همراهی بانک سپه با تولیدکنندگان در استان قم
قائم‌مقام مدیرعامل بانک سپه با مدیران چند واحد تولیدی در قم دیدار کرد

تشخیص خبر: دکتر سیدمهدی حسینی، قائم‌مقام مدیرعامل و عضو هیأت‌مدیره بانک سپه، در راستای ادامه سفرهای استانی مدیران ارشد بانک به منظور حمایت از تولید ملی و توسعه همکاری‌های اقتصادی، همراه با جمعی از اعضای هیئت عامل و مدیران اجرایی بانک، به استان قم سفر کرد.

‌به گزارش تشخیص خبر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، در این سفر، دکتر حسینی با مدیران عامل چندین شرکت تولیدی پیشرو در حوزه‌های صنعتی، نساجی و ساختمانی دیدار و گفت‌وگوهای تخصصی و راهبردی داشت.

محور اصلی گفت‌وگوها در دیدار قائم‌مقام مدیرعامل با مدیران عامل شرکت‌های فعال در حوزه‌های مختلف اقتصادی، تأمین اعتبارات مالی و ارائه ضمانت‌نامه‌های بانکی برای توسعه فعالیت‌های تولیدی و صنعتی این شرکت‌ها بود و دو طرف درباره تسهیل فرآیندهای بانکی، استفاده از ظرفیت‌های مالی بانک سپه و حمایت از پروژه‌های توسعه‌ای این واحدهای تولیدی توافق کردند.

در این دیدار بر نقش حیاتی بانک‌ها در حمایت از تولید داخلی و تقویت زنجیره ارزش در بخش‌های مختلف اقتصادی تأکید شد و دکتر حسینی آمادگی بانک سپه برای ارائه تسهیلات و خدمات مالی هوشمند جهت کمک به رونق تولید و افزایش سهم بازار داخلی و صادراتی این شرکت‌ها را اعلام کرد.

وی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدی را از برنامه‌های مهم بانک سپه برشمرد و گفت: این بانک با توسعه زیرساخت‌های مالی گام مهمی رای کمک به شرایط فعالیت شرکت‌های صنعتی و تولیدی بزرگ کشور برداشته است.

شایان ذکر است یداله جعفری عضو هیات عامل و معاون سرمایه انسانی و توسعه مدیریت، امیر باقری عضو هیأت عامل و معاون برنامه ریزی و هدایت راهبردی، علیرضا نجف‌پور کردی عضو هیأت عامل و معاون بازرسی، محمدرضا سراجی‌پور مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی، علیرضا نقوی‌مقدم مدیر امور مناطق شرق کشور، ابوطالب نعیمی رئیس اداره کل سازمان و روشها و عزیز شبرنگ گیلاندهی رئیس اداره کل سیاست‌های اعتباری و تسهیلات خرد، قائم‌مقام مدیرعامل بانک سپه را در دیدارها همراهی می‌کردند. 

نوشته شده در تاریخ : ۰۴/۰۶/۱۵
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
دیدار چهره به چهره قائم‌مقام مدیرعامل بانک سپه با کارکنان و مشتریان شعب قم
همکاری بانک سپه و استانداری قم برای تسریع در توسعه زیرساخت‌های اقتصادی
قائم‌مقام مدیرعامل بانک سپه با مدیران چند واحد تولیدی در قم دیدار کرد
پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیارد ریالی به دارندگان پایانه‌های فروشگاهی بانک سپه
بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت آغاز هفته وحدت
سهم بازار مالی بورس کالا از ۹ درصد سال ۱۴۰۱ به ۳۵ درصد در نیمه نخست امسال رسید/ اولویت ما پیوند نقدینگی با تولید است
امضای تفاهم‌نامه بین‌ همراه اول و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
برگزاری چهل و پنجمین قرعه‌کشی بزرگ حساب‌های قرض‌الحسنه پس انداز بانک سپه
امضای تفاهم‌نامه همکاری بانک سپه و دانشگاه علوم پزشکی همدان در نشست مشترک مدیران استانی
دومین طرح بورسیه تحصیلی مقطع کارشناسی همراه اول کلید خورد
نقدینگی جامعه از مسیر گواهی سپرده کالایی راهی تولید می‌شود/بورس کالا می‌تواند به هاب بزرگ منطقه تبدیل شود
اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در استان های تهران و البرز برای روز پنجشنبه سیزدهم شهریور ۱۴۰۴
قدردانی استاندار خوزستان از نقش بانک سپه در پیشبرد اهداف اقتصادی استان
مدیرعامل بانک ملی ایران: واگذاری و فروش اموال مازاد بانک شتاب بیشتری می‌گیرد
دیدار سازنده مدیرعامل بانک سپه با رؤسای شعب منطقه خوزستان
سازمان مدیریت صنعتی برگزار می‌کند/ دهمین همایش جایزه ملی مدیریت انرژی
برگزاری چهل و پنجمین قرعه‌کشی بزرگ حساب‌های قرض‌الحسنه پس انداز بانک سپه
رشد سهم بازار همراه اول در فصل نخست ۱۴۰۴
رشد ۳۷ درصدی تسهیلات مسکن بانک سپه در نخستین سال دولت چهاردهم
امکان ثبت نام خودروهای برقی وارداتی در بانک سپه فراهم شد
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak