بازدید نجارزاده از برخی شعب انتقال یافته بانک سابق آینده به بانک ملی ایران/ استمرار بی وقفه خدمات به مردم و تمرکز بر مشتری مداری

تشخیص خبر: ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران به همراه دیگر مدیران ارشد بانک از چند شعبه بانک سابق آینده که از امروز به بانک ملی ایران منتقل شده اند؛ بازدید و با کارکنان و مشتریان این شعب گفت و گو کرد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، ابوالفضل نجارزاده با حضور در شعب نهضت سوادآموزی (شعبه سابق دکتر فاطمی بانک آینده)، شعبه میدان ولیعصر (شعبه سابق بلوار کشاورز بانک آینده) و شعبه بهجت آباد (شعبه هفت تیر بانک آینده) در تهران ضمن قدردانی از فعالیت ها و تلاش های روسا و کارکنان شعب در ارائه خدمات بهینه به مشتریان با برخی از مشتریان گفت و گو کرد.

وی همچنین از نزدیک در جریان روند فعالیت های بخش های مختلف این شعب قرار گرفت و در ادامه با ارائه دستورات لازم بر ضرورت ارتباط موثر کارکنان با مشتریان ، توجه به نیازهای آنها و اجرای کامل تعهدات تاکید کرد.

وی در جریان این بازدید ها در گفت وگو با روسا و کارکنان شعب ضمن خوش آمد گویی به آنها با بیان این که اعتماد مردم سرمایه اصلی بانک ملی ایران است، اظهارداشت: همه مدیران و کارکنان شعب بانک باید پر شتاب و مستمر در راستای رضایتمندی و رفع نیازهای مشتریان تلاش کنند.

نجارزاده همچنین با توجه به انتقال کامل اطلاعات و حساب های مشتریان بانک سابق آینده به بانک ملی ایران بر ارائه خدمات متنوع ارزی، ریالی و تقویت فعالیت های بازاریابی شعب برای حفظ و جذب بیشتر منابع تاکید کرد.

وی در این بازدیدها گفت: سرمایه انسانی متعهد و با انگیزه بانک سابق آینده بسیار مهم است و از همه ظرفیت ها و توانمندی های موجود استفاده خواهد شد.

مدیرعامل بانک ملی ایران در ادامه از مدیران بانک ملی ایران خواست تا با هماهنگی های لازم و برنامه ریزی های دقیق و منسجم هر چه سریعتر دانش و نحوه عملکرد سامانه های بانکی را به کارکنان بانک سابق آینده منتقل شود.

این بازدیدها با طرح نظرات و خواسته های کارکنان این شعب و صدور دستور رسیدگی به تمامی آنها از سوی دکتر نجارزاده پایان یافت.

گفتنی است، در جریان این بازدیدها حسین بهاری رئیس هیات مدیره، حمید مومنی عضو هیات عامل و معاون امور شعب، جواد بخشی عضو هیات عامل و معاون پشتیبانی، حمید رضا مختاریان عضو هیات عامل و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات و دیگر مسئولان ارشد بانک ملی ایران حضور داشتند. 

نوشته شده در تاریخ : ۰۴/۰۸/۰۳
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



 
آخرین اخبار
آغاز اجرای طرح بخشودگی جرائم دیرکرد ره ‌آورد ایران ‌زمین
اسامی برندگان چهل و پنجمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سپه اعلام شد
بانک سپه پس از ادغام بالغ بر ۱۲۰۰ همت تسهیلات به تولید‌کنندگان، سرمایه‌گذاران و عموم مردم پرداخت کرده است
امضای تفاهم همکاری همراه اول و بهزیستی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
بانک سپه موفق به دریافت نشان حامی مدرسه‌سازی ایران شد
ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا ۱۵ همت شد
دو انتصاب در بانک ملی ایران با هدف تقویت بانکداری خرد و شرکتی
همراه اول نشان حامی مدرسه‌سازی کشور را دریافت کرد
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سایپایدک و اتوموبی برای فروش آنلاین قطعات یدکی
رونمایی از پلتفرم مدیریت نوآوری شستا با مشارکت رایتل
مدیر آینده پژوهی بانک پارسیان، پژوهشگر منتخب نظام بانکی شد
تکذیب فراخوان جعلی استخدام بانک سپه
فراهم شدن امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای برقی
به بازار نقره امیدوار هستم/ عبور از فلز زینتی به دارایی صنعتی و سرمایه ای/ طراحی ابزارهای ارزی متصل به کالا عملیاتی می‌شود
توسعه سامانه هوش مصنوعی بومی صنعت نفت با همکاری همراه اول
سهم بازار مالی از ارزش کل معاملات به ۴۱ درصد رسید/ ۲۹ تن موجودی نقره در خزانه بورس کالا/ پس از نقره، صندوق مس هم رونمایی خواهد شد
مجموعه صوتی LG: نخستین سیستم صوتی ساندبار جهان با فناوری Dolby Atmos FlexConnect
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین
اعلام ساعت کاری جدید بانک سپه
بانک گردشگری پیشتاز در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری؛ پرداخت بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال تا پایان مهر ۱۴۰۴
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak