رییس پژوهشکده پولی و بانکی:
دیواندری:صنعت بانکداری الکترونیک درخدمت نظارت و کنترل شبکه بانکی

تشخیص خبر: همایش سالانه نظام‌های پرداخت و بانکداری الکترونیک به دنبال نیازها و معرفی راهبردهای نوین این صنعت در کشور است.

به گزارش تشخیص خبر ، علی دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی در نشست خبری پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت از بستر آی‌تی به عنوان بخش مهمی در ارایه خدمات بانکی نام برد و گفت: نظام بانکی کشور با تعداد بالای تراکنش های الکترونیکی مورد استفاده، راهی جز پیشرفت در بانکداری الکترونیکی ندارد.
به گفته وی تمام اتفاقاتی که در فضای آی تی رخ می دهد بر بانکداری اثرگذار است و پدیده پول‌های نوظهور و مجازی در اثر گسترش آی‌تی و محصولات مجازی شکل گرفته است.
دبیر پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت گفت: روش های سنتی بانکی دیگر در بانکهای مرکزی دنیا مورد استفاه قرار نمی گیرد و با استفاده از صنعت بانکداری الکترونیکی، نظارت و کنترل شبکه بانکی و بازار پول را انجام می دهند.
دیواندری ادامه داد: در جامعه ما روزانه بیش از ۱۰۰ میلیون تراکنش الکترونیکی انجام می شود که این حجم استفاده از بستر آی‌تی می تواند به ارتقای این حوزه کمک کند.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی با اشاره به کاستی های شبکه بانکی کشور در صنعت بانکداری و پرداخت الکترونیکی گفت: برداشته شدن تحریم های بانکی هم فرصتهایی را برای ما از جمله افزایش خدمات و ایجاد سیستم های نوین و خدمات به روز دنیا به مشتریان فراهم می کند و هم تهدیدهایی از جمله امنیت را در پی دارد.
وی تصریح کرد: از طرف دیگر به علت وقفه شش تا هفت ساله ای که بین شبکه بانکی ما و دنیا اتفاق افتاده است، خلا و فاصله ای به وجود آمده که باید در حوزه بانکداری الکترونیکی به آن بپردازیم و به سرعت توازن لازم برای برقراری ارتباط با بانکهای دنیا را ایجاد کنیم.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی با بیان اینکه تا کنون ۲۸۰ چکیده مقاله دریافت شده است که ۱۲۲ مقاله تائید و سه مقاله برتر انتخاب می شود، افزود: ۱۱ سخنران کلیدی در همایش سخنرانی خواهند کرد که از جمله آنها، رییس‌کل بانک مرکزی٬ وزیر امور اقتصادی و دارایی٬ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و بعضی از مدیران فعال درحوزه پرداخت و ICT هستند.
دیواندری در این خصوص اضافه کرد: ۱۲ سخنران تخصصی نیز در خلال ۴ بخش این همایش سخنرانی خواهند کرد و ۹ پنل اختصاصی در قالب میزگرد و به صورت پرسش و پاسخ برای ارتباط بیشتر با فعالان و علاقه مندان در این حوزه بر گزار می شود.
به گفته رییس پژوهشکده پولی و بانکی از دیگر برنامه های همایش، جشنواره دکتر نوربخش است که در سه بخش انتخاب و معرفی نوآوری های برتر بانکی، انتخاب نوآوری های برتر شرکتی و مسابقه سخن تازه برگزار می‌شود.
گفتنی است پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت روزهای ۲۱ و ۲۲ دی ماه در محل سالن همایش های برج میلاد برگزار می شود. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۴/۱۰/۱۵
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید خودروهای وارداتی
مدیرعامل بانک سپه درگذشت سرتیپ پاسدار علیرضا افشار را تسلیت گفت
رشد قابل توجه صدور حواله و تراکنش‌های بانکی در بانک ملی ایران/ صدور بیش از ۵۵ میلیون حواله پایا و پل در شش ماه
ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا ۷.۷ همت شد
آگهی مزایده شماره ۱۴۰۴/۵ فروش املاک مازاد بانک ایران زمین
حرکت اول، برگزیده جایزه ملی تأمین مالی فناوری و نوآوری ایران
پارسیان، بانک برتر در حوزه ضمانت نامه شد
گرین‌بانک؛ نئوبانک جدید هوشمند بانک سینا رونمایی شد
تمرکز بر مردمی سازی بانک پارسیان، ارتقای بهره وری، توسعه سرمایه انسانی و تحول فناورانه
عبور منابع بانک ملی ایران از مرز ۲ هزار همت
فراخوان عمومی توسعه‌دهنده و پشتیبان سامانه آرشیو الکترونیک و دیجیتال‌سازی اسناد
حضور همراه اول با سبدی از سرویس‌های هوشمند در جیتکس ۲۰۲۵
با صدور حکمی؛ سرپرست روابط عمومی بانک پارسیان منصوب شد
همه چیز درباره تسهیلات ۷۰۰ میلیونی اعتبار ملی؛ از جزئیات دریافت غیرحضوری تا پرداخت اقساط
پرداخت ۱۷۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه بانک پارسیان به ۵ هزار عروس و داماد/ رشد ۲۷ درصدی وام‌های ازدواج نسبت به سال گذشته
امیر نیک رویان مدیر امور روابط عمومی و تبلیغات بانک گردشگری شد
سرمایه‌گذاری ۱۶۵۰ میلیاردی همراه اول در استان فارس از ابتدای دولت چهاردهم
همراه اول الگوی پایداری و مسوولیت اجتماعی ایران
کارخانه تولید لوله‌های فولادی با حمایت بانک سپه در گرمسار افتتاح شد
تقدیر بانک ایران‌زمین از دارنده مدال المپیاد جهانی نجوم
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak