مدیرعامل بانک سپه در اجرای دستور ویژه رئیس‌جمهور بانک پیشگام بودیم

تشخیص خبر: مدیرعامل بانک سپه ضمن اشاره به ضرورت اجرای پنج دستور ویژه رئیس‌جمهور در حوزه بانکداری، تصریح کرد: این بانک در اجرای دستورات مزبور از بانک‌های پیشگام کشور بود و عملکرد مطلوبی در این زمینه داشته است.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، دکتر آیت‌اله ابراهیمی گفت: بانک سپه برای کمک به رفع نیازهای ضروری مردم از اول سال جاری حدود ۹۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات خرد به ۲ میلیون هم‌وطن پرداخت کرده است.
وی در مورد پرداخت تسهیلات بدون ضامن در بانک سپه اظهار داشت: بانک سپه در پرداخت تسهیلات خرد آسان، سریع و بدون ضامن پیشگام است و در بهمن‌ماه ۶۵ هزار و ۴۰۰ نفر به ارزش ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از این بانک تسهیلات بدون ضامن دریافت کرده‌اند.

* حمایت از تولید را وظیفه خودمان می‌دانیم
مدیرعامل بانک سپه با اشاره به اجرای موفقیت‌آمیز طرح ملی و حاکمیتی ادغام به‌منظور اصلاح نظام پولی و بانکی کشور تصریح کرد: این بانک هم‌زمان با انجام مأموریت مهم ملی ادغام، پروژه انتقال داده‌های پنج بانک ادغام‌شده به سیستم بانکداری متمرکز بانک سپه را عملیاتی کرد و زیرساخت‌های لازم برای یکپارچگی سیستم‌های اطلاعاتی و عملیاتی و همچنین زمینه تحول کسب و کارهای بانک را هم فراهم کرد.
دکتر ابراهیمی به ثبت بزرگ‌ترین مهاجرت سیستمی در نظام بانکداری کشور در بانک سپه اشاره کرد و اظهار داشت: این بانک طی دو سال اخیر بدون تأثیرپذیری از شرایط حاصل ادغام، به نقش‌آفرینی خود در اقتصاد ملی و حمایت از بخش‌های مختلف اقتصادی ادامه داد و ما پشتیبانی از رونق تولید و اشتغال‌زایی را وظیفه خودمان می‌دانیم.
اصلاح نظام بانکی
دکتر ابراهیمی سپه را در اصلاح نظام بانکی کشور، بانک خط‌شکن دانست و افزود بزرگ‌ترین اقدام عملی اصلاح نظام بانکی کشور با اجرای موفق طرح ملی ادغام در بانک سپه آغاز شد و با استفاده از این تجربه می‌توان گام‌های بعدی در این زمینه را برداشت.
وی افزود: بانک سپه طی دو سال اخیر اقدامات مهمی در زمینه اصلاح ساختارها و فرآیندهای کاری برای منطبق ساختن فعالیت‌های این بانک با استانداردهای صنعت بانکداری دنیا انجام شده است.

* دریافت خدمات مردم از بانک سپه را آسان‌تر می‌کنیم
مدیرعامل بانک سپه با اشاره به تأکید دولت و رئیس‌جمهور مبنی بر آسان‌سازی دسترسی و دریافت خدمات بانکی برای عموم مردم تصریح کرد: تمام برنامه‌های بانک سپه به‌ویژه در حوزه‌های فناوری اطلاعات برای تحقق خواست دولت در این زمینه تدوین و عملیاتی می‌شود
وی افزود: با اجرای طرح‌های حوزه فناوری دسترسی آسان مشتریان به خدمات بانک سپه آسان می‌شود و با نهادینه شدن فرهنگ تکریم ارباب‌رجوع تمام اقشار مختلف مردم می‌توانند از این بانک خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

* دارایی‌های مازاد را واگذار می‌کنیم
مدیرعامل بانک سپه گفت: این بانک در راستای سیاست‌های دولت و برای تقویت توان تسهیلات دهی، فروش اموال مازاد خود را با جدیت تمام دنبال می‌کند
وی افزود در هر هفته چند مزایده فروش اموال مازاد در بانک سپه برگزار می‌شود و از ابتدای سال جاری تشریفات واگذاری ۱۰ هزار میلیارد ریال اموال مازاد بانک انجام شده است؛ اما متأسفانه متقاضی جدی و چندانی برای خریداری اموال وجود ندارد.

* بانک سپه حمایت‌های ویژه می‌خواهد
دکتر ابراهیمی در بخش دیگری از سخنان خود به آثار ترازنامه‌های حاصل از ادغام اشاره کرد و اظهار داشت: بانک سپه برای بر طرف کردن چالش‌های ناشی از ادغام در حوزه‌های مختلف از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های در اختیار خود استفاده کرده ولی رفع برخی مشکلات در گرو مساعدت و همکاری مراجع بالادستی است
وی ادامه داد: طی دو سال اخیر بانک سپه همزمان با انجام امور جاری خود، در حوزه پرداخت تسهیلات تکلیفی وظایف سنگینی دارد که باید از سال آینده در این زمینه با بانک همکاری شود.

* برای اعتلای بانک سپه برنامه داریم
دکتر ابراهیمی ضمن اشاره به نهادینه شدن فرهنگ برنامه محوری در بانک سپه تصریح کرد: بنا داریم با استفاده حداکثری از توانمندی و ظرفیت‌های موجود ضمن بهبود شاخص‌های عملکردی به اعتلای نام بانک سپه بیشتر کمک کنیم
وی سودآوری را از مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران و کارکنان در واحدهای مختلف بانک سپه دانست و گفت: تحقق اهداف برنامه‌های بانک در حوزه‌های تسویه مطالبات از دولت، مولدسازی دارایی‌ها، توسعه خدمات کارمزد محور، مدیریت هزینه‌ها و افزایش سرمایه نقدی، سودآوری بانک را در پی خواهد داشت.
 

نوشته شده در تاریخ : ۰۰/۱۲/۲۳
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
پیام تبریک دکتر علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا به مناسبت عید سعید فطر
دیدار نوروزی مدیر عامل صبانور
سامسونگ چطور دستگاه‌های Galaxy را از تهدیدات سایبری محافظت می‌کند؟
نشریه دیجیتال ارتباط ایران زمین منتشر شد
پیام تبریک مدیرعامل بانک ملی ایران به مناسبت عید سعید فطر
عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر
اجرای طرح ویژه وصول مطالبات همراه با بخشودگی در بانک ایران زمین تمدید شد
ادعای هک اطلاعات بانک سپه تکذیب شد
مدیرعامل بانک سپه آغاز سال نو و فرارسیدن عید نوروز را تبریک گفت
طنین همدلی و نوای تعهد؛ گردهمایی پایانی صندوق قرض‌الحسنه شاهد، تجلی قدردانی و انگیزه‌ای برای فردا
پیام مدیرعامل بانک آینده به مناسبت فرارسیدن ایام شب‌های قدر
شعب کشیک بانک سینا در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد
تصویب افزایش سرمایه ۱۰ همتی (کچاد) در مجمع‌عمومی فوق‌العاده
بانک ایران زمین سرویس کارمزد هوشمند پیامک را راه‌اندازی کرد
برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت چادرملو
برگزاری جلسه ی هیات امنای صندوق قرض الحسنه شاهد
افزایش سرمایه ۱۲۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریالی بانک گردشگری/ وگردش سود سهام را تقسیم کرد
تولید نخستین شمش فولاد شادگان؛ بدون وقفه و خطا
موزه بانک سپه در ایام نوروز میزبان بازدیدکنندگان است
Eclipsa Audio: آغاز عصر نوین صدای سه‌بعدی با سامسونگ
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak