اقتصاد بانک محور کشور به بانکی مقتدر و بزرگ همچون سپه در عرصه پولی نیاز داشت

تشخیص خبر: دکتر سید محمد پاک مهر عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ با اشاره به تجمیع پنج بانک در بانک سپه گفت؛ اقتصاد بانک محور کشور به بانکی مقتدر و امتحان پس داده در عرصه پولی نیاز داشت.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومي، پاک مهرادغام ، خصوصا ادغام موسسات مالی را بسیار کار پیچیده ،زمان بر و حساس عنوان کرد و اظهار داشت: دخیل بودن منافع سپرده گذاران ، تسهیلات گیرندگان و کارکنان همه و همه بر حساسیت و پیچیدگی ادغام می افزاید به همین دلیل انرژی ، دقت و مدیریت بسیار بالای را می طلبد تا بتوان بدون هیچ مشکل و حاشیه مهمی این اقدام مهم را به سرانجام رساند.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس افزود: وقتی بدانیم پنج بانک مختلف با شرایط ، مدیریت ،تعهدات به مشتریان و ساختار گوناگون کنار هم بدون کمترین مشکل و در کوتاه ترین زمان ممکن ادغام شده متوجه خواهیم شد چه کار بزرگ و حرفه ای به سرانجام رسیده است.
پاک مهر افزود: بی انصافی است اگر فرض کنیم این پروژه و ماموریت ملی تماما به سرانجام رسیده ،مجلس ، مسولین ، وزارتخانه ها و دستگاههای ذیربط باید خود را از این پس کنار بانک سپه و مجموعه آن بدانند چرا که تمام بار این مسولیت سنگین و بزرگ را به دوش کشیده است.
وی افزود :این ادغام کاری اساسی و بزرگ بود که مدیرعامل بانک سپه و هیات مدیره با همفکری همکارنش رقم زد.
رییس مجمع نمایندگان استان خراسان شمالی در مجلس؛ خاطرنشان کرد؛ ادغام بانک ها در سپه اتفاق نادر و بسیار بزرگی بود که آیندگان در مورد آن قضاوت خواهند کرد.
رییس مجمع نمایندگان استان خراسان شمالی در مجلس اظهار داشت؛ بانک سپه بانکی قدیمی است که با مدیریت فعلی به بزرگترین بانک کشور و خاورمیانه تبدیل شده است.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ افزود؛ اقبال عمومی بانک سپه در کشور زیاد است و قطعا با تفکرات و برنامه های فعلی این بانک محبوب ترین بانک کشور خواهد شد. دکتر پاکمهر اضافه کرد؛ اثر این ادغام شکوفایی اقتصادی ، رونق تولید و اقتصاد مقاومتی را به همراه دارد و بزودی بازدهی ان را در جامعه خواهیم دید.
وی افزود؛ کارشناسان بانکی مهر تاییدی بر این ادغام خواهند زد زیرا هم اکنون بانک سپه در بزرگترین پروژه های کلان اقتصادی و عمرانی ورود کرده و ماحصل آن اتفاقات و نتایجی همچون ابرسانی از خلیج همیشه فارس به کرمان-سیرجان بوده است.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه اظهار داشت؛ حمایت بانک سپه از تولیدکنندگان خرد- متوسط و کلان و دادن میلیاردها تومان برای اشتغالزایی در کشور نمونه ی از عملکرد خوب این بانک است. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۹/۱۰/۲۲
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



 
آخرین اخبار
مدرسه‌ای دیگر با حمایت مالی بانک سپه در یکی از روستاهای ایلام به بهره‌برداری رسید
تراکنش‌یاب، سرویس جدید فرازبانک ایران زمین
«اوراق سلف با تحویل گواهی» ابزار تازه‌نفس تامین مالی تولید/ چرا ابزار جدید بورس کالا برای تولید جذاب است؟
تاکید بر توسعه همکاری‌های بانک سینا و فولاد هرمزگان در دیدار مدیران عامل بانک‌ وشرکت
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان رایتل و شرکت پتروشیمی فن‌آوران
سرعت گرفتن واگذاری‌های بانک ملی ایران با عرضه شفادارو
مهر تایید بر اعتبار و سلامت بانک گردشگری
پرداخت ۲ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه عمره دانشجویی از طریق سامانه غیرحضوری «پارس‌وام» بانک پارسیان
اضافه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج توسط بانکها و موسسات اعتباری خصوصی
عملکرد مثبت بانک ایران ‌زمین در پرداخت تسهیلات تکلیفی از ابتدای سال ۱۴۰۴
انعقاد تفاهم نامه مجتمع تولید شیشه در گچساران با مشارکت مؤثر بانک سپه
بیمارستان ۵۲ تختخوابی زاگرس با مشارکت بانک سپه افتتاح شد
نمایش «نوآوری هم‌نوا با شما» توسط شرکت ال‌جی در CES 2026
پرداخت وام ازدواج در بانک ایران زمین ؛ بیش از دوبرابر تعهدات تکلیفی
اصلاح ۲۰ درصدی تعرفه بسته‌های اینترنت رایتل
تأکید نمایندگان مجلس بر ضرورت خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری / از عملکرد بانک ملی ایران قدردانی شد
آزادی تمامی مادران زندانی جرائم مالی غیرعمد تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان به همت بانک پارسیان
ثبت رکورد بالاتر از ۴ گیگابیت بر ثانیه روی شبکه ۵G همراه اول
امکان صدور برات الکترونیکی در بانک سینا فراهم شد
ثبت‌نام اینترنت فیبرنوری رایتل در میانه آغاز شد
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak