موثقی نیا در نشست با اعضای انجمن سنگ آهن اعلام کرد:
هم افزایی ایمیدرو و انجمن سنگ آهن برای رفع چالش های پیش روی صنعت فولاد

تشخیص خبر: رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان و انجمن سنگ آهن ایران با هم افزایی، در مسیر رفع چالش‌های پیش روی صنعت فولاد گام بر می دارند.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمدرضا موثقی نیا در نشست با هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن ایران ضمن بیان این مطلب گفت: مشکلات شرکت های سنگ آهن بخش خصوصی و ایمیدرو مشترک است و باید با بهره گیری از ظرفیت های دو بخش، نسبت به رفع مشکلات فرآروی آن، اقدامات مناسبی انجام داد.
وی افزود: تلاش وزارت صنعت، معدن و تجارت و ایمیدرو این است که تا حد امکان، تمرکز خود را بر رفع مشکلات بخش خصوصی بگذارد و این بخش، اقدام به توسعه ظرفیت ها کند.

پیشنهاد ورود انجمن سنگ آهن برای افزایش ذخایر

رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه در حال حاضر، زنجیره صنعت فولاد نامتوازن است، تصریح کرد: انجمن سنگ آهن می تواند با ورود به موضوع تامین سنگ آهن در حوزه معادن عمیق یا معادن فراسرزمینی، کمک کند تا ضمن افزایش ذخایر موجود، آینده زنجیره صنعت فولاد تضمین یابد.
موثقی نیا با اشاره به اقدامات ایمیدرو برای تامین آب و برق شرکت های فولادی گفت: با توجه به شرایط موجود کشور و سرمایه گذاری های صورت گرفته در زنجیره صنعت فولاد، برای تامین زیرساخت ها باید خودمان اقدام کنیم.
وی افزود: این سازمان با همکاری شرکت های بخش معدن و صنایع معدنی، طرح های بزرگی را برای تولید برق، انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان اجرایی کرده که به تدریج به بهره برداری می رسند.

آمادگی انجمن سنگ آهن برای همکاری بیشتر با ایمیدرو

مهرداد اکبریان، رئیس انجمن سنگ آهن ایران در این جلسه با بیان اینکه همواره تلاش کرده ایم بازوی مشورتی دولت در مسائل پیش روی معدنکاران باشیم، گفت: در کنار وظایف انجمن، آماده همکاری با ایمیدرو در زمینه های مختلف برای توسعه بخش معدن هستیم.
وی ادامه داد: بخش قابل توجه توسعه بخش معدن و صنایع معدنی در سال های گذشته، ناشی از صادرات سنگ آهن بوده است.
سعید عسکری زاده، دبیر انجمن سنگ آهن ایران در این جلسه با اشاره به موضوع حقوق دولتی و عوارض صادراتی سنگ آهن و مشکلات حاصل شده برای معدنکاران، بیان داشت: در صورت متعادل شدن قیمت گذاری در بخش سنگ آهن، همه واحدهای بخش خصوصی را وارد بورس می کنیم.
در این جلسه، اعضای انجمن سنگ آهن، چالش های پیش روی تولیدکنندگان را از جمله مسائل زیرساختی (حمل و نقل و انرژی) مطرح کردند. 

نوشته شده در تاریخ : ۰۲/۱۰/۲۴
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
پایداری شبکه همراه اول در مناطق زلزله‌زده استان گلستان
آغاز پرداخت حقوق تیرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از ۲۹ تیر
«تملی»؛طرح بانک ملی ایران برای کمک به متقاضیان خرید مسکن
مجمع عمومی عادی سالانه بانک سینا برگزار شد
قدردانی از همراهی مشتریان؛ جوایز دهمین قرعه‌کشی سپرده سبای باشگاه مشتریان بانک پارسیان اهدا شد
ارائه تسهیلات طرح طلوع ویژه مشتریان فعال بانک ایران زمین
هدیه همراه اول به مردم لرستان به‌مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد
تشریح آخرین اقدامات انجام شده برای پایداری خدمات بانک سپه
کاهش زیان و رشد درآمد؛ سال مثبت برای بانک ایران زمین
آمادگی بانک سپه برای پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند‌آوری
پایانی با شکوه برای مسابقه بزرگ «به توان دوستی فراز بانک»!
تشریح سیاست‌های آتی بانک سینا در سمینار ماهانه مدیر عامل و مدیران مناطق
عرضه ۲۱۹ هزار تن محصول در بورس کالای ایران
نام روزهای هفته تأمین اجتماعی سال ۱۴۰۴ اعلام شد
معرفی نحوه دریافت و نصب برنامک همراه بانک سپه
لیست شعب کشیک بانک سینا در روزپنجشنبه ۱۹تیرماه ۱۴۰۴
اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در استان های تهران و البرز در روز پنجشنبه نوزدهم تیر ۱۴۰۴
بازدید وزیر اقتصاد از مجموعه بانک سپه / قدردانی دکتر مدنی‌زاده از مدیران و کارکنان این بانک
حضور رئیس هیات عامل ایمیدرو در فولاد مبارکه و تأکید بر تداوم جریان تولید
عرضه سکه طلا در شرکت صرافی سینا آغاز شد
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak