در کلینیک گل و گیاه منطقه 7 برگزار می شود؛
آموزش کاشت گیاهان دارویی به شهروندان

تشخیص خبر : معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۷ از آموزش کاشت و برداشت گیاهان دارویی ویژه فصل تابستان، در ۳ مرکز آموزش گل و گياه معلم، جوان و آزادگان واقع در اين منطقه خبر داد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، محمد علی شعبانی با اعلام این مطلب افزود: در این کلاس آموزشی طریقه کاشت و برداشت رازیانه، شمعدانی عطری، سوسن انبر، نعنا، پونه و به لیمو که ریشه درمانی دارند به شهروندان آموزش داده می شود.
وی با اشاره به اینکه کلاس های آموزشی در مراکز گل و گیاه منطقه با هدف آشنايي، تشويق و ترغيب هرچه بيشتر شهروندان به نگهداري گل و گياه و فضاي سبز شهري برگزار مي شود، تصریح کرد: کلينيک گل و گياه منطقه کلاس هاي آموزشي خود را همه روزه به جز جمعه ها از ساعت ۱۰ در مراکز آموزش گل و گیاه برگزار می کند.
به گفته معاون شهردار منطقه ۷ دوره هاي آموزشی و مشاوره گل و گياه ويژه فصل تابستان با موضوعاتي از قبيل نگهداري گياهان آپارتماني، سبزيکاري، گل هاي پيازي، آفات و بيماري ها، هرس و تکثير رز، تراريوم، گل هاي فصلي، عمليات به زراعي، ميوه درماني، پرورش کاکتوس، خواص مرکبات، هرس درخت و درختچه، دمنوشهاي گياهي، خانه سبز، کاشت و خواص سير و آلوئه ورا، ورمي کمپوست، کودهاي خانگي براي تغذيه گياهان و کاشت چمن برگزاري مي شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: شهروندانی که در کلاس های رایگان کلینیک گل و گیاه منطقه ثبت نام کنند و به طور مرتب در این کلاس ها حضور داشته باشند یک قطعه زمین زراعی برای تولید محصول تحویل می گیرند.
شعبانی در خصوص واگذاری زمین های زراعی به شهروندان، گفت: امروزه با کوچک تر شدن منازل شهروندان و زندگی آپارتمان نشینی و محدودیت فضای سبز در منازل، قطعه زمینی به شهروندانی که در هر یک از کلاس های رایگان این مرکز شرکت کنند اهداء می شود.
وی تصریح کرد: این طرح با هدف انجام کار عملی کشاورزی و کاشت سبزی در این زمین ها، یادگیری کشاورزی و باغبانی، عملیات وجین و حذف علف هرز باراهنمایی کارشناسان انجام می شود و شهروندان محصولات تولید شده بدون استفاده از کودهای شیمیایی را به خانه شان می برند. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۵/۰۵/۳۰
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
رشد قابل توجه صدور حواله و تراکنش‌های بانکی در بانک ملی ایران/ صدور بیش از ۵۵ میلیون حواله پایا و پل در شش ماه
ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا ۷.۷ همت شد
آگهی مزایده شماره ۱۴۰۴/۵ فروش املاک مازاد بانک ایران زمین
حرکت اول، برگزیده جایزه ملی تأمین مالی فناوری و نوآوری ایران
پارسیان، بانک برتر در حوزه ضمانت نامه شد
گرین‌بانک؛ نئوبانک جدید هوشمند بانک سینا رونمایی شد
تمرکز بر مردمی سازی بانک پارسیان، ارتقای بهره وری، توسعه سرمایه انسانی و تحول فناورانه
عبور منابع بانک ملی ایران از مرز ۲ هزار همت
فراخوان عمومی توسعه‌دهنده و پشتیبان سامانه آرشیو الکترونیک و دیجیتال‌سازی اسناد
حضور همراه اول با سبدی از سرویس‌های هوشمند در جیتکس ۲۰۲۵
با صدور حکمی؛ سرپرست روابط عمومی بانک پارسیان منصوب شد
همه چیز درباره تسهیلات ۷۰۰ میلیونی اعتبار ملی؛ از جزئیات دریافت غیرحضوری تا پرداخت اقساط
پرداخت ۱۷۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه بانک پارسیان به ۵ هزار عروس و داماد/ رشد ۲۷ درصدی وام‌های ازدواج نسبت به سال گذشته
امیر نیک رویان مدیر امور روابط عمومی و تبلیغات بانک گردشگری شد
سرمایه‌گذاری ۱۶۵۰ میلیاردی همراه اول در استان فارس از ابتدای دولت چهاردهم
همراه اول الگوی پایداری و مسوولیت اجتماعی ایران
کارخانه تولید لوله‌های فولادی با حمایت بانک سپه در گرمسار افتتاح شد
تقدیر بانک ایران‌زمین از دارنده مدال المپیاد جهانی نجوم
برگزاری بیست‌ودومین کنفرانس انجمن رمز ایران با مشارکت همراه اول
صابر امامی مدیرعامل گروه داده پردازی بانک پارسیان شد
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak