتی است

تشخیص خبر : وزیر امور اقتصادی و دارایی رشد اقتصادی مستمر و پایدار را به عنوان هدف اصلی سیاست های اقتصاد مقاومتی مطرح کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی باید درون زا و در عین حال برون گرا باشد که منافع این رشد باید در اختیار عامه مردم قرار بگیرد و این رشد باید عدالت محور و دانش بنیان باشد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از شادا، علی طیب نیا در نشست هم‌اندیشی شرکت های منتخب هلدینگ و سرمایه گذاری کشور که با حضور معاون اول رییس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: در سال جاری این انتظار وجود دارد که گام های موثری در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی برداریم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر این که مردم و بخش خصوصی در اجرای سیاست های مقاومتی نقش اصلی را بر دوش دارند، اظهار کرد: یکی دیگر از اهداف اقتصاد مقاومتی این است که سهم بخش خصوصی در اقتصاد ایران ارتقا یابد.
طیب نیا تصریح کرد: رشد درون زا به این معناست که از همه فرصت‌ها و قابلیت‌های موجود، اقتصاد ایران بهره می‌گیرد و در عین حال برون گراست؛ یعنی از ظرفیت‌های موجود در عرصه اقتصاد بین‌الملل برای سرمایه‌گذاری و دانش‌بنیان کردن تولید و ارتقای رقابت پذیری و بهره‌وری در اقتصاد ایران استفاده می‌کند.
وی با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران و ۱+۵ در سال گذشته و برطرف شدن تحریم های ظالمانه اعمال شده علیه کشورمان اشاره و خاطرنشان کرد: سال گذشته در جهت تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی گام های موثری برداشته باشد و با تلاش های جدی که صورت گرفت، توانستیم در یکی از فشرده ترین و پیچیده ترین مذاکراتی که در طول تاریخ شاهد بودیم تحریم های ظالمانه ای که علیه کشورمان وضع شده بود را برطرف کنیم. در سال جاری نیز باید در جهت تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی گام های موثری برداریم.
طیب نیا تصریح کرد: باید بتوانیم از فرصت های پیش آمده در دوران پساتحریم استفاده و زمینه را برای خروج کامل از رکود و رشد مستمر و پایدار در کشور فراهم کنیم.
وزیر اقتصاد در این دیدار اظهار داشت: اقتصاد ایران با دو معضل و بیماری عمده یعنی دولتی و نفتی بوده روبروست و هدف سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی رفع این دو عارضه است.
طیب نیا در ادامه خاطر نشان کرد: در سیاست‌هایمان به کاهش اتکای اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی توجه جدی شده است تا بتوانیم اقتصاد ایران را براساس ظرفیت‌های داخلی و تولیدات غیرنفتی اداره کنیم.
وی با اشاره به نقش بخش خصوصی در اقتصاد ایران ، گفت : هدف ما این است که سهم و نقش بخش خصوصی در اقتصاد ایران ارتقا یابد و تولید کشور به ویژه تولید کالاهای مهم توسط بخش خصوصی انجام شود و دولت فقط عهده دار وظایف حاکمیتی، سیاست گذاری و حسن اجرای سیاست‌ها باشد. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۵/۰۱/۱۸
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
ارائه تسهیلات طرح طلوع ویژه مشتریان فعال بانک ایران زمین
هدیه همراه اول به مردم لرستان به‌مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد
تشریح آخرین اقدامات انجام شده برای پایداری خدمات بانک سپه
کاهش زیان و رشد درآمد؛ سال مثبت برای بانک ایران زمین
آمادگی بانک سپه برای پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند‌آوری
پایانی با شکوه برای مسابقه بزرگ «به توان دوستی فراز بانک»!
تشریح سیاست‌های آتی بانک سینا در سمینار ماهانه مدیر عامل و مدیران مناطق
عرضه ۲۱۹ هزار تن محصول در بورس کالای ایران
نام روزهای هفته تأمین اجتماعی سال ۱۴۰۴ اعلام شد
معرفی نحوه دریافت و نصب برنامک همراه بانک سپه
لیست شعب کشیک بانک سینا در روزپنجشنبه ۱۹تیرماه ۱۴۰۴
اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در استان های تهران و البرز در روز پنجشنبه نوزدهم تیر ۱۴۰۴
بازدید وزیر اقتصاد از مجموعه بانک سپه / قدردانی دکتر مدنی‌زاده از مدیران و کارکنان این بانک
حضور رئیس هیات عامل ایمیدرو در فولاد مبارکه و تأکید بر تداوم جریان تولید
عرضه سکه طلا در شرکت صرافی سینا آغاز شد
ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه در شعب و از طریق سامانه چکاوک فراهم شد
نهمین دوره سوگواره عکاسی محرم ایران زمین برگزار شد
مهلت امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه در طرح ثبت نام محصولات شرکت ایران خودرو تمدید شد
خدمات غیر‌حضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak