حضور پررنگ بانک پارسیان در گردهمایی فعالان اکوسیستم نوآوری کشور/ مدیر آینده‌پژوهی بانک پارسیان: ۳۵ درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان با بانک پارسیان همکاری دارند

تشخیص خبر: بانک پارسیان باهدف توسعه فروش خدمات و محصولات به جامعه علمی، فناوری و دانش‌بنیان کشور، در گردهمایی فعالان سرمایه‌گذاری و زیست‌بوم نوآوری حضور پررنگی داشت.

این گردهمایی با حضور رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، اعضای هیات مدیره و مدیران عامل صندوق‌های پژوهش و فناوری، مدیران عامل سکوهای تامین مالی جمعی و شرکت‌های خطرپذیر و نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، روز یکشنبه ۱۹ اسفندماه در هتل پارسیان آزادی برگزار شد.

بانک پارسیان با برپایی میز خدمت در حاشیه این گردهمایی، آخرین دستاوردها و خدمات خود در حوزه دانش‌بنیان را به مدعوین، صندوق‌های پژوهش و فناوری، سکوهای تامین مالی جمعی، فعالان سرمایه گذاری و سایر فعالان کلیدی اکوسیستم نوآوری، معرفی کرد.

دکتر مهدی فراهانی، مدیر آینده‌پژوهی بانک پارسیان، در گردهمایی فعالان سرمایه‌گذاری و زیست‌بوم نوآوری اعلام کرد: در حال حاضر حدود ۳۵ درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان کشور با بانک پارسیان همکاری دارند و از خدمات مالی این بانک بهره‌مند می شوند، که این آمار نشان‌دهنده نقش برجسته بانک پارسیان در حمایت مالی از شرکت‌های نوآور است.

وی با اشاره به دغدغه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی این شرکت‌ها، اهرمی کردن منابع است. بانک پارسیان با ایجاد ظرفیتی ویژه، منابع صندوق‌ها را با شرایط قابل‌توجه اهرمی می‌کند.

فراهانی همچنین به اهمیت ایجاد سپرهای حمایتی برای این شرکت‌ها اشاره کرد و گفت: بانک پارسیان محصولات ویژه‌ای در این زمینه ارائه می‌دهد که در شرایط اقتصادی کنونی، این سپرها نقش حیاتی در حفظ و توسعه صندوق های پژوهش و فناوری ایفا می کند.

مدیر آینده‌پژوهی بانک پارسیان، اعلام کرد این بانک در راستای حمایت از زیست‌بوم فناوری کشور، خط اعتباری ویژه‌ای برای صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق‌های پژوهش و فناوری در نظر گرفته است. این اقدام به شرکت‌های دانش‌بنیان کمک می‌کند تا منابع مالی مورد نیاز خود را با شرایط مناسبتری تأمین و فعالیت‌های خود را گسترش دهند.

فراهانی با اشاره به نقش صندوق‌های پژوهش و فناوری به‌عنوان بازوی تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان، اظهار داشت: این صندوق‌ها نیازمند حمایت بیشتری هستند و بانک پارسیان برنامه‌های حمایتی ویژه‌ای را در این راستا تدوین کرده است.

وی همچنین به طراحی مدل‌های نوین تأمین مالی و اعتباری و امکان استفاده از لیزینگ برای تأمین تجهیزات و زیرساخت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره نمود و افزود: این تسهیلات اعتباری به توسعه فعالیت‌های این شرکت‌ها کمک شایانی خواهد کرد.

دکتر مهدی فراهانی، مدیر آینده‌پژوهی بانک پارسیان، با تأکید بر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان اعلام کرد: بانک پارسیان با پذیرش ضمانت‌نامه‌های صندوق های پژوهش و فناوری سعی نموده تا مشکل وثایق را برای دریافت تسهیلات بانکی حل کند.

وی با اشاره به مدل‌های تأمین مالی مبتنی برگردش حساب و اعتبارسنجی، افزود: این مدل‌ها به شرکت‌ها کمک می‌کنند تا سریع‌تر و با شرایط بهتری از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند.

فراهانی همچنین از گسترش همکاری با پارک‌های علم و فناوری، صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه و بخش خصوصی برای ایجاد یک شبکه تأمین مالی یکپارچه خبر داد و تأکید کرد: بانک پارسیان در کنار فعالان زیست‌بوم نوآوری کشور خواهد ماند و از تمام ظرفیت‌های خود برای حمایت از رشد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده خواهد کرد.

شایان‌ذکر است، دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیران عامل شرکت‌های پیشرو مانند دیجی کالا، حرکت اول، تپسل، یکتانت و ارگ جدید از جمله سخنرانان و مهمانان ویژه این گردهمایی بودند. 

نوشته شده در تاریخ : ۰۳/۱۲/۲۶
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
آگهی مزایده شماره ۱۴۰۴/۵ فروش املاک مازاد بانک ایران زمین
حرکت اول، برگزیده جایزه ملی تأمین مالی فناوری و نوآوری ایران
پارسیان، بانک برتر در حوزه ضمانت نامه شد
گرین‌بانک؛ نئوبانک جدید هوشمند بانک سینا رونمایی شد
تمرکز بر مردمی سازی بانک پارسیان، ارتقای بهره وری، توسعه سرمایه انسانی و تحول فناورانه
عبور منابع بانک ملی ایران از مرز ۲ هزار همت
فراخوان عمومی توسعه‌دهنده و پشتیبان سامانه آرشیو الکترونیک و دیجیتال‌سازی اسناد
حضور همراه اول با سبدی از سرویس‌های هوشمند در جیتکس ۲۰۲۵
با صدور حکمی؛ سرپرست روابط عمومی بانک پارسیان منصوب شد
همه چیز درباره تسهیلات ۷۰۰ میلیونی اعتبار ملی؛ از جزئیات دریافت غیرحضوری تا پرداخت اقساط
پرداخت ۱۷۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه بانک پارسیان به ۵ هزار عروس و داماد/ رشد ۲۷ درصدی وام‌های ازدواج نسبت به سال گذشته
امیر نیک رویان مدیر امور روابط عمومی و تبلیغات بانک گردشگری شد
سرمایه‌گذاری ۱۶۵۰ میلیاردی همراه اول در استان فارس از ابتدای دولت چهاردهم
همراه اول الگوی پایداری و مسوولیت اجتماعی ایران
کارخانه تولید لوله‌های فولادی با حمایت بانک سپه در گرمسار افتتاح شد
تقدیر بانک ایران‌زمین از دارنده مدال المپیاد جهانی نجوم
برگزاری بیست‌ودومین کنفرانس انجمن رمز ایران با مشارکت همراه اول
صابر امامی مدیرعامل گروه داده پردازی بانک پارسیان شد
۳۰ مهر‌ماه؛ آخرین مهلت شرکت در جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس انداز بانک سپه
بانک ملی ایران، نماد تحول بانکی/ از واگذاری ۷۰ همت دارایی مازاد تا راه‌اندازی نئوبانک و جوان‌سازی نیروی انسانی
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak