جزییات ثبت‌نام کسب و کارهای نوپا برای حضور در الکامپ/ ۱۰ استارت‌آپ برتر به سبیت می‌روند

تشخیص خبر : کسب‌و‌کار‌های نو‌پا می‌توانند برای حضور در سالن ویژه استارت‌آپ‌ها و در قالب بخش «الکام‌استارز» در بیست‌ودومین نمایشگاه الکامپ ثبت‌نام کنند.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از ستاد خبری الکامپ بیست و دوم، این نمایشگاه از تاریخ ۲۵ آذرماه به مدت چهار روز توسط سازمان نظام صنفی رایانه کشور برگزار می‌شود و امسال نیز استارت‌آپ‌ها در قالب یک سالن مستقل به نمایشگاه الکامپ بیست‌و‌دوم می‌آیند.
علاوه بر این امکان حضور شتاب‌د‌هنده‌ها و سرمایه‌گذاران نیز در این نمایشگاه فراهم شده است و برترین استارت‌آپ‌های حاضر در نمایشگاه الکامپ بیست‌ودوم جهت حضور در نمایشگاه سبیت ۲۰۱۷ آلمان معرفی خواهند شد.
علاقه‌مندان به حضور در بخش الکام‌استارز می‌توانند جهت ثبت‌نام از بخش خدمات مرکز کسب‌وکارهای نوپای فاوا با نشانی زیر اقدام کنند: http://www.ictstartups.ir/fa/service/24225
باقر بحری سخنگوی کمیته اجرایی بیست و دومین نمایشگاه الکامپ با اشاره به ظرفیت حضور بیش از ۱۵۰ کسب‌وکار نوپا و استارت‌آپ دانش‌بنیان در نمایشگاه امسال گفت: اولویت اصلی ما حضور باکیفیت کسب‌وکارهای جوان در این رویداد مهم است. از سرمایه‌گذاران خطرپذیر و شتاب‌دهنده‌ها نیز دعوت می‌کنیم تا در کنار استارت‌آپ‌ها بتوانیم میزبان بازیگران اصلی این زیست‌بوم باشیم و صرفا به یک رویداد نمایشگاهی اکتفا ‌نکنیم. می‌‌خواهیم فضای تعامل و گفتگو میان ایده‌پردازان و سرمایه‌گذاران مهیا شود و روند تجاری‌سازی ایده‌ها در مسیر درست قرار گیرد.
هزینه ثبت‌نام و تخصیص فضا به هر یک از کسب‌وکارهای نوپا یک‌میلیون ریال تعیین شده است که این مبلغ بعد از تایید نهایی توسط کمیته ارزیابی و اعلام حضور قطعی در نمایشگاه، دریافت خواهد شد. همچنین رقابتی میان کسب‌وکارهای نوپا جهت حضور در نمایشگاه سبیت ۲۰۱۷ نیز طراحی شده است که در آن ۱۰ استارت‌آپ برتر می‌توانند به‌طور رایگان در این نمایشگاه حضور داشته باشند ضمن اینکه هزینه‌های کامل سفر برای سه استارت‌آپ برتر نیز پرداخت خواهد شد.
نمایشگاه الکامپ بزرگ‌ترین رویداد تجاری در عرصه تولید و عرضه محصولات و خدمات صنایع الکترونیک و کامپیوتر کشور است که بیست‌ودومین دوره آن از ۲۵ تا ۲۸ آذر سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران برگزار خواهد شد. کسب‌و‌کارهای نوپا از روز یکشنبه ۱۶ آبان با مراجعه به سایت www.ictstartups.ir می‌توانند پس از ثبت‌نام در سایت مرکز نسبت به ارایه درخواست حضور در نمایشگاه الکامپ در بخش خدمات اقدام کنند.
 

نوشته شده در تاریخ : ۹۵/۰۸/۲۶
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
پیام تبریک دکتر علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا به مناسبت عید سعید فطر
دیدار نوروزی مدیر عامل صبانور
سامسونگ چطور دستگاه‌های Galaxy را از تهدیدات سایبری محافظت می‌کند؟
نشریه دیجیتال ارتباط ایران زمین منتشر شد
پیام تبریک مدیرعامل بانک ملی ایران به مناسبت عید سعید فطر
عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر
اجرای طرح ویژه وصول مطالبات همراه با بخشودگی در بانک ایران زمین تمدید شد
ادعای هک اطلاعات بانک سپه تکذیب شد
مدیرعامل بانک سپه آغاز سال نو و فرارسیدن عید نوروز را تبریک گفت
طنین همدلی و نوای تعهد؛ گردهمایی پایانی صندوق قرض‌الحسنه شاهد، تجلی قدردانی و انگیزه‌ای برای فردا
پیام مدیرعامل بانک آینده به مناسبت فرارسیدن ایام شب‌های قدر
شعب کشیک بانک سینا در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد
تصویب افزایش سرمایه ۱۰ همتی (کچاد) در مجمع‌عمومی فوق‌العاده
بانک ایران زمین سرویس کارمزد هوشمند پیامک را راه‌اندازی کرد
برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت چادرملو
برگزاری جلسه ی هیات امنای صندوق قرض الحسنه شاهد
افزایش سرمایه ۱۲۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریالی بانک گردشگری/ وگردش سود سهام را تقسیم کرد
تولید نخستین شمش فولاد شادگان؛ بدون وقفه و خطا
موزه بانک سپه در ایام نوروز میزبان بازدیدکنندگان است
Eclipsa Audio: آغاز عصر نوین صدای سه‌بعدی با سامسونگ
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak