دکتر ابراهیمی:
یکپارچگی در واحدهای حقوقی بانک سپه باید استحکام داشته باشد

تشخیص خبر: نخستین همایش معاونت حقوقی بانک سپه با حضور دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل، معاون حقوقی، مدیران، مسئولان و حقوقدانان برگزار شد.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در نخستین همایش معاونت حقوقی بانک، ضمن تسلیت فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، اصحاب شهادت طلبش را مصداق واقعی آگاهی، ایمان، شجاعت و فداکاری خواند که حامل درس‌ها و عبرت‌های فراوانی برای ماست.
مدیرعامل بانک سپه با اشاره به ضرورت برگزاری گردهمایی در معاونت‌های مختلف خاطرنشان کرد: حوزه حقوقی در سازمان های اقتصادی و به‌ویژه در نظام بانکی به‌عنوان یک رکن موضوعیت دارد، بنابراین اهتمام به تقویت حوزه حقوقی در بانک اجتناب‌ناپذیر است.
دکتر ابراهیمی ضمن تشریح رابطه مستقیم پیچیدگی های سازمان با نوآوری های حقوقی، گفت: پیچیدگی های روز افزون حوزه کسب و کار و رفتار ذینفعان، ضرورت عمق بخشی و نوآوری در حوزه های حقوقی بانک را دو چندان می کند.
دکتر ابراهیمی به همکاران معاونت حقوقی توصیه کرد که به منظور پیشگیری از بروز مشکلات، مفاهیم حقوقی را در بدنه بانک بسط و توسعه دهند و تاکید کرد: ترویج مفاهیم حقوقی مرتبط با مشاغل بانک و پیش‌بینی استمرار آموزش‌ها در حوزه حقوقی برای همه کارکنان الزامی است و ضرورت دارد ضعف اطلاعات پایه و بینش حقوقی را با برنامه ریزی منسجم مرتفع کنیم.
مدیرعامل بانک سپه با اشاره به اعتماد نظام اسلامی به بانک سپه، گفت: همه مدیران باید در حوزه تربیت مدیر و جانشین پروری تلاش کنند و با نگاه تقویت پتانسیل ها و بهبود نقاط قوت، مدیرانی جهادی و شایسته پرورش دهند تا بانک بتواند به عنوان تربیت کننده و صادر کننده مدیر در جهت کمک به توسعه کشور نقش ایفا کند.
دکتر ابراهیمی مسئولیت نظارت و کنترل بر واحد های حقوقی مناطق و شرکت ها را بر عهده معاونت حقوقی دانست و تصریح کرد: بانک سپه در حوزه امور حقوقی باید سرآمد سیستم بانکی باشد و در طرح تحول بانک باید به ضرورت نقش آفرینی بانک سپه در حوزه حقوق بانکی در کشور توجه کند.
مدیرعامل بانک سپه در پایان با بیان اینکه یکپارچگی ۷ بانک کار بسیار سختی بود که با عنایت الهی و اراده همکاران با موفقیت انجام شد، از همه کارکنان خواست با نیت کار برای خدا در طرح تحول راهبردی بانک سپه در افق سال ۱۴۰۴ همدلانه تلاش کنند. 

نوشته شده در تاریخ : ۰۱/۰۵/۱۵
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
آمادگی بانک ایران زمین برای معرفی حساب وکالتی جهت خرید خودروهای داخلی
امکان وکالتی نمودن حسابهای بانک سپه در طرح ثبت نام محصولات شرکت ایران خودرو فراهم شد
دیدار مدیرعامل چادرملو با جانباز سرافراز «حاج علی رضاپور»
تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک سپه با آرمان‌های امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب
افتتاح دومین دوره بورسیه نخبگان علمی توسط همراه اول
چادرو ۲۰۲۴ به نیمه‌نهایی رسید
فجر ملی / پاسخگویی مدیران ارشد بانک ملی ایران به مشتریان و همکاران
حقق ۱۰۰ درصدی وام فرزندآوری در بانک‌آینده
پرداخت تسهیلات و انعقاد قراردادبه مبلغ ۳۴۳ هزار میلیارد ریال توسط بانک سپه
مدیرعامل بانک سپه فرا رسیدن روز پاسدار و روز جانباز را تبریک گفت
بیست و دومین همایش ملی تعالی سازمانی برگزار می‌شود
مشارکت مؤثر بانک سپه در ابرپروژه‌های کلان ملی و تأمین مالی صنایع مادر کشور
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
پیام تبریک مدیرعامل بانک سینا به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران
قدردانی مدیرعامل چادرملو از دکتر قالیباف برای افتتاح آموزشگاه چادرملو
بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت دهه فجر ۱۴۰۳
افتتاح آموزشگاه ۱۲ کلاسه چادرملو در اردکان با حضور دکتر قالیباف
کسب رتبه برتر بانک‌آینده در جشنواره فرهنگی- اقتصادی آگهی‌های بازرگانی صداوسیما
رایتل، تجربه‌ای متفاوت از سرگرمی با سرویس‌های ویدیویی
چادرملو؛ از افزایش صادرات تا توسعه نوآوری در صنعت فولاد
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak