با دستور وزیر ارتباطات
پروژه‌های ارتباطی همراه اول در روستاهای استان قزوین افتتاح شد

تشخیص خبر: پروژه‌های ارتباطی و ایجاد دسترسی به شبکه مبتنی بر نسل‌های نوین ارتباطی همراه اول در روستاهای استان قزوین، در جریان سفر یک روزه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به این استان افتتاح شد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، آیین افتتاح پروژه های ارتباطی همراه اول و اتصال روستاهای قزوین به شبکه اینترنت پرسرعت، روز پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳ در جریان سفر سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به این استان و با حضور استاندار، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سایر مقامات استانی افتتاح شد.

 

در جریان این سفر که قرار بود همزمان با ایام دهه فجر و جشن های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی انجام شود، اما به دلیل شرایط نامساعد جوی و به دنبال آن تعطیلی استان و تاکیدات مسوولان مرتبط مبنی بر پرهیز از سفرهای جاده ای، تا امروز به تعویق افتاد، سایت ارتباطی مبتنی بر نسل های نوین ارتباطی همراه اول در روستای «جیرنده» بخش الموت شرقی به صورت نمادین و به نمایندگی از تمامی سایت های توسعه یافته در این استان به صورت ویدئو کنفرانس رونمایی شد.

 

مجموعا در این سفر یک روزه ۶۱ پروژه ارتباطی و مخابراتی با اعتبار یکصد میلیارد تومان به بهره برداری رسید که شامل ایجاد پوشش شبکه تلفن همراه و ارتقای سایت های ارتباطی به نسل های نوین ارتباطی در روستاهای استان قزوین از محل اعتبارات دولتی (USO) می شد.

 

پروژه های ارتقای فناوری همراه اول در ۵ سایت ارتباطی (و همچنین احداث یک سایت جدید) روستاهای ترکان، سزنق، زرند، ازناب و لجامگیر نیز که با سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد ریالی انجام شده است و جمعیتی بالغ بر ۸۰۰ نفر را در قالب ۳۵۰ خانوار به شبکه اینترنت پرسرعت متصل می کند، با دستور وزیر ارتباطات به بهره برداری رسید.

 

سیدستار هاشمی پس از افتتاح این پروژه های ارتباطی که نه تنها دسترسی به فناوری و خدمات پایه را در مناطق محروم استان قزوین بهبود بخشیده، بلکه با ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، گامی مؤثر در راستای توسعه متوازن منطقه ای برداشته است، تأکید کرد که روند اجرای پروژه های محرومیت زدایی دیجیتال باید در سراسر کشور ادامه یابد.

 

گفتنی است از زمان شروع به کار دولت چهاردهم در ۷ مرداد ۱۴۰۳ تاکنون بیش از ۷۲۳ سایت ارتباطی (احداث ۴۰۲ سایت جدید و و ارتقا ۳۲۱ سایت موجود) در پروژه توسعه خدمات عمومی و اجباری USO راه اندازی شده است که با اجرای این طرح توسعه برای ۸۹۶ روستا ( ۴۷۶ روستا حاصل از احداث سایت جدید و ۴۲۰ روستا با ارتقا سایت موجود به تکنولوژی نسل چهارم) تامین پوشش نسل چهارم انجام شده است.

 

همچنین از ابتدای شروع به کار دولت جدید، با تمهیدات همراه اول تعداد ۶ سایت ارتباطی در استان قزوین راه اندازی شده است که ۷ روستای این استان را تحت پوشش خدمات ارتباطی اپراتور اول تلفن همراه قرار داده است.

نوشته شده در تاریخ : ۰۳/۱۲/۰۳
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
تصویب افزایش سرمایه ۱۰ همتی (کچاد) در مجمع‌عمومی فوق‌العاده
بانک ایران زمین سرویس کارمزد هوشمند پیامک را راه‌اندازی کرد
برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت چادرملو
برگزاری جلسه ی هیات امنای صندوق قرض الحسنه شاهد
افزایش سرمایه ۱۲۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریالی بانک گردشگری/ وگردش سود سهام را تقسیم کرد
تولید نخستین شمش فولاد شادگان؛ بدون وقفه و خطا
موزه بانک سپه در ایام نوروز میزبان بازدیدکنندگان است
Eclipsa Audio: آغاز عصر نوین صدای سه‌بعدی با سامسونگ
افزایش سقف برداشت وجه نقد از خودپردازهای بانک ایران زمین
تقدیر معاون محترم رئیس جمهور از مدیرعامل صندوق
عدم مسدودی حساب در «طرح مهربانی ملی»
معرفی شعب کشیک بانک سپه در ایام نوروز ۱۴۰۴
حضور پررنگ بانک پارسیان در گردهمایی فعالان اکوسیستم نوآوری کشور/ مدیر آینده‌پژوهی بانک پارسیان: ۳۵ درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان با بانک پارسیان همکاری دارند
هدیه نوروزی بانک‌ آینده به مشتریان سطح طلایی و پلاتینیوم ایران‌کارت
عیدی آنلاین، سرویس جدید بانکیدو برای کودکان
به زودی: مهربانی ملی با نرخ کارمزد انتخابی ۰، ۲ و ۴ درصد
مسابقه بزرگ «به توان دوستی»
نرخ حق‌الوکاله بانک سینا در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
ترویج فرهنگ نیکوکاری با حمایت همراه اول از بیماران پروانه‌ای
پیام تبریک دکتر اسلام کریمی به جناب آقای مهندس سعید اوحدی ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak