حرکت چادرملو بر مدار توسعه

تشخیص خبر: سنکرون فاز ۱ نیروگاه سیکل ترکیبی جدید چادرملو آغاز شد .

سنکرون فاز ۱ گازی نیروگاه شماره ۲ سیکل ترکیبی چادرملو به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات بامداد امروزبا موفقیت انجام شد و به شبکه سراسری برق کشور متصل گردید .
ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی شماره ۲ چادرملو در راستای تفاهم نامه وزارت صنعت ، معدن و تجارت و وزارت نیرو برای تامین حداقل ۱۰ هزارمگاوات ظرفیتهای جدید نیروگاهی با سرمایه گذاری شرکتهای صنعتی و معدنی و راهبری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در دست انجام است.
همچنین این نیروگاه یکی از ۸ پروژه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو می باشد که در گروه پیشرانان پیشرفت ایران که مشتمل بر ۴۸ پروژه بزرگ ملی می باشد، توسط رییس جمهور شهید آیت الله رئیسی آغاز گردید .
شرکت چادرملو علاوه بر شروع احداث یک نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در منطقه خضر آباد، در راستای اجرایی نمودن نیروگاه های خود تامین صنایع جهت تامین پایدار برق مورد نیاز واحدهای تولیدی در پیک مصرف، اقدام به احداث یک بلوک سیکل ترکیبی با ظرفیت ۵۴۶ مگاوات با سرمایه گذاری حدود ۲۶۰میلیون یورو با استفاده از ظرفیت گروه مپنا بعنوان پیمانکار اصلی مهندسی ، ساخت و اجرا نموده است .
احداث این نیروگاه موجب پیش گیری از خسارت های وارده به واحدهای صنعتی این شرکت ناشی از قطع برق بالاخص در پیک مصرف در تابستان و تامین برق مورد نیاز طرح های توسعه در دست اجرا و برنامه ریزی شده می گردد .
نصب سیستم DLN بر روی توربین های گازی این نیروگاه بمنظور کاهش اثرات زیست محیطی علیرغم بهره گیری کامل از خوراک گاز طبیعی از ویژگی های نیروگاه سیکل ترکیبی چادرملو است. این توربین های ارتقا یافته مطابق استاندارد های آژانس حفاظت محیط زیست بین الملل میباشد . 

نوشته شده در تاریخ : ۰۳/۰۴/۰۲
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
ارائه تسهیلات طرح طلوع ویژه مشتریان فعال بانک ایران زمین
هدیه همراه اول به مردم لرستان به‌مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد
تشریح آخرین اقدامات انجام شده برای پایداری خدمات بانک سپه
کاهش زیان و رشد درآمد؛ سال مثبت برای بانک ایران زمین
آمادگی بانک سپه برای پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند‌آوری
پایانی با شکوه برای مسابقه بزرگ «به توان دوستی فراز بانک»!
تشریح سیاست‌های آتی بانک سینا در سمینار ماهانه مدیر عامل و مدیران مناطق
عرضه ۲۱۹ هزار تن محصول در بورس کالای ایران
نام روزهای هفته تأمین اجتماعی سال ۱۴۰۴ اعلام شد
معرفی نحوه دریافت و نصب برنامک همراه بانک سپه
لیست شعب کشیک بانک سینا در روزپنجشنبه ۱۹تیرماه ۱۴۰۴
اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در استان های تهران و البرز در روز پنجشنبه نوزدهم تیر ۱۴۰۴
بازدید وزیر اقتصاد از مجموعه بانک سپه / قدردانی دکتر مدنی‌زاده از مدیران و کارکنان این بانک
حضور رئیس هیات عامل ایمیدرو در فولاد مبارکه و تأکید بر تداوم جریان تولید
عرضه سکه طلا در شرکت صرافی سینا آغاز شد
ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه در شعب و از طریق سامانه چکاوک فراهم شد
نهمین دوره سوگواره عکاسی محرم ایران زمین برگزار شد
مهلت امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه در طرح ثبت نام محصولات شرکت ایران خودرو تمدید شد
خدمات غیر‌حضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak