در همایش ملی نظام پیشنهادها در شبکه بانکی کشور
چقازردی:پرداخت نرخ سودهای غیرمتعارف با بازده فعالیت های اقتصادی کشور سنخیتی ندارد

تشخیص خبر : مدیر عامل بانک سپه گفت: واقعیت های اقتصاد ی کشور، تناسب و سنخیتی با پرداخت سودهای سپرده غیر متعارف توسط برخی از بانکها ندارد و لازم است .

در جهت کاهش نرخ سپرده ها همکاری و هماهنگی های لازم توسط بانک ها صورت پذیرد و بانک ها توافق انجام شده را که با شرایط اقتصادی کشور نیز همخوانی دارد به اجرا درآورند.
به گزارش تشخیص خبر به نقل از بانک سپه محمد کاظم چقازردی مدیر عامل بانک سپه در همایش ملی نظام پیشنهادها در شبکه بانکی کشور اظهار داشت: طی چند سال اخیر برخی بازیگران غیر حرفه ای در نظام پولی کشور باعث شدند تا نرخ سود بانکی فراتر از واقعیت های اقتصادی تعیین شود. این نرخ های غیرواقعی قیمت تمام شده پول را برای بانکها به عنوان بازیگران اصلی نظام اقتصادی و عاملان اصلی توزیع منابع بالا برد.
• نرخ سود بالای بانکی بخش های مولد را از منابع ارزان قیمت محروم می کند
وی افزود: پرداخت نرخ های سود غیر متعارف که هیچ توجیه اقتصادی ندارد باعث می شود تا منابع مالی بانکها که باید براساس واقعیت های اقتصادی در بخش های مورد نیاز توزیع شود از بانک های بزرگ خارج شده و در فعالیت های غیر مولد مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس هیات مدیره بانک سپه گفت: محروم شدن بانک های بزرگ از این منابع باعث می شود تا در واقع بخش های واقعی اقتصاد و بخش هایی که می توانند به واسطه این منابع برای کشور اشتغال و تولید و رشد و توسعه به ارمغان بیاورند دچار محدودیت منابع و تنگنای اعتباری شوند.
وی گفت : با پرداخت نرخ های سود غیر واقعی، همه فعالان و بازیگران عرصه پولی و بانکداری متضرر می شوند.
چقازردی با اشاره به موضوع همایش، از کارشناسان نظام بانکی درخواست کرد که حل معضلات و چالش های نظام بانکی در جهت کمک به رشد و توسعه اقتصادی و رونق اقتصادی کشور در راس توجهات باشد.
رئیس هیات مدیره بانک سپه گفت: باید سود سپرده ها براساس نتایج و بازده واقعی فعالیت اقتصادی تعیین و پرداخت شود. نکته ای که اصل و اساس بانکداری بدون ربا نیز بر پایه آن بنا شده است.
مدیر عامل بانک سپه با اشاره به دستورالعمل ابلاغی بانک مرکزی اظهار داشت: براساس این دستورالعمل که مبتنی بر قانون عملیات بانکی بدون ربا است پرداخت سود علی الحساب در ابتدای سال باید ریشه در پیش بینی سود واقعی ترازنامه بانک داشته باشد و در پایان سال باید براساس نتایج واقعی عملکرد بانکها این سود پرداخت و در صورت وجود سود مازاد بین سپرده گذاران توزیع گردد.
چقازردی با تاکید مجدد بر این نکته که پرداخت سودهای غیر واقعی و غیر متعارف و بالا نشان دهنده توانایی آن بانک ها نیست، گفت: باید در این زمینه اطلاع رسانی درست و کافی صورت گیرد.
• مقدمه و پیش نیاز ارایه پیشنهاد، تفکر و شناخت کافی است
مدیر عامل بانک سپه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت و جایگاه مشورت و تفکر در اسلام اظهار داشت: مقدمه و پیش نیاز ارایه پیشنهاد، تفکر و شناخت کافی است.
چقازردی در ادامه با بیان اینکه بین پیشنهاد و ایده تفاوت ظریفی وجود دارد اظهار داشت: برای پیشنهاد باید شناخت و علم کافی داشت اما ایده ریشه در خلاقیت افراد دارد.
وی گفت: در اسلام ارزش تفکر بیش از عبادت برشمرده شده و خرد جمعی باعث تعالی و توسعه جامعه می شود.
• پیشنهادهای بدهید که راه نیل به رشد و توسعه اقتصادی تسهیل شود
رئیس هیات مدیره بانک سپه خطاب به حاضرین در همایش ملی پیشنهادها نظام بانکی اظهار داشت: از کارکنان و همکاران نظام بانکی انتظار می رود تلاش و کوشش خود را صرف مواردی کنند که موجب رفع مشکلات کلان نظام اقتصادی شود.
وی افزود: باید علاوه بر تلاش به منظور رفع مشکلات درونی بانک ها به فکر راه حل و ایده و فکر جدید برای نقش آفرینی بیشتر سیستم بانکی در راستای حل مشکلات کلان و کمک به رشد و توسعه اقتصادی کشور باشیم.
• انتخابات جلوه ستودنی از مشارکت هم جانبه مردم در سرنوشت خود است
مدیر عامل بانک سپه در ادامه با اشاره به انتخابات پیش رو از تمام کارکنان نظام بانکی خواست، حضور باشکوهی در پای صندوق های رای داشته باشند.
وی انتخابات را جلوه ای ستودنی از مشارکت همه جانبه مردم در سرنوشت خود عنوان کرد. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۴/۱۱/۳۰
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
نمایش «نوآوری هم‌نوا با شما» توسط شرکت ال‌جی در CES 2026
پرداخت وام ازدواج در بانک ایران زمین ؛ بیش از دوبرابر تعهدات تکلیفی
اصلاح ۲۰ درصدی تعرفه بسته‌های اینترنت رایتل
تأکید نمایندگان مجلس بر ضرورت خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری / از عملکرد بانک ملی ایران قدردانی شد
آزادی تمامی مادران زندانی جرائم مالی غیرعمد تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان به همت بانک پارسیان
ثبت رکورد بالاتر از ۴ گیگابیت بر ثانیه روی شبکه ۵G همراه اول
امکان صدور برات الکترونیکی در بانک سینا فراهم شد
ثبت‌نام اینترنت فیبرنوری رایتل در میانه آغاز شد
برگزاری همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ICT با مشارکت همراه اول
لیست شعب کشیک بانک سپه در تهران برای روزهای یکشنبه و دوشنبه ۹ و ۱۰ آذر ماه‌
مهلت وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی آذرماه ۱۴۰۴ تمدید شد
نحوه فعالیت شعب بانک ملّی ایران در روزهای نهم و دهم آذرماه ۱۴۰۴ در استان تهران
بورس کالا از جاده میان‌بُر تأمین مالی رونمایی کرد/اوراق سلف با تحویل گواهی سپرده؛ ترکیب برنده تولید
سرپرست بانک پارسیان خبر داد: انضباط مالی بانک پارسیان؛ از صفرِ اضافه‌برداشت از منابع بانک مرکزی تا نقش‌آفرینی مؤثر در بازار بین‌بانکی
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین تمدید شد
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی آذرماه ۱۴۰۴ فراهم شد
ضرورت تلاش برای تقویت سهم بازاری بانک سینا با استفاده از مدل‌های نوین بازاریابی
لیست شعب کشیک بانک سپه در تهران برای روزهای ۴ و ۵ آذرماه
اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در استان تهران در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذر ۱۴۰۴
باما کارت، نسل جدید کارت های بانک ایران زمین
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak