عمده منابع درآمدی بانک از اعطایی تسهیلات بوجود می آید.

تشخیص خبر: مدیر عامل بانک پارسیان عصر امروز در جمع خبرنگاران ضمن تشریح عملکرد بانک به مناسبت سالگرد تاسیس آن، عمده منابع درآمدی بانک را از اعطایی تسهیلات دانست.به گزارش خبرنگار تشخیص خبر، کوروش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان ضمن اشاره به اینکه عمده منابع درآمدی بانک ازطریق اعطایی تسهیلات می باشد به درآمدهای همچون حق الوکاله و کارمزد ها هم که از بیشترین منابع درآمدها می باشد اشاره کرد.
وی در ادامه افزود: نرخ حق الوکاله ۲٫۵درصدی بانک ها پیش بینی شده ولی در اغلب بانک ها به دلائل مختلف اغلب کارمزدها وصول نمی شود و مورد تعدیل قرار می گیرد که یکی از این موارد بحث بانکداری الکترونیک است که در حالی که سرمایه گذاری فراوانی در این حوزه صورت گرفته اما درآمد بانک ها از این محل بسیار ناچیز است .
پروزیان درادامه افزود :برای نرخ حق الوکاله نیز بانک ها به دلیل افزایش نرخ سپرده ها و محدودیت در نرخ تسهیلات در سال گذشته بانک ها در طیف ۱٫۲درصد نرخ حق الوکاله دریافت کردند که تقریبا این رقم نصف شده است و سود بانک ها را کاهش داده است .
وی با بیان اینکه رقم تسهیلات اعطایی بانک به ۳۲۰ هزار میلیارد ریال ، تسهیلات جاری به ۱۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال می رسد تاکید کرد که مطالبات سررسید گذشته بانک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال و مطالبات مشکوک الوصول نیز به ۱۹ هزار میلیارد ریال رسیده است .
مدیر عامل بانک پارسیان با بیان اینکه با افزایش سرمایه اخیر بانک نسبت کفایت سرمایه به ۹درصد رسیده است اذعان داشت که افزایش سرمایه اخیر در افزایش این نسبت تاثیر به سزایی داشته است ولی درمجموع درآمد این بانک انصافاً ناچیز می باشد.
وی در پایان یکی از نقاط قوت بانک پارسیان را در حوزه ارزی و بین اللمللی دانست که اعلام کرد حتی در شرایط تحریم در این حوزه خیلی از کارها و فعالیت ها بطور شفاف و روشن با نظارت بانک مرکزی در این حوزه انجام می شد.
 

نوشته شده در تاریخ : ۹۴/۰۶/۲۸
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
دیدار نوروزی مدیر عامل صبانور
سامسونگ چطور دستگاه‌های Galaxy را از تهدیدات سایبری محافظت می‌کند؟
نشریه دیجیتال ارتباط ایران زمین منتشر شد
پیام تبریک مدیرعامل بانک ملی ایران به مناسبت عید سعید فطر
عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر
اجرای طرح ویژه وصول مطالبات همراه با بخشودگی در بانک ایران زمین تمدید شد
ادعای هک اطلاعات بانک سپه تکذیب شد
مدیرعامل بانک سپه آغاز سال نو و فرارسیدن عید نوروز را تبریک گفت
طنین همدلی و نوای تعهد؛ گردهمایی پایانی صندوق قرض‌الحسنه شاهد، تجلی قدردانی و انگیزه‌ای برای فردا
پیام مدیرعامل بانک آینده به مناسبت فرارسیدن ایام شب‌های قدر
شعب کشیک بانک سینا در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد
تصویب افزایش سرمایه ۱۰ همتی (کچاد) در مجمع‌عمومی فوق‌العاده
بانک ایران زمین سرویس کارمزد هوشمند پیامک را راه‌اندازی کرد
برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت چادرملو
برگزاری جلسه ی هیات امنای صندوق قرض الحسنه شاهد
افزایش سرمایه ۱۲۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریالی بانک گردشگری/ وگردش سود سهام را تقسیم کرد
تولید نخستین شمش فولاد شادگان؛ بدون وقفه و خطا
موزه بانک سپه در ایام نوروز میزبان بازدیدکنندگان است
Eclipsa Audio: آغاز عصر نوین صدای سه‌بعدی با سامسونگ
افزایش سقف برداشت وجه نقد از خودپردازهای بانک ایران زمین
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak