در گفتگو با رئیس کمیسیون مشاوران و اشخاص حقیقی؛
نهمین آزمون مشاوران برای نخستین بار الکترونیکی برگزار می‌شود

تشخیص خبر : نهمین دوره آزمون احراز صلاحیت مشاوران ۲۱ مهرماه برای نخستین بار به‌صورت الکترونیکی و هم‌زمان در نظام‌های صنفی سراسر کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، نهمین دوره آزمون احراز صلاحیت مشاوران رتبه سه فناوری اطلاعات برای نخستین بار به‌صورت الکترونیکی و همزمان در ۲۴ نظام صنفی رایانه‌ای استانی در روز جمعه ۲۱ مهرماه برگزار می‌شود.
سهیل عباسی عضو شورای مرکزی و رئیس کمیسیون مشاوران و اشخاص حقیقی سازمان بابیان این خبر، گفت: نظام‌های صنفی رایانه‌ای در استان‌ها با اتحاد و یکپارچگی دست به دست یکدیگر دادند و طبق دستورالعمل ابلاغ‌شده امکانات و شرایط لازم برای برگزاری نخستین آزمون الکترونیکی احراز صلاحیت مشاوران رتبه سه فناوری اطلاعات را فراهم کردند.
عباسی در ادامه گزارشی از مشارکت شرکت‌کنندگان اعلام کرد و گفت: نزدیک به ۷۰۰ کارشناس برای شرکت در این آزمون ثبت‌نام کردند. هر شرکت‌کننده می‌تواند از مجموعه چهار رشته نرم‌افزار، شبکه و اینترنت، مدیریت مشاوره و سخت‌افزار و مشاوره زیرساخت در دو رشته تخصصی آزمون بدهد.
او با اشاره به‌ضرورت برگزاری آزمون مشاوران به‌صورت الکترونیکی گفت: برگزاری الکترونیکی آزمون علاوه بر اینکه با تغییر رندوم سوالات آزمون، امنیت و سلامت را تامین می‌کند موجب سهولت انجام امور نیز می‌شود. فا حذف هزینه‌های چاپ و رفت و آمد شرکت‌کنندگان و برگزارکنندگان در هزینه‌ها نیز صرفه‌جویی می‌شود.
رئیس کمیسیون مشاوران و اشخاص حقیقی سازمان با تاکید بر اینکه منابع کاربردی شده‌اند گفت: در کمیسیون تلاش کردیم تنها از منابع دانشگاهی استفاده نکنیم بلکه منابع مورد تایید بین‌المللی را باهدف آشنایی با صنعت و کسب‌وکار انتخاب کردیم. سوالات نیز با رویکرد سنجش مهارت‌ها و عملکرد کارشناس طرح شدند.
او افزود: تغییراتی که در منابع انتخابی اعمال کردیم دو پیام مشخص دارد نخست اینکه کارشناسی که در آزمون شرکت می‌کند و قصد دارد به‌عنوان مشاور رتبه سه فعالیت کند، بامطالعه این منابع متوجه می‌شود باید مهارت‌ها و توانایی در عملکرد خود را تقویت کند از سوی دیگر دستگاه‌ها و نهادهایی که می‌خواهند از مشاور سازمان در پروژه‌هایشان استفاده کنند می‌دانند باید چه سطحی از انتظارات را از یک مشاور داشته باشند.
عباسی بابیان اینکه سطح سهولت و سختی سوالات یکسان است، گفت: سوالات به‌صورت تصادفی برای شرکت‌کنندگان در آزمون ارائه می‌شود، بااین‌حال سطح سختی سوالات برای همه یکسان است.
او با اشاره به اینکه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور فرآیند ارتقا مشاوران رتبه سه به دو را طبق آیین‌نامه شورای عالی انفورماتیک آغاز کرده است، گفت: در حال حاضر نیز کمیته احراز صلاحیت مشاوران در نظام‌های استانی تشکیل‌شده است و هر مشاور رتبه سه سازمان می‌تواند درخواست خود را به کمیته تحویل دهد تا در مرحله بعدی برای تایید نهایی به کمیته مرکزی احراز صلاحیت در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور ارجاع داده شود.

نوشته شده در تاریخ : ۹۶/۰۷/۱۸
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
سرمایه بانک ملی ایران ۴۲۰ همت شد / بی‌رقیب؛ همچنان در صدر نظام بانکداری
بانک سینا در جمع پنج بانک برتر کشور
امکان وکالتی نمودن حساب مشتریان بانک سپه در طرح فروش خودروهای وارداتی فراهم شد
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید خودروهای وارداتی
مدیرعامل بانک سپه درگذشت سرتیپ پاسدار علیرضا افشار را تسلیت گفت
رشد قابل توجه صدور حواله و تراکنش‌های بانکی در بانک ملی ایران/ صدور بیش از ۵۵ میلیون حواله پایا و پل در شش ماه
ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا ۷.۷ همت شد
آگهی مزایده شماره ۱۴۰۴/۵ فروش املاک مازاد بانک ایران زمین
حرکت اول، برگزیده جایزه ملی تأمین مالی فناوری و نوآوری ایران
پارسیان، بانک برتر در حوزه ضمانت نامه شد
گرین‌بانک؛ نئوبانک جدید هوشمند بانک سینا رونمایی شد
تمرکز بر مردمی سازی بانک پارسیان، ارتقای بهره وری، توسعه سرمایه انسانی و تحول فناورانه
عبور منابع بانک ملی ایران از مرز ۲ هزار همت
فراخوان عمومی توسعه‌دهنده و پشتیبان سامانه آرشیو الکترونیک و دیجیتال‌سازی اسناد
حضور همراه اول با سبدی از سرویس‌های هوشمند در جیتکس ۲۰۲۵
با صدور حکمی؛ سرپرست روابط عمومی بانک پارسیان منصوب شد
همه چیز درباره تسهیلات ۷۰۰ میلیونی اعتبار ملی؛ از جزئیات دریافت غیرحضوری تا پرداخت اقساط
پرداخت ۱۷۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه بانک پارسیان به ۵ هزار عروس و داماد/ رشد ۲۷ درصدی وام‌های ازدواج نسبت به سال گذشته
امیر نیک رویان مدیر امور روابط عمومی و تبلیغات بانک گردشگری شد
سرمایه‌گذاری ۱۶۵۰ میلیاردی همراه اول در استان فارس از ابتدای دولت چهاردهم
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak