اختصاص یک درصد هزینه‌ بانک‌ها و شرکت‌های دولتی به حوزه فرهنگ و هنر

تشخیص خبر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با تصویب آیین‌نامه بند «ه» تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها با نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در حوزه فرهنگ و هنر هزینه شود.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی امروز –چهارشنبه ۷  تیر – در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آیین‌نامه بند «ه» تبصره ۹ را به تصویب نهایی دولت رساندیم که اتفاق بسیار مهمی برای حوزه فرهنگ و هنر است.

وی افزود: این بند بانک‌ها و شرکت‌های دولتی را موظف می‌کند تا یک درصد از هزینه‌هایشان را با نظر کارگروهی که زیر نظر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل می‌شود در حوزه فرهنگ و هنر هزینه کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: این اتفاق به حدی در حوزه سیاست‌گذاری فرهنگ کشور مهم و تاثیرگذار است که خیلی از دوستان دانشگاهی ما مسائل اقتصاد فرهنگ را به قبل و بعد از تصویب این قانون در مجلس و آیین‌نامه تکلیفی‌اش در دولت تقسیم می‌کنند.

اسماعیلی گفت: ان‌شاءالله بتوانیم با همکاری دستگاه‌های همکار در این موضوع و همکاری نهادهای مرتبط فصل جدیدی برای حوزه فرهنگ و هنر کشور با رعایت همه هنجارهای قانونی و شرعی رقم بزنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به رونق فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کشور در سال جاری نیز تصریح کرد: برآوردهای دقیق ما بر اساس سامانه‌های ثبت حضور افراد نشان می‌دهد بهار امسال نزدیک به ۲۵ میلیون ایرانی در برنامه‌های فرهنگی هنری کشور شرکت کردند که آمار بسیار خوب و غیرقابل مقایسه‌ای با همه ادوار گذشته است.

وی افزود: این عدد اثبات می‌کند که بهار ۱۴۰۲ پر رونق‌ترین بهار در حوزه فرهنگ و هنر بوده که جا دارد هم از همکاران و اصحاب فرهنگ و هنر و هم از مردم فرهنگ‌دوست کشورمان که با حضور پر‌نشاط‌شان در فعالیت‌های فرهنگی و هنری، این حوزه را پر نشاط‌‌تر از همیشه کردند و تجربه جدیدی برای فرهنگ و هنر در فصل بهار ۱۴۰۱ رقم زدند تشکر کنم.

گفتنی‌ است، در بند «ه» تبصره ۹ قانون بودجه ۱۴۰۲ آمده است: «در راستای ارتقاءِ اخلاق و فرهنگ اسلامی شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت مندرج در این قانون مکلفند یک درصد( از هزینه‌های خود را برای هم‌افزایی و ارتقاءِ فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی از قبیل موضوعات قرآنی، نمایشی، جوانی جمعیت، مطبوعاتی، رسانه‌ای نوین، نشر و کتاب و تولید محتوای فرهنگی فاخر فارسی در فضای مجازی و گردشگری، توسعه و آموزش سواد رسانه‌ای اختصاص دهند.»

نوشته شده در تاریخ : ۰۲/۰۴/۰۷
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
دیدار نوروزی مدیر عامل صبانور
سامسونگ چطور دستگاه‌های Galaxy را از تهدیدات سایبری محافظت می‌کند؟
نشریه دیجیتال ارتباط ایران زمین منتشر شد
پیام تبریک مدیرعامل بانک ملی ایران به مناسبت عید سعید فطر
عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر
اجرای طرح ویژه وصول مطالبات همراه با بخشودگی در بانک ایران زمین تمدید شد
ادعای هک اطلاعات بانک سپه تکذیب شد
مدیرعامل بانک سپه آغاز سال نو و فرارسیدن عید نوروز را تبریک گفت
طنین همدلی و نوای تعهد؛ گردهمایی پایانی صندوق قرض‌الحسنه شاهد، تجلی قدردانی و انگیزه‌ای برای فردا
پیام مدیرعامل بانک آینده به مناسبت فرارسیدن ایام شب‌های قدر
شعب کشیک بانک سینا در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد
تصویب افزایش سرمایه ۱۰ همتی (کچاد) در مجمع‌عمومی فوق‌العاده
بانک ایران زمین سرویس کارمزد هوشمند پیامک را راه‌اندازی کرد
برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت چادرملو
برگزاری جلسه ی هیات امنای صندوق قرض الحسنه شاهد
افزایش سرمایه ۱۲۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریالی بانک گردشگری/ وگردش سود سهام را تقسیم کرد
تولید نخستین شمش فولاد شادگان؛ بدون وقفه و خطا
موزه بانک سپه در ایام نوروز میزبان بازدیدکنندگان است
Eclipsa Audio: آغاز عصر نوین صدای سه‌بعدی با سامسونگ
افزایش سقف برداشت وجه نقد از خودپردازهای بانک ایران زمین
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak