جلسه هیئت امناء صندوق قرض الحسنه شاهد با معرفی اعضای جدید برگزار شد

تشخیص خبر: ششمین جلسه شورای مدیران با حضور مدیرعامل، مدیران ستادی و رؤسای مناطق بصورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، ششمین جلسه شورای مدیران صندوق قرض الحسنه شاهد صبح سه شنبه ۸ آبان ماه با حضور دکتر اسلام کریمی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره، مدیران ستادی و روسای مناطق بصورت مجازی برگزار شد.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد در این نشست ضمن تشکر از همکاران و رؤسای مناطق در ارائه خدمات به اعضاء محترم در مناطق و شهرستانها به عنوان صف اول ارتباط با مشتریان همانند گذشته خواستار ایفای نقش بی بدیل همکاران در حفظ کرامت خانواده ها و همچنین کسب رضایتمندی از این عزیزان به بهترین نوع برخورد شایسته و بایسته بود.

دکتر کریمی برخورد رابطین و بانکداران محترم اجرائی در کلیه بنیادها و مناطق استانها را که به عنوان سفیران و نمایندگان صندوق در میز خدمت به عنوان اصلی ترین موضوع در نوع ارائه خدمات و کسب رضایتمندی دانست و به رؤسای محترم مناطق و استانها اعلام داشتند کلیه پرداختی به همکاران مناطق و بانکداران محترم اجرائی بر اساس عملکرد و رضایتمندی احصاء شده از ارائه خدمات به صورت پیامکی و تعامل با مدیریت های ستادی و ….محاسبه می گردد تا در این راستا عدالت نسبی رعایت گردد.

در ادامه افزود: با توجه به حساسیت های مطرح شده در جهت حضور همکاران و ارتباط بین رؤسای مناطق و همکاران و همچنین مدیران ستادی و کارکنان تحت مدیریت متبوع فرمود شفافیت در صندوق از مهمترین وظایف همه کارکنان می باشد ، رؤسای مناطق در استانها با توجه به مسئولیت و اعتماد مدیر عامل این وظیفه را بر عهده دارند که ارتباط بین سطحی و سازمانی را به گونه ای انجام دهند که ضمن صداقت و رفاقت کامل ارائه خدمات به جامعه هدف را در کمترین زمان و با بهترین نوع تعامل و برخورد ممکن نمایند.

در ادامه مدیر اعتبارات و تسهیلات درخصوص ارسال دستورالعمل های ارسالی در جهت ضمانت وام های پرداختی به کمک معیشت بگیران و نوع اخذ ضمانت توضیحاتی را ارائه نمود و نسبت به شفاف سازی لازم برای رؤسای مناطق و شهرستان ها مطالبی را بیان نمودند .

در ادامه مدیران ستادی با توجه به دستور جلسه و موارد اضطراری نسبت به ارائه مطالب و اولویت های کاری مطالبی را بیان نمودند.  

نوشته شده در تاریخ : ۰۳/۰۸/۰۸
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
طنین همدلی و نوای تعهد؛ گردهمایی پایانی صندوق قرض‌الحسنه شاهد، تجلی قدردانی و انگیزه‌ای برای فردا
پیام مدیرعامل بانک آینده به مناسبت فرارسیدن ایام شب‌های قدر
شعب کشیک بانک سینا در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد
تصویب افزایش سرمایه ۱۰ همتی (کچاد) در مجمع‌عمومی فوق‌العاده
بانک ایران زمین سرویس کارمزد هوشمند پیامک را راه‌اندازی کرد
برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت چادرملو
برگزاری جلسه ی هیات امنای صندوق قرض الحسنه شاهد
افزایش سرمایه ۱۲۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریالی بانک گردشگری/ وگردش سود سهام را تقسیم کرد
تولید نخستین شمش فولاد شادگان؛ بدون وقفه و خطا
موزه بانک سپه در ایام نوروز میزبان بازدیدکنندگان است
Eclipsa Audio: آغاز عصر نوین صدای سه‌بعدی با سامسونگ
افزایش سقف برداشت وجه نقد از خودپردازهای بانک ایران زمین
تقدیر معاون محترم رئیس جمهور از مدیرعامل صندوق
عدم مسدودی حساب در «طرح مهربانی ملی»
معرفی شعب کشیک بانک سپه در ایام نوروز ۱۴۰۴
حضور پررنگ بانک پارسیان در گردهمایی فعالان اکوسیستم نوآوری کشور/ مدیر آینده‌پژوهی بانک پارسیان: ۳۵ درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان با بانک پارسیان همکاری دارند
هدیه نوروزی بانک‌ آینده به مشتریان سطح طلایی و پلاتینیوم ایران‌کارت
عیدی آنلاین، سرویس جدید بانکیدو برای کودکان
به زودی: مهربانی ملی با نرخ کارمزد انتخابی ۰، ۲ و ۴ درصد
مسابقه بزرگ «به توان دوستی»
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak