آیین نامه حذف یارانه پردرآمدها به هیئت دولت رفت

تشخیص خبر:آیین‌نامه حذف یارانه پردرآمد‌ها به هیئت دولت رفت.
رئیس سازمان برنامه با تأکید بر اینکه حذف یارانه پردرآمدها به‌صورت سلیقه‌ای نخواهد بود،

گفت: آیین‌نامه اجرایی این اقدام، در سازمان برنامه تدوین و به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران ، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه با وزیر صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد ۲۷۰ هزار فرصت شغلی جدید در بخش صنعت و معدن، در جمع خبرنگاران در خصوص ساز و کار حذف افراد پردرآمد از صف یارانه بگیران اظهار کرد: سال آینده نیز مشابه سال جاری برای خانوار‌هایی که استحقاق دریافت یارانه را دارند ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان در هر ماه باید پرداخت کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: اما قانون‌گذار تعیین کرده افرادی که زیر سه میلیون تومان درآمد دارند باید از این یارانه استفاده کنند و افرادی که بالای سه میلیون تومان درآمد دارند دیگر مستحق دریافت نیستند از این رو باید این اقدام را انجام دهند که این خانوار‌ها را می‌شناسند.

وی ادامه داد: اگر وزارت تعاون و سازمان هدفمندی بخواهند نزدیک به ۸۰ میلیون نفر را شناسایی کنند قطعا کار دشواری است؛ بنابراین برای اینکه به صورت غیرمتمرکز عمل کرده و از ظرفیت استان‌ها استفاده کنیم قرار شد، بر اساس کمیت و جمعیت هر استان، اقدامات در این خصوص را به شورای برنامه ریزی استان واگذار کنیم.

نوبخت تاکید کرد: قطعا در این روند رفتار‌های سلیقه‌ای نخواهیم داشت. این اقدامات در چارچوب آیین نامه اجرایی انجام می‌شود که سازمان برنامه و بودجه باید تهیه کند و به تصویب هیئت وزیران برسد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه ضابطه‌ها در این آیین نامه مشخص می‌شود، گفت: افرادی که دیگر یارانه دریافت نکنند می‌توانند نتیجه کار را در پیشرفت طرح‌های عمرانی استان شان و یا کمک به اقشار کم درآمد ببینند.

وی با بیان اینکه این روند به عدالت نزدیک‌تر است، اظهار کرد: واگذاری روند حذف افراد پردرآمد از دریافت یارانه به استان‌ها به مراتب بهتر از این است که عده‌ای در تهران بنشینند و برای تمام شهر‌ها تصمیم بگیرند.

وی همچنین در خصوص اینکه آیا مبلغ ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان برای یارانه نقدی افزایش خواهد یافت، گفت: کسی که می‌خواهد این مبلغ را افزایش دهد باید منابعی نیز برای آن در نظر بگیرد. این در حالی است که طبق قانون در صورت تغییر قیمت حامل‌های انرژی و مباحث دیگری در قانون هدفمندی مشخص شده می‌توان مبلغ یارانه‌ها را افزایش داد، اما این در حالی است که دولت به دنبال کاهش تورم است از این رو تصمیمات ما همه جانبه خواهد بود.

نوبخت افزود: ما باید رعایت حال مردم را هم در خصوص گرانی ها، هم در خصوص قاچاق و افزایش مصرف داشته باشیم. به هر حال آنچه در بودجه سال آینده مشخص شده همین قیمت‌های موجود است. اما باز هم تصمیم نهایی را مجلس می‌گیرد.

نوبخت در خصوص حقوق بازنشستگان گفت: برای افزایش حقوق بازنشستگان تمایزی میان افراد قائل نیستیم و همه از جمله کارمندان و بازنشستگان از متوسط ۲۰ درصد استفاده خواهند کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: پلکانی کردن افزایش حقوق و در نظر گرفتن ضریب بیش از ۲۰ درصد برای کم درآمد‌ها و ضریب کمتر از ۲۰ درصد برای پردرآمد‌ها بستگی به نظر مجلس دارد.

کلمات کليدي : ،

نوشته شده در تاریخ : ۹۷/۰۹/۲۰
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
سرمایه بانک ملی ایران ۴۲۰ همت شد / بی‌رقیب؛ همچنان در صدر نظام بانکداری
بانک سینا در جمع پنج بانک برتر کشور
امکان وکالتی نمودن حساب مشتریان بانک سپه در طرح فروش خودروهای وارداتی فراهم شد
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید خودروهای وارداتی
مدیرعامل بانک سپه درگذشت سرتیپ پاسدار علیرضا افشار را تسلیت گفت
رشد قابل توجه صدور حواله و تراکنش‌های بانکی در بانک ملی ایران/ صدور بیش از ۵۵ میلیون حواله پایا و پل در شش ماه
ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا ۷.۷ همت شد
آگهی مزایده شماره ۱۴۰۴/۵ فروش املاک مازاد بانک ایران زمین
حرکت اول، برگزیده جایزه ملی تأمین مالی فناوری و نوآوری ایران
پارسیان، بانک برتر در حوزه ضمانت نامه شد
گرین‌بانک؛ نئوبانک جدید هوشمند بانک سینا رونمایی شد
تمرکز بر مردمی سازی بانک پارسیان، ارتقای بهره وری، توسعه سرمایه انسانی و تحول فناورانه
عبور منابع بانک ملی ایران از مرز ۲ هزار همت
فراخوان عمومی توسعه‌دهنده و پشتیبان سامانه آرشیو الکترونیک و دیجیتال‌سازی اسناد
حضور همراه اول با سبدی از سرویس‌های هوشمند در جیتکس ۲۰۲۵
با صدور حکمی؛ سرپرست روابط عمومی بانک پارسیان منصوب شد
همه چیز درباره تسهیلات ۷۰۰ میلیونی اعتبار ملی؛ از جزئیات دریافت غیرحضوری تا پرداخت اقساط
پرداخت ۱۷۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه بانک پارسیان به ۵ هزار عروس و داماد/ رشد ۲۷ درصدی وام‌های ازدواج نسبت به سال گذشته
امیر نیک رویان مدیر امور روابط عمومی و تبلیغات بانک گردشگری شد
سرمایه‌گذاری ۱۶۵۰ میلیاردی همراه اول در استان فارس از ابتدای دولت چهاردهم
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak