با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کمیته امداد و مدیرعامل بانک سپه
سامانه هوشمند خیرات و نذورات نان رونمایی شد

تشخیص خبر: “سامانه هوشمند خیرات و نذورات نان” در مراسمی با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) و مدیرعامل بانک سپه رونمایی شد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، در این مراسم که با حضور خزانه دار کل کشور، معاونان وزیر اقتصاد، مدیران این وزارتخانه، کمیته امداد امام خمینی(ره)، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و مدیران بانک سپه برگزار شد، علاوه بر سامانه “سامانه هوشمند خیرات و نذورات نان” که بر “زیر ساخت ملی طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان” پیاده سازی شده، از تندیس این سامانه نیز رونمایی شد. سامانه هوشمند خیرات و نذورات نان از سوی بانک سپه و شرکت امید پی که از شرکت های زیر مجموعه این بانک است، به بهره برداری رسیده است. با توجه به درخواست های مکرر نهادهای خیریه و نهادهای حمایتی، سامانه هوشمند خیرات و نذورات نان در زیر ساخت ملی طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان پیاده سازی شد تا این خیرات با اثرگذاری بیشتری توزیع شود.
در این زیرساخت، افراد بدون نیاز به حضور فیزیکی در محل نانوایی، صرفاً با مراجعه به آدرس تارنمای nazar.ir و کلیک بر روی گزینه خیرات و نذورات، یک نانوایی در هر نقطه ای از کشور را بعنوان محل مصرف خیرات خود تعیین و مشخص می کنند که مبلغ مذکور در چه تاریخی و در چه بازه زمانی (قبل یا بعد از ظهر) در آن نانوایی خیرات شود. “تعیین دریافت کنندگان این خیرات” امکان دیگری است که بر روی زیرساخت جدید در دسترس مردم قرار گرفته است؛ یعنی فرد خیر میتواند با انتخاب گزینه “خیرات عام” به عموم مشتریان یک نانوایی امکان دسترسی به نان خیرات را فراهم کند یا با انتخاب گزینه “خیرات خاص – افراد تحت پوشش”، افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی همانند کمیته امداد امام خمینی(ره) را به عنوان دریافت کننده این خیرات تعیین کند. در این صورت، چنانچه فرد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) در اقصی نقاط کشور برای خرید نان اقدام کند، به محض کشیدن کارت بانکی (متناظر با کدملی سرپرست خانوار) مبلغ خیرات در تراکنش وی لحاظ شده و نان بصورت خیرات در اختیار فرد قرار می گیرد.
نکته مهم اینکه در زیر ساخت هوشمند خیرات نان، مبالغ خیرات و نذورات مردم بلافاصله بعد از ثبت تراکنش خیرات، به حساب نانوا یا سازمان های حمایتی منتقل نمی شود، بلکه در یک حساب واسط باقی می ماند تا در روز و بازه زمانی اعلام شده از سوی فرد خیر، در نانوایی تعیین شده یا بین افراد تحت پوشش سازمان های حمایتی، خیرات شود. در ادامه، با هر تراکنش خرید نان اعم از مردم عادی یا افراد تحت پوشش سازمان های حمایتی، مبلغی از حساب واسط به حساب نانوا منتقل می شود. با زیر ساخت ایجاد شده برای خیرات هوشمند نان، مردم میتوانند جامعه هدف خیرات خود را با دقت بالا انتخاب و تعیین کنند و اطمینان داشته باشند مبلغ خیرات و نذورات به جامعه هدف می رسد.لازم به یادآوری است، سامانه هوشمند توزیع آرد یارانه ای که از سال گذشته با هدف به حداقل رساندن انحرافات در مصارف آرد یارانه ای راه اندازی شد، طی ۱۸ ماه توانست جلوی هدر رفت حداقل ۳۰ هزار میلیارد تومان آرد یارانه ای را بگیرد. اخیرا نیز از سامانه نظر (NAZAR.IR) بعنوان گام سوم طرح هوشمندسازی توزیع آرد رونمایی شد. بر روی این سامانه مردم توانند علاوه بر ثبت تجربه خرید و میزان رضایت خود از عملکرد نانوایی و کیفیت نان به امکاناتی از قبیل نقشه پراکنش نانوایی های کشور و مسیریابی جهت رسیدن به نانوایی ها خیرات نان و ….. دسترسی پیدا کنند. 

نوشته شده در تاریخ : ۰۲/۰۹/۲۲
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
پیام تبریک دکتر علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا به مناسبت عید سعید فطر
دیدار نوروزی مدیر عامل صبانور
سامسونگ چطور دستگاه‌های Galaxy را از تهدیدات سایبری محافظت می‌کند؟
نشریه دیجیتال ارتباط ایران زمین منتشر شد
پیام تبریک مدیرعامل بانک ملی ایران به مناسبت عید سعید فطر
عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر
اجرای طرح ویژه وصول مطالبات همراه با بخشودگی در بانک ایران زمین تمدید شد
ادعای هک اطلاعات بانک سپه تکذیب شد
مدیرعامل بانک سپه آغاز سال نو و فرارسیدن عید نوروز را تبریک گفت
طنین همدلی و نوای تعهد؛ گردهمایی پایانی صندوق قرض‌الحسنه شاهد، تجلی قدردانی و انگیزه‌ای برای فردا
پیام مدیرعامل بانک آینده به مناسبت فرارسیدن ایام شب‌های قدر
شعب کشیک بانک سینا در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد
تصویب افزایش سرمایه ۱۰ همتی (کچاد) در مجمع‌عمومی فوق‌العاده
بانک ایران زمین سرویس کارمزد هوشمند پیامک را راه‌اندازی کرد
برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت چادرملو
برگزاری جلسه ی هیات امنای صندوق قرض الحسنه شاهد
افزایش سرمایه ۱۲۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریالی بانک گردشگری/ وگردش سود سهام را تقسیم کرد
تولید نخستین شمش فولاد شادگان؛ بدون وقفه و خطا
موزه بانک سپه در ایام نوروز میزبان بازدیدکنندگان است
Eclipsa Audio: آغاز عصر نوین صدای سه‌بعدی با سامسونگ
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak