دکتر ابراهیمی یکصدمین سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت

تشخیص خبر: دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه با صدور پیامی یکصدمین سالروز تأسیس این بانک را تبریک گفت.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

چهاردهم اردیبهشت ماه یکصدمین سالروز تاسیس بانک سپه، پاسداشت یک قرن تلاش بی وقفه و خدمت صادقانه به میهن و مردم عزیز کشورمان است. این روز فرخنده را در حالی گرامی می‌داریم که همزمان با تولد نخستین بانک ایرانی، صنعت بانکداری کشور وارد یکصدمین سال فعالیت خود می‌شود. بانک بزرگ سپه از دیرباز همواره پیشرو و پرچمدار نظام بانکی کشور در مسیر تحولات سازنده و پیشگام در استقرار ابزارهای به‌روز و کارآمد برای پیاده‌سازی شیوه‌های بدیع و نوین در صنعت بانکداری کشور بوده است.

نخستین و بزرگترین بانک کشور با گذر از یک قرن تلاش و خدمت صادقانه، در یکصدمین سالروز تاسیس خود با کارآمدی، بهره وری و استحکام مالی بیشتر همچون درختی تناور ریشه در اعتماد عموم مردم و مشتریان گرانقدر خود دارد و شهرت، اعتبار و آوازه موفقیت‌ها و دستاوردهای آن در آسمان نظام پولی و مالی کشور می‌درخشد.

میراث ارزشمند بانک سپه پس از یک قرن نقش آفرینی در شبکه بانکی کشور با پشت سر نهادن وقایع و رخدادهای گوناگون این سال‌های پرفراز و نشیب و سرنوشت‌ساز، اکنون به نمادی از ثبات، اصالت و اعتبار مبدل شده و نام و آوازه آن با تاریخ معاصر یکصد سال اخیر این ملک و مملکت گره خورده است.

بی شک تکیه بانک سپه بر جایگاه کنونی مرهون زحمات، تلاش‌ها، خدمات و مجاهدت‌های صادقانه تمامی مدیران، کارکنان و پیشکسوتان گرامی این بانک بوده است. خدمت به مردم، کسب دستاوردهای بزرگ در شبکه بانکی کشور، نقش‌آفرینی در اقتصاد کشور، پشتیبانی از اَبرپروژه‌های کلان ملی و حمایت از اقشار مختلف مردم تنها به دستان پرتوان سرمایه انسانی جوان، نوآور و تلاشگر آن میسر و ممکن شده است.

در یکصدمین سالروز تاسیس بانک بزرگ سپه هم پیمان می‌شویم تا با حفظ و حراست از این میراث گرانبها، بیش از پیش، در مسیر تحقق اهداف کلان اقتصادی کشور برای خودکفایی، توسعه صنعتی، تقویت تولید ملی و ایجاد اشتغال پایدار گام برداریم.

اینجانب ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای والامقام بانک سپه و گرامیداشت یاد و خاطره تمامی پیشکسوتان معزز بانک، فرارسیدن یکصدمین سالروز تأسیس نخستین بانک ایرانی را به همه مدیران، کارکنان پرتلاش و مشتریان عزیز تبریک و شاد‌باش عرض می‌کنم و با تقدیر از تلاش‌های ارزنده شما گرامیان، سربلندی، توفیقات روزافزون و بهروزی بانک بزرگ سپه و کارکنان خدوم آن را از پیشگاه خداوند متعال مسالت دارم.

آیت اله ابراهیمی

مدیرعامل بانک سپه

نوشته شده در تاریخ : ۰۴/۰۲/۱۴
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
اعلام ساعت کاری جدید بانک سپه
تغییر ساعت کار شعب بانک سینا در برخی استان‌ها
بانک سپه تمامی امکانات و قابلیت‌های خود را برای حمایت از تولیدکنندگان به کار گرفته است
رونمایی از ۸۶ امین سایت ۵G همراه اول در استان مازندران توسط وزیر ارتباطات
تکریم مقام والای معلم در دیدار با جانباز فرهیخته دکتر غلامرضا ذکیانی
روابط‌عمومی موفق؛ در گرو اعتمادسازی و وفادارسازی مشتریان است
بانک ملی ایران پیشرو در پرداخت وام قرض الحسنه / دسترسی مردم به منابع مالی تسهیل شد
بازدید علمی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی از صندوق قرض‌الحسنه شاهد،گامی مؤثر در پیوند دانش نظری و تجربه میدانی در نهادهای مالی اجتماعی
پرداخت بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان به داروخانه‌های غیردانشگاهی طرف قرارداد
مدیر عامل بانک سینا یکصدمین سالگرد تاسیس بانک سپه را تبریک گفت
خودکفایی بانک آینده در ناوگان پول‏رسان و پشتیبانی خودپردازها
ارایه ۸ پیشنهاد در رفع ناترازی های انرژی فولادی ها از سوی آقاجانلو/ نعمت زاده: در حال تهیه آیین نامه ای برای رفع ناترازی های صنایع معدنی هستیم
بانک سپه نقش اساسی در توسعه کشور داشته است/ این بانک در توسعه صنایع مختلف نقش مهمی دارد
پیام تبریک رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی به مناسبت صد سالگی بانک سپه
“بانک یکصد ساله سپه” پشتوانه مالی مردم و نگهبان عزت اقتصادی کشور است
اعلام بسته‌های رومینگ همراه اول مختص حجاج ایرانی
معاون اول رئیس جمهور: بانک سپه در صف اول بانک‌های توسعه‌ای کشور قرار دارد
دکتر ابراهیمی یکصدمین سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
تحول دیجیتال در صنعت پتروشیمی با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد تومانی همراه اول
باید هم‌پیمان شویم تا بانک سپه در آغاز سده دوم فعالیت خود به بانکی مردم پایه، هوشمند و در تراز انقلاب تبدیل شود
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak