
تشخیص خبر : معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تشریح ویژه برنامه های ایام ماه مبارک رمضان از برگزاری ۳۰ نمایشگاه فرهنگی در سراسر پایتخت، برپایی تورهای گردشگری تاریخی، تفریحی و مذهبی در ماه رمضان و تشکیل ۲۲ مجتمع خیرین برای کمک رسانی به محرومین خبر داد.
به گزارش تشخیص خبر ، حجت الاسلام و المسملین میثم امرودی در نشست خبری “شمیم وحی” با بیان اینکه برنامه های رمضان امسال تحت عنوان “فصل وحی” ارایه می شود، گفت: یکی از اقدامات شهرداری تهران در ماه مبارک رمضان قرآنی کردن چهره تهران است به این معنی که امسال ۴۷ اثر هنری، ۱۶۴ عرشه ، ۳۳ بیلبورد و ۸۰ پرتال شهری چهره شهر را دگرگون می کنند. ضمن اینکه دور میدان ولیعصر (عج) و انقلاب نیز به ۵۳ اثر هنری مزین می شود.
وی افزود: پیش بینی کرده ایم که در۲۲ منطقه پایتخت تابلوهای مختلفی با موضوع آیات قرآنی، دعاهای ماه مبارک رمضان و جملات بزرگان نصب شود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان امسال در سه نوبت چهره شهر تغییر می کند، عنوان کرد: همزمان با ۱۵ رمضان و ولایت امام حسن مجتبی(ع) شهر چهره جشن را به خود می گیرد و در لیالی قدر هم حال و هوای شبهای شهادت در شهر به خوبی متبلور می شوند. درنهایت نیز مراسم روز قدس با محوریت صهیونیسم و مقابله با آن و جلوه های آن در مسیحیت، یهودیت و تکفیری ها برگزار می شوند.
امرودی همچنین به حمایت از هیات ها و موسسه های قرآنی، جلسات خانگی و دارالقران ها درماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: امسال قرار است تا با توجه به شرایط و کیفیت فعالیت اماکن قرآنی حمایت هایی از ۳ تا ۱۳ میلیون ریال کمک صورت بگیرد .درواقع ما ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای حمایت از مستقیم از ۲۷۰۰ موسسه قرآنی درنظر گرفته ایم.
به گفته وی این ۲ هزار و۷۰۰ موسسه شامل ۵۰۰ موسسه قرآنی ، ۳۵۴ خانه قرآن شهرداری ، ۵۰۰ خانه قرآن و ۵۰۰ جلسه شاخص قرآنی و ۱۱۰۰ جلسه خانگی می شود . ضمن اینکه ۲۲ شورای قرآنی در ایام ماه مبارک رمضان در مناطق فعال هستند و در حال حاضر ۳۵۴ خانه قرآن محلات و ۷ دارالقرآن پذیرای شهروندان هستند.
۳دارالقرآن در تهران افتتاح می شود
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه سخنان خود از افتتاح ۳دارالقرآن در مناطق ۱۱، ۷ و ۴ طی روزهای آتی خبرداد و گفت: قرار است تا پایان سال ۹۵ شناسنامه قرآنی شهرتهران تهیه شود و اطلاعات جامع در این خصوص در اختیار مسوولان قرار بگیرد.
امرودی ادامه داد: امسال در نظر داریم تا۳۰ نمایشگاه قرآنی را در بوستان های مناطق ۲۲ گانه ، باغ موزه قصر ، درب شرقی وغربی عباس آباد و برج میلاد برگزار کنیم.
وی استفاده از ذخیره ها وافراد شاخص محلی در اجرای برنامه ها را از مهمترین ویژگی های برنامه های فصل وصل معرفی و عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت های جشنوراه های شکوفا و مشکات و بزرگان و نخبگان محلی تلاش کردیم تا با کمترین هزینه بیشترین مشارکت مردمی را با خوئد همراه بسازیم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه به برگزاری تورهای گردشگری در شبهای ماه رمضان اشاره کرد وگفت: قرار است تا در ۸ مسیر تورهای گردشگری تاریخی، تفریحی، زیارتی، مذهبی و… برگزار شود.
به گفته امرودی امسال نیز مانند سال گذشته ۷۰۰ طلبه خانم و آقا در ایستگاه های مترو و اماکن عمومی برای پاسخگویی به سوالات شهروندان مستقر می شود.
حمایت از ۱۵۰۰ مسجد در ماه مبارک رمضان
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه محور فعالیت های شهرداری در ایام ماه مبارک رمضان فقرزدایی در شهر است، تصریح کرد: تاکنون ۲۲ مجتمع یا مجموعه مرکزی خیرین در مناطق را برای کمک رسانی به محرومین تشکیل دادیم تا با حفظ کرامت انسانی این افراد حمایت های لازم صورت گیرد .
وی افزود: فقرایی که تحت نظر شهرداری تهران هستند تحت حمایت هیچ نهادی نیستند. به همین دلیل امسال کارت هایی برای استفاده این افراد از فروشگاه های شهروند پیش بینی شده است که این کارت ها به دلیل حفظ آبروی این افراد هیچ تفاوتی با سایر بن های شهروند ندارد. علاوه بر این طبق دستور شهردار تهران به مناطق و نواحی، نانوایی هایی که نان نسیه به مردم داده اند تسویه حساب می شوند.
استفاده عموم شهروندان از بخش شرقی اراضی عباس آباد؛ از افطار تا سحر
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه نشست خبری شمیم وحی به آزادسازی بخش شرقی اراضی عباس آباد از سه ساعت پیش از افطار تا سحر خبرداد و گفت: در لیالی قدر در مسجد جامع خرمشهر برنامه ویژه ای شامل اهدای افطار و سحر انجام می شود. ضمن اینکه در همین محدوده نمایشگاه شمیم وحی از ساعت ۲۱ تا ۲۳ ضمن برپایی غرفه های متنوع فرهنگی، آموزشی و ورزشی پذیرایی هنرمندان و شهروندان خواهد بود.
امرودی تهیه آمایش جغرافیایی مناطق محروم را از دیگر برنامه های شهرداری در ماه مبارک رمضان دانست و بیان کرد: از ۴ ماه گذشته اقدامات لازم برای شناسایی محرومان و فقرا انجام شد و ما تمام تلاش مان را برای شناسایی این افراد می کنیم.
وی در ادامه به تغییر برنامه های فرهنگسراها اشاره کرد و گفت: با هماهنگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برنامه فرهنگسراها که در زمان معمول در اواسط هفته اجرا می شود، درماه مبارک رمضان به روزهای اخر هفته موکول می شود تا شهروندان بتوانند در این روزها از برنامه های فرهنگی استفاده کنند.
معاون شهردار تهران در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درمورد تداخل برنامه های فرهنگی معاونت اجتماعی و سازمان فرهنگی عنوان کرد: هیچ گونه تداخلی میان این ۲ تا سازمان نیست و ما تاکید خود را بر مجموعه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی گذاشته ایم در این حالی است که سازمان فرهنگی به حوزه های فاخر فرهنگی همچون سینما، تئاتر و موسیقی ورود کرده و این حوزه ها را اداره می کند.
به گفته وی درماه مبارک رمضان سال گذشته ۱۰۰ هزار نفر و در شب عید ۷۰۰ هزار نفر از فقرا مورد حمایت شهرداری قرار گرفته اند. در ماه مبارک رمضان امسال نیز ۴۱ هزار خانواده نیازمند تا کنون شناسایی شده اند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر شرایط ناگوار زیست برخی از فقرا در تهران گفت: پلاک هایی داریم که ۱۷ خانواده بدون داشتن حتی حمام با هم زندگی می کنند و تمامی این افراد تنها از یک سرویس بهداشتی عمومی برخوردار هستند. این شرایط موجب شد که شهرداری تهران نه تنها در ایام مبارک رمضان بلکه در تمامی سال به این پلاک ها توجه ویژه ای نشان دهد.
تشکیل ۲۲مجتمع خیرین برای کمک رسانی به محرومین
امرودی با بیان اینکه امسال بزرگترین جشنواره کودک در ایام ماه مبارک رمضان در هرندی برگزار می شود و درمیدان مشق نیز برنامه های ویژه ای تدارک دیده شده است، خاطرنشان کرد: براساس پیش بینی های صورت گرفته سازمان فرهنگی و هنری در شبهای رمضان برنامه های متنوعی را در میدان امام حسین(ع) برگزار می کند.
وی افزود: مسئولیت افطاری ساده که در برخی از اماکن عمومی، ایستگاه های مترو و خیابان ها برپا می شود بر عهده سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران است و فروشگاه شهروند نیز ارایه ۴ هزار بسته افطاری ساده را از محل درآمدهای خود تقبل کرده است .
امرودی درپایان به مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر حمایت از زنان زندانی اشاره کرد وگفت: براساس تصمیم شورا قرار شد که شهرداری در آزادسازی خانم هایی که به دلیل دیه های پایین در زندان هستند نقش موثری ایفا کند. سال گذشته پیش بینی کردیم وبا حمایت مردم یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان جمع آوری کنیم که درنهایت ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان جمع آوری شد که به جای ۵۰ نفر خانم ، بیش از ۱۷۰ نفر آزاد شدند. امسال نیز پیش بینی کرده ایم که با کمک اعضای شورا وخیرین بتوانیم بخشی از زنان زندانی به دلیل جرایم غیرعمد را آزادکنیم .




- رونمایی از بمب جدید استقلال: مذاکره مظلومی با انصاری فرد
- ۶ آبان؛ گشایش «آسمان حسین» در مسجد جمكران
- «آقای فرش ایران» هفته جاری رونمایی می شود
- ۱.در چه سنی نوع شخصیت کودک شروع به بروز میکند؟
- وزیر نفت در صدر هیئتی به عمان سفر میکند
- اتصال سامانه های چکاوک و بانکداری متمرکز بانک ملت
- تعریف الگوی زنجیره هدف در تامین مالی مسکن
- حضور فعال وزارت اقتصاد در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی الکامپ
- سی و ششمین قرعهکشی جوایز حسابهای پسانداز بانک ملی ایران برگزار شد
- شعبه شیخ صدوق بانک پارسیان دراصفهان افتتاح شد